Anmeldelse av bettingsiden SpinSports

Har du lenge lett etter den perfekte bettingsiden, altså en spillside som er enkel, stilren og full av spennende tilbud? I så fall anbefaler vi deg å lese videre. Vi har her anmeldt SpinSports, en bettingside som driftes av Bayton Ltd. og Baytree Ltd. som har lisenser fra Malta Gaming Authority og Kahnawake Gaming Commission. Som medlem av CityViews Group kan du føle deg sikker på at denne spillsiden er både sikker og anerkjent blant spillere.

Spin Sports Vår Vurdering /100
 • Moderne nettside
 • Brukervennlig for nybegynnere
 • Mange spill og markeder
2.000kr 100 % bonus op til 2.000 NOK
91 Odds
>40 Spillemarkeder
Ja Live-spill
Velkomsttilbud

Spin Sports På et øyeblikk

Grunnlagt
2017
Logo
Språk
english
german
portugese
polish
italian
french
show more
Betalinger
Visa Logo
Mastercard Logo
Bitcoin Logo
Tjeneste
Chat
E-Mail
Mobil
App Icon
Minimumsinnskudd
100 kr
SpinSports er en seriøs operatør som kan tilby deg å spille på en usedvanlig moderne, stilig og brukervennlig nettside.

SpinSports kan by på moderne nettsider som er både luftige og enkle å navigere seg gjennom. De fleste bettingsider har et design som er ganske forvirrende for nybegynnere, med mange tabeller og menyer allerede på forsiden. Dette er ikke tilfelle på SpinSports, som på genialt vis har klart å holde nettsiden ryddig, samtidig som tilbudet av spill og odds er minst like bra som hos konkurrentene. Les videre for mer informasjon om den spennende oddssiden SpinSports.

Fordeler og ulemper ved SpinSports (vår erfaring)

Du vil like SpinSports’ luftige og moderne design på nettsiden. Her er det lett å finne fram til det du ønsker, selv om du ikke har erfaring med betting fra før. En annen positiv ting med siden er at du kan tippe på mange spennende markeder, også utenfor det sportslige segmentet. Her finnes spill for alle, og de kan selvfølgelig spilles på mobil. Av ulemper kan vi nevne at siden ikke er tilgjengelig i alle land, og at nettsiden ikke er på norsk.

 • Moderne og luftig design
 • Passer for nybegynnere
 • Mange spennende markeder
 • Mobilvennlig
 • Ikke tilgjengelig overalt
 • Nettsiden er ikke oversatt til norsk

2.000kr 100 % bonus op til 2.000 NOK
/100 Vurdering

Hvilke markeder dekker SpinSports?

På SpinSports er det mulig å tippe på så mangt. De tilbyr selvfølgelig folkefavoritten fotball, der du kan tippe på alt fra den norske Eliteserien til Premier League og La Liga. Dersom du vil prøve noe annet enn fotball, kan du alltids tippe på tennis, basketball, baseball, golf eller volleyball. Foruten tipping på sport, kan du prøvde oddsspill på motorsport, e-sport, dart, sykling og lignende. Her er noe for alle og enhver – også deg som er kresen.

 • Fotball
 • Basketball
 • E-sport
 • Dart
 • Sykling
 • Motorsport

11 NO Spin Sports Markeder

Noe annet du finner på bettingsiden til SpinSports er amerikansk fotball, noe som er perfekt for spillere som ønsker å tippe på amerikansk sport. Dette er helt ypperlig, da mange nordmenn liker å tippe på denne sporten. Heldigvis finnes det mange spennende muligheter for tipping på omtrent alle andre sportsgrener, noe som gjør det enkelt å spille variert. Her kan du tippe på så mye mer enn bare hjemmeseier, uavgjort eller borteseier, noe som gjør spillingen morsommere.

Både akkumulatorer og ordinære 1×2-innsatser (HUB) er tilgjengelige for deg som skal tippe, og du kan enkelt sette sammen odds fra flere kamper og øke den totale oddsen betraktelig. Det er mulig å tippe på mye spennende mens du spiller på SpinSports, noe vi straks skal se nærmere på. Vi kan først nevne at du ikke vil oppleve noen spesielle begrensninger når det gjelder beløp for innsats, noe som betyr at her er det tilrettelagt også for de som vil satse litt mye!

Spesielle innsatser

I tillegg til de vanlige innsatsene du allerede er kjent med, altså uavgjort, hjemme-, eller borteseier, så er det mulig å tippe på mange andre spennende utfall. Du kan tippe for eksempel på hvem som blir den første til å score mål i løpet av kampen, eller hvilken spiller som setter den første corneren eller får straffespark. Det finnes en rekke alternativer, slik at du hele tiden kan øke spenningen og skreddersy ditt eget spill.

Spin Sports in Test /100
 • Moderne nettside
 • Brukervennlig for nybegynnere
 • Mange spill og markeder
2.000kr 100 % bonus op til 2.000 NOK Besøk Spin Sports

11 NO Spin Sports Eliteserien Logo

Odds

SpinSports påberoper seg å ha en av markedets beste odds, noe som betyr at du vil få relativt mye igjen for pengene hos denne operatøren dersom du tipper riktig. Vi hjelper deg selvfølgelig å sette sammen de beste akkumulatorene og finne bettingstedene med den beste oddsen, og SpinSports er blant disse operatørene. Oddsen er definitivt konkurransedyktig og på høyde med de beste operatørene på markedet. Det lover godt for deg som skal tippe og spille på odds!

Enkelte bettingsider tilbyr spillerne noe som kalles oddsboost. Dette er en form for bonus der oddsen du spiller med blir økt mens bonusen er aktiv. Dette gjør at du kan vinne mye mer når du først vinner, ettersom det er oddsen som avgjør utbetalingen. Det har seg slik at jo høyere oddsen er, jo større gevinst vil du vinne i de tilfellene der du tipper riktig. SpinSports har for øyeblikket en spennende oddsboost kalt Spin Specials som øker oddsen din daglig.

Uansett hvor du spiller på oddsen, bør du alltid sjekke om det er andre operatører som kan tilby enda bedre odds. Stort sett trenger du ikke benytte deg av andre bettingsider når du spiller på SpinSports, i og med at oddsen er i det høyere sjiktet på markedet. Husk at oddsen vil variere fra kamp til kamp, og fra situasjon til situasjon. Er det for eksempel en spiller som blir skadet, vil dette kunne påvirke oddsen.


Tilbud / bonuser / kampanjer

De fleste bettingsider tilbyr en egen kampanjeside med oversikt over alle de ulike bonusene og kampanjene som tilbys. Dette finnes ikke på SpinSports, noe som er litt synd. Vi ender opp med å måtte lete oss fram til de få bonusene som tilbys, da disse er litt gjemt bort nederst på nettsiden. Her tilbys det en registreringsbonus, Spin Specials som gir deg oddsboost, samt Super Spin Specials. Her er det mye moro i vente for alle!

 • Registreringsbonus
 • Spin Specials (oddsboost)
 • Super Spin Specials
11 NO Spin Sports Tilbud
VELKOMSTBONUS Opptil 2000 kr

Registreringsbonus

På SpinSports kan du motta en super bonus bare ved å registrere deg og gjøre et innskudd på minst ti valutaenheter. Bonusen gir deg opptil 200 dollar ekstra å spille for, og dette er penger du kan bruke på de markedene du selv ønsker.

Spin Specials

Med Spin Specials kan du få økt spenning hver eneste dag, samt at du maksimerer profitten av innsatsen din, ettersom bonusen gir deg en oddsboost. Med økt odds vil du vinne bedre og større gevinster!

Super Spin Specials

Super Spin Specials er en form for bonus som gir deg tilgang til bedre og flere tilbud, slik at du kan vinne enda mer når du spiller. Dette er en deal du bør lese mer om dersom du liker tilrettelagte kampanjer.

Spin Sports Bonus
1 OPPRETT EN KONTO
Opprett med noen få trinn og meld deg på nyhetsbrevet
2 INNSKUDD & SPILL
Sett inn minst 100 NOK for å motta 100 % bonus på ditt første innskudd.
3 Bonusbetingelser
Her tilbys det en registreringsbonus, Spin Specials som gir deg oddsboost, samt Super Spin Specials.

Live / In Play-betting

På SpinSports vil du ha mulighet for å tippe både live (In Play) og før kampene starter. Velger du å tippe live vil du få mulighet til å tippe etter at kampen eller hendelsen som tippes på har startet, noe som vil gi deg ytterligere spenning mens du spiller. Når du velger å spille In Play vil du legge merke til at oddsen blir justert opp og ned mens du spiller. helt avhengig av kampens utvikling.

11 NO Spin Sports Live Spill

Med live betting passer det perfekt med live streaming av kampen på samme bettingside, noe SpinSports tilbyr. Det betyr i praksis at du kan følge med på kampen i et lite vindu mens du spiller, sånn at du får ta del i spenningen når kampen pågår og oddsen svinger. Dette er ikke noe alle bettingsider tilbyr, og gir dermed SpinSports et ekstra pluss i boken hos oss. Bli med på en nervepirrende live stream-sending, da vel!


Spill på mobil

I dag har folk flest mobilen med seg over alt, og da er det ingenting som passer bedre enn bettingsider som er gjort kompatible med mobile enheter. Nettsiden til SpinSports er tilrettelagt for bruk på både PC. nettbrett og mobiltelefon, slik at du kan få med deg spenningen uansett hvor du måtte befinne deg – enten du er på toget, på hytta eller på bussen på vei hjem fra skole eller jobb. Perfekt for dagens travle spillere.

11 NO Spin Sports Spilling Pa Mobil

Spin Sports tilbyr ingen egen app, noe som for så vidt går helt fint. De fleste apper er ikke bedre enn spillsiden i nettleser-versjon, noe som betyr at du vil finne akkurat de samme tilbudene og spillene i nettleseren på mobilen. Uansett hvilket operativsystem din mobiltelefon har, vil du kunne gå inn i nettleseren og søke opp SpinSports direkte der, slik at du kan spille på farten. Hvem trenger vel en app i dagens nettbaserte samfunn?

 • Moderne nettside
 • Brukervennlig for nybegynnere
 • Mange spill og markeder
92 Utbetalingsforhold
 • Moderne nettside
 • Brukervennlig for nybegynnere
 • Mange spill og markeder
Spin Sports Anmeldelse

Design

Som vi nevnte innledningsvis, er designet på SpinSports sin nettside både tidsriktig, moderne og romslig. Med romslig mener vi at det er god plass mellom de ulike menyene og bannerne på siden, slik at det er lett å finne fram på siden. I PC-versjonen vil du se en svart og hvit nettside med ulike grønne detaljer. Dette gir oss umiddelbare assosiasjoner til de typiske bettingsidene, noe som jo stemmer på en prikk. Det er tross alt betting det handler om!

11 NO Spin Sports Design

Dersom du velger å besøke nettsiden fra en mobiltelefon i stedet for, vil du se at det samme designet finnes i mobilversjonen. Det er fortsatt en hvit og svart bakgrunn med grønne detaljer, så vel som et ryddig og forholdsvis romslig oppsett. Det er klart det er litt mindre romslig i mobilversjonen, ettersom skjermen er langt mindre enn på en PC. Men dette går ikke utover spillopplevelsen på noen som helst måte, heldigvis. Siden er fortsatt moderne og stilig.

Også på nettbrett vil du se et tilsvarende design. Dette betyr at uansett hvilken enhet du velger å spille fra, vil du oppleve et brukervennlig design der spilleren står i fokus. Det enkle designet er med å legge til rette for at nettsiden blir enkel i bruk, og at det er selve spillene som kommer i fokus til enhver tid. Tommel opp til SpinSports for at operatøren har lagt tid og energi inn i den spreke nettsiden.


Brukervennlighet

Nettsiden til SpinSports er absolutt det vi vil beskrive som en brukervennlig plattform. Her er det veldig enkelt å sette i gang, også for nybegynnere. Dette er som nevnt mye å takke det moderne og ryddige designet. Menyene er lagt opp på en særdeles enkel og oversiktlig måte, slik at du enkelt kan navigere mellom de ulike markedene innen betting. Nettsiden tilbys i tillegg på mange forskjellige språk, noe som er bra. Men hvor er norsk?

Heldigvis er det ikke noe problem for de fleste nordmenn å spille på en nettside med engelsk som språk. Menyene er dessuten såpass intuitive at du nesten ville klart å spille i blinde. Du bør derfor ikke bekymre deg for mye over at siden ikke finnes på norsk. Den er imidlertid tilgjengelig på både fransk, spansk, finsk og polsk. Hvis du er usikker på noe, er det uansett mulig å kontakte den hjelpsomme kundeservicen som alltid er tilgjengelig.


VIP-program

SpinSports har relativt få bonuser å by på, noe som også innebærer at de ikke har et eget VIP-program til de mest trofaste spillerne der ute. Dette er egentlig litt dumt, fordi VIP-bonuser gir tilbake til de spillerne som satser mest og investerer mest tid på siden. Det er heldigvis mange andre goder tilgjengelig for spillerne, samt et par gøyale bonuser som alltid har en motiverende faktor tilknyttet seg. På Spin Casino, altså casinodelen, finnes det dog et lojalitetsprogram.

På de bettingsidene som tilbyr VIP-programmer, er det som regel slik at de som spiller mest, belønnes mest. Dette er kanskje ikke så rart, ettersom de mest aktive spillerne gjerne er de som får bettingsiden til å gå rundt. Storspillere liker å bli satt pris på, og da er et VIP-program midt i blinken. Det kan eventuelt tilbys et lojalitetsprogram der alle spillere blir belønnet for å spille, og ikke kun de mest aktive. Vi venter i spenning!


Lisens

Det er selskapene Bayton Ltd. og Baytree Ltd. fra CityViews Group som drifter SpinSports. Disse selskapene har lisenser fra henholdsvis Malta Gaming Authority (MGA) og Kahnawake Gaming Commission, under lisensnumrene MGA/B2C/145/2007 og 00812. Disse lisensene ble sist utstedt i 2018 og 2016, og er dermed av nyere dato. Lisenser fra Malta og Kahnawake sørger for at du som spiller kan føle deg helt trygg mens du spiller på spillsiden SpinSports, noe som også gjelder Spin Casino.

Lisensene blir kun gitt til bettingsider og casinoer som følger alle lover, regler og forskrifter som er satt av myndighetene i de respektive landene. Dette betyr at SpinSports følger de gitte reglene i Malta og Kahnawake, slik at du kan føle deg trygg både når det kommer til uttak, innskudd og registrering – for å nevne noe. Nettsiden er blant annet pålagt å oppfordre til ansvarlig spill, noe du kan lese mer om nederst på nettsiden.


Funksjoner

 • Live streaming
 • Live odds
 • Høye odds

Betalinger

Innskudd

På bettingsiden SpinSports får du mulighet til å velge blant mange pålitelige betalingsmetoder. Her er det alt fra kredittkort og debetkort, til e-lommebøker, bankoverføring og lignende. Det trekker litt ned at uregistrerte spillere ikke får tilgang til den fulle oversikten over tilgjengelige betalingsmetoder, eller en tabell med behandlingstid for de ulike metodene. Mange ønsker å vite slike ting før de eventuelt velger å registrere seg et sted. Vi får imidlertid se noen av betalingsmetodene, og de er gode og sikre.

11 NO Spin Sports Betalinger

Når du skal sette inn penger på SpinSports kan du bruke debet- og kredittkort som Visa, Visa Electron, MasterCard eller Maestro. I tillegg til disse betalingsmetodene kan du bruke Trustly eller iDebit, så vel som e-lommebøkene Neteller og Skrill. Som regel behandles alle innskudd umiddelbart, slik at du kan begynne å spille mer eller mindre med en gang. Vær obs på at enkelte betalingsmetoder kan ta lenger tid, som f.eks. bankoverføring. Her er innskuddsmetodene som tilbys på SpinSports:

 • Visa
 • Visa Electron
 • MasterCard
 • Maestro
 • Neteller
 • Skrill
 • Trustly
 • iDebit

Uttak

Du kan etter alt å dømme bruke de samme betalingsmetodene som tilbys til innskudd, når du skal ta ut penger på SpinSports. Det betyr at du kan bruke Visa, MasterCard, Visa Electron, Maestro, Neteller, Trustly, Skrill og iDebit. Hvor lang tid uttaket tar, kommer an på hvilken uttaksmetode du går for. Også her vil bankoverføring være den minst effektive betalingsmetoden, og kan ta opptil en uke. Den er imidlertid både trygg og enkel i bruk – det skal den ha.

Hvis du har et ønske om at uttaket skal gå raskest mulig, bør du heller gå for betalingsmetoder som Skrill og Neteller, altså e-lommebøkene som tilbys. Disse er stort sett de raskeste betalingsløsningene du kan velge, og tar normalt sett ikke mer enn et døgn eller to. Alle uttak er sikret med SSL-teknologi, på lik linje med innskuddene du gjør. Her er det med andre ord fullstendig trygt å sette inn eller ta ut penger, noe som er veldig positivt.

Visa Logo
Mastercard Logo
Bitcoin Logo

Sikkerhet

I og med at SpinSports får lisensen sin fra Malta Gaming Authority og Kahnawake Gaming Commission, kan du føle deg trygg på de fleste områder som involverer sensitiv informasjon. Dette er fordi lisensene som nevnt kun blir utstedt til operatører som tar spillernes sikkerhet på alvor, noe som involverer kryptering av alle person- og betalingsopplysninger. Dette blir gjort med SSL-teknologi, slik at ingen uvedkommende får sjansen til å misbruke dine personlige opplysninger på noen som helst måte.

SSL-teknologi er bare ett av sikkerhetstiltakene som SpinSports har på siden sin. Vi kan også trekke fram at de har sikre brannmurer som sørger for at angrep og virus fra hackere ikke kan skade siden. For å ivareta din personlige sikkerhet, har SpinSports også valgt å fokusere på ansvarlig spilling, noe som innebærer at du kan sette grenser for tap, innskudd og tidsbruk på siden deres. Dette er for å begrense risikoen for spillavhengighet. De samarbeider med GambleAware.


Kundeservice

Innimellom får du kanskje behov for hjelp fra kundeservice, for eksempel hvis du har glemt passordet ditt eller hvis du har et spørsmål om odds eller lignende. Da er det godt å vite at SpinSports er tilgjengelig og kan hjelpe deg døgnet rundt, til og med om helligdagene. Det er mulig å nå dem via live chat og e-post. Haster det kan live chat være et greit alternativ, mens e-post passer fint om det ikke haster.

E-postadressen til SpinSports er [email protected]. Hvis du heller vil kontakte bettingsiden via live chat, finnes en egen knapp for dette på nettsiden. SpinSports oppfordrer deg til å ta kontakt uansett hvor stort eller lite spørsmålet ditt er – de er klare til å hjelpe deg med hva enn det måtte være, 24/7. Så ikke nøl med å ta kontakt. Du kan også sende inn ris eller ros til dem dersom du har noe på hjertet. Slik kan de bli bedre!

 • Moderne nettside
 • Brukervennlig for nybegynnere
 • Mange spill og markeder
92 Utbetalingsforhold
 • Moderne nettside
 • Brukervennlig for nybegynnere
 • Mange spill og markeder
Spin Sports Anmeldelse

Andre tilbud

På SpinSports tilbyr de et godt utvalg av betting og sportsspill, der det er mulig å finne noe for enhver smak. Mange bookingsider velger å ha en egen seksjon med casinospill utenom, noe som også gjelder SpinSports. Fra hovedmenyen øverst kan du velge «Casino», og derfra finner du mange spennende casinospill, spesielt fra Microgaming. Her er det både spilleautomater, bordspill og videopoker. Det finnes selvfølgelig spennende bonuser som står i stil med spillene, som en velkomstbonus.

Vår erfaring med operatøren

SpinSports er en seriøs operatør som kan tilby deg å spille på en usedvanlig moderne, stilig og brukervennlig nettside. Designet er ikke bare tøft og romslig, men også veldig brukervennlig. Det er lett å finne fram til spillene du er ute etter, enten du vil tippe på fotball, tennis, e-sport, amerikansk fotball, været. politikk eller noe annet. Valgene er mange på SpinSports, og du kan i tillegg tippe på mye mer enn bare sluttresultatet i kamper.

Det er mulig å bygge opp oddsen sin med akkumulatorer, eller du kan spille enkle 1×2-spill. Valget er ditt. SpinSports har både ulemper og fordeler. Det som trekker mest ned er det faktum at nettsiden ikke finnes på norsk, og at den ikke er tilgjengelig i så mange land. I tillegg er det relativt få bonuser å velge blant i betting-delen. Men jammen er bonusene såpass spennende at de holder deg interessert i timevis likevel. Oddsene er også gode.

2.000kr 100 % bonus op til 2.000 NOK
/100 Vurdering