Norske Bettingselskaper med Paypal | Betalingsmetoden PayPal

PayPal var og er en pioner innenfor sitt felt. Helt alene dannet dette selskapet grunnlaget for en revolusjon innenfor nettbaserte transaksjoner internasjonalt. PayPal muliggjorde enklere betalinger og raskere transaksjoner verden over, for både enkeltpersoner og store bedrifter. Vi er alle ute etter nye metoder for å fornye hverdagen vår med enklere hjelpemidler og nye teknologiske oppfinnelser, her er PayPal den perfekte tjenesten til å i hvert fall gjøre ett aspekt ved livet ditt lettere – enklere kjøp og salg. I denne artikkelen vil vi belyse alle fordelene ved å velge PayPal for å gjennomføre transaksjoner.

31 NO PayPal LogoPayPal brukes av millioner av mennesker verden rundt, og har skapt en nettverk av mennesker hvor millioner av transaksjoner blir utført hvert år. Kunder ved store selskaper som eBay sverger til tjenesten, og det gjør også små bedrifter over hele kloden.
Vi kan forstå at millioner av fornøyde kunder ikke er nok til å overbevise deg om fordelene til PayPal, og vi har derfor skrevet denne hjelpsomme introduksjonen til betalingsmetoden. Vi skal nå se nærmere på fordelene og ulempene ved å bruke PayPal, slik at du kan finne ut som betalingsmetoden er rett for deg!


Beste bettingsiden med PayPal i 2024

Ekspertvurdering
Betalinger
 
Velkomsttilbud
2.000kr
Besøk Unibet
Visa Logo
Mastercard Logo
Paypal Logo
96 Utbetalingsforhold
2.000kr
Besøk Unibet
Visa Logo
Mastercard Logo
Paypal Logo
show more
Unibet Anmeldelse
1.000kr
Velkomstbonus
Besøk Mr.Play
Visa Logo
Mastercard Logo
Paypal Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
Trustly Logo
Klarna Logo
Vis mer
94 Utbetalingsforhold
1.000kr Velkomstbonus
Besøk Mr.Play
Visa Logo
Mastercard Logo
Paypal Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
Trustly Logo
Klarna Logo
show more
Mr.Play Anmeldelse

Hva er PayPal?

 • En e-lommebok brukt av millioner
 • Brukes av store og små bedrifter
 • Gjør internasjonale transaksjoner lettere
 • Tilgjengelig for nordmenn
 • Du kan enkelt bytte mellom valuta

Hvordan fungerer det?

PayPal er enkel å ta i bruk, og passer til en mengde ulike formål. Du kan bruke tjenesten til å sende penger til venner eller familie, eller utføre betalinger til foretak. For å bruke PayPal er du først nødt til å registrere deg som en bruker, og legge til et av dine bankkort. Du kan registrere deg som privatkonto eller bedriftskonto. Denne artikkelen er laget for privatpersoner. Når du registrer deg trenger du kun å skrive inn navn og en e-postadresse som må verifiseres. Deretter er du nødt til å legge inn informasjon om kort eller bankkonto.

Det er enkelt å legge til bankkonto eller bankkort – legg kun inn informasjon og lagre. Du kan utføre betalinger via PayPal på to ulike måter. Enten kan du betale direkte ved å velge PayPal som betalingsmetode ved utsjekk på en nettbutikk. Skriv inn ditt PayPal-brukernavn og passord, så vil PayPal automatisk trekke fra summen fra ditt foretrukne bankkort. Du kan også bruke PayPal som en e-lommebok ved å sette inn penger på kontoen fra bankkonto koblet til ditt bankkort. Ved uttak fra PayPal gjøres dette til bankkontoen du har lagret på din konto.

31 NO Historie
Trustlys kontor

Historie

PayPal hadde sin opprinnelse i Silicon Valley i 1998, under navnet Confinity. Selskapet ble startet av Max Levchin, Peter Thiel, Luke Nosek og Ken Howery. I 2000 ble Confinity og X.com, som var et selskap som drev med nettbanker grunnlagt av Elon Musk, slått sammen. I 2001 ble navnet endret til PayPal og i 2002 ble tjenesten tilgjengelig offentlig for alle. Det var nå suksessen begynte og de endte det året med over 61 millioner dollar i fortjeneste. I 2002 ble PayPal kjøpt opp av det store auksjonsnettstedet EBay for hele 1,5 billioner dollar.

Når PayPal ble kjøpt av EBay ble det satt til standard betalingsmåte på nettsiden og fra da ble omtrent en fjerdedel av alle betalinger på EBay gjort med PayPal. Videre jobbet PayPal med å bli sikrere og tryggere for kundene sine. I 2005 fikk de VeriSign som hjelper med denne saken. i 2007 gikk PayPal inn i et samarbeid med Mastercard. Dette var fordi PayPal ikke ønsket å være så avhengig av kun transaksjonene fra EBay. I mars i 2019 startet PayPal sitt nyeste partnerskap med det populære sosiale mediet Instagram.


PayPal i Norge

PayPal har lenge verdt tilgjengelig for nordmenn, med den norske valutaen inkludert. I dag kan du lett koble til norske bankkort og norske bankkontoer fra norske banker til din PayPal-konto. Du kan også sende ut penger i norsk valuta til utlandet, så vel som å sende mottaker en viss sum i en annen utenlandsk valuta. For kjøp ved store nettsider som eBay er PayPal en perfekt løsning for nordmenn. Siden PayPal er den ledende globale betalingsmetoden, var det naturlig for selskapet å tidlig legge til rette for alle oss i lille Skandinavia.

Med tilgang til over 200 ulike land og 25 ulike valutaer, er PayPal en lettere metode for oss nordmenn å nå ut til verden på. Selskapet har per dags dato over 192 millioner brukere verden over. Det betyr at du ikke lenger må logge deg inn i nettbanken og bruke kodebrikke, bank ID og alt annet nettbanken krever fra deg. Med få tastetrykk kan du enkelt sende penger fra lille Norge ut i verden ved å kun vite e-postadressen til mottakeren. Helt enkelt, like trygt og i hvert fall mye raskere.


Fordeler med å bruke PayPal

 • Høy sikkerhet for pengene dine
 • Enkelt og veldig brukervennlig
 • Det er raskt
10 NO 888 Sport Tilbud
888sport Velkomstbonus

PayPal på bettingsider

Når det kommer til PayPal har de et litt turbulent forhold når det kommer til nettcasinoer og bettingsider. Dette synes vi er litt merkelig, for PayPal og bettingsider burde egentlig gå hånd i hånd og være en perfekt match. Dessverre er det slik at PayPal ikke er tilgjengelig på en rekke ulike bettingsider, selv om betalingsmetoden reklamerer om det motsatte på sine sider. Det er sjeldent vi ser noen bettingsider tilby PayPal som betalingsmetode, og om de gjør det er det ikke alltid de har gjort tjenesten tilgjengelig for norske spillere.

Vi tror og håper derimot på at denne trenden kommer til å snu. Vi tror at i fremtiden vil PayPal være en betalingstjeneste som universelt brukes av spillsider. Allerede nå kan vi se at flere bettingsider har fått øynene opp for betalingsmetoden, dette er tross alt blant de mest populære og mest tilgjengelige tjenestene! I tillegg er PayPal en fordel for mange foretak, siden betalingsmetoden selv gjennomfører det meste av det administrative arbeidet. Hvis du ser en bettingside du liker, men som ikke tilbyr PayPal som betalingsmetode til sine spillere, anbefaler vi at du tar kontakt med kundeservice.


Hvordan gjøre innskudd og uttak?

Inntak, uttak og betalinger via PayPal er enkelt. For betalinger via din PayPal-konto trenger du kun å skrive inn e-postadressen til din mottaker. Deretter kan du skrive inn summen for å enten matche din egen valuta, eller mottakerens valuta. Innskudd eller betalinger på andre sider enn PayPal er like lett. Du trenger kun å velge PayPal som betalingsmetode og deretter logge inn på din PayPal med samme e-post og passord som normalt. Ditt foretrukne bankkort vil automatisk bli valgt for å gjennomføre transaksjonen i valutaen du betaler i, noe som er enkelt og greit.

Utbetalinger til PayPal vil være like lett som å gjennomføre betalinger, om ikke enda lettere! Du har som sagt en e-postadresse koblet til din PayPal-konto, og det er til denne e-postadressen du vil motta dine uttak eller betalinger. Bare oppgi e-postadressen ved uttak, og innen kort tid vil dine penger være på konto. Hvis du ønsker å overføre pengene videre til din bankkonto må du gjøre dette på PayPal sine sider, eller via den nyttige appen. PayPal overfører kun penger ut til den bankkontoen du har lagt inn på din konto.


Hvor sikker er betalingsmetoden på bettingsider?

22 NO Hvor Sikkert Betting IconFør vi diskuterer om PayPal er et sikkert alternativ på bettingsider ønsker vi å få fram hvorfor PayPal er et sikkert valgt generelt. Som en ledende internasjonal leverandør for raske og effektive transaksjoner sparer ikke tjenesten på noe som helst når det kommer til sikkerhet for sine kunder. PayPal bruker de nyeste metodene innenfor antisvindel-teknologi. Du er også 100 % beskyttet mot uautoriserte betalinger sendt ut fra kontoen din. PayPal i seg selv er helt trykt, men mye avhenger av hvordan du bruker tjenesten, og egentlig mange av datavanene dine generelt.

For å holde deg, PayPal og dine transaksjoner sikre, anbefaler vi at du holder programvare på din PC oppdatert, at du er skeptisk til e-post fra fremmede med lenker, at du unngår å bruke offentlig Wi-Fi for transaksjoner, og at du bruker et kredittkort koblet til din PayPal. Hvilke nettsider du betaler til har også noe å si. Når du besøker og gjennomfører betalinger til en bettingside, pass på at siden har like strenge sikkerhetstiltak som PayPal. Hvis bettingsiden, eller en annen side, ikke virker sikker for deg, anbefaler vi at du følger magefølelsen. Les gjerne om våre sammenligninger av bettingsider før du velger.


Hvordan åpne en konto?

 1. Bruk PayPal sin hjemmeside og trykk på «opprett en konto»
 2. Legg inn relevant informasjon og verifiser din e-post
 3. Koble til et bankkort til din konto

Avgifter

PayPal reklamerer med gratis betalingsmetoder i fleng. Dette stemmer nok om du hovedsakelig planlegger å bruke PayPal til å gjennomføre betalinger innenfor norske grenser. Det vil derimot forekomme flere avgifter på andre transaksjoner, for eksempel når du konverterer mellom ulike valutaer. Hvilket land du sender pengene bestemmer også hvor stor avgiften blir. En gebyr på transaksjoner til land i Amerika, Asia, Oseania og Afrika havner på hele 3,99 euro. Velger du å selge noe vi PayPal kan dette komme med en avgift på 3,4 % samt en fast gebyr. En fullstendig liste vil du finne på PayPal sine sider.

31 NO Alternativer PayPal
Betalingsalternativer til Paypal

Alternativer til betalingsmetoden

Det finnes en hel haug med gode alternativer til PayPal. Dersom det er noe med denne tjenesten du ikke liker, vil du sikkert finne en annen e-lommebok eller alternativ betalingsmetode som vil fungere perfekt for deg. Du skal være pirkete når det kommer til å velge en tjeneste som skal ta vare på deg og pengene dine. Vi har mange andre artikler om flere av de beste og mest brukte betalingsmetodene på nett, så vi anbefaler at du leser en av disse for å finne den beste matchen for deg.

For deg som ikke har lyst til å legge inn kort, er kanskje betalingsmetoden Trustly et bedre valg. Her får du like effektive betalinger, men ved å heller bruke nettbanken og Bank ID til å bekrefte betalingsmetodene dine. Ulempen er at uttak til en Trustly-konto da ikke er mulig. Skrill og Neteller løser dette problemet. Disse to løsningene er ofte brukt av bettingsider for mer effektive innskudd og uttak. Men Skrill og Neteller kommer ofte med litt flere avgifter enn de andre løsningene. Som alltid kommer hver betalingsmetode med sine egne fordeler og ulemper.


FAQ

Er det trygt å bruke betalingsmetoden for odds?

PayPal er en anerkjent og sikker betalingsmetode for alle ulike formål. Det finnes ingen restriksjoner for hva du kan bruke denne betalingsmetoden til! Hvis du ønsker å bruke PayPal til å gjøre innskudd på bettingsider og spille på odds, kan du gjøre dette med god samvittighet. PayPal vil holde dine transaksjoner sikre fra tredjeparter.

Hvilke metoder for innskudd/uttak kan jeg bruke med PayPal?

PayPal gjennomfører innskudd eller betalinger på to ulike måter. Enten kan du legge til penger til din PayPal-konto og bruke tjenesten som en e-lommebok, eller så kan du la PayPal betale direkte fra ditt foretrukne bankkort. Ved uttak fra for eksempel et nettcasino vil pengene overføres tilbake til din PayPal-konto.

Må jeg verifisere noe når jeg bruker PayPal? Hvis ja, hvilke fordeler får jeg?

Du verifiserer din PayPal-konto først via e-post, og så ved å knytte et kort til kontoen din. Dette gjør du ved å legge inn relevant kortinformasjon, og enkelt trykke på knappen «OK». Ved verifisering fjernes grensene for overføringer til andre og til bankkontoen din. Du bidrar også til et sikrere system.

Vil det forekomme gebyrer når jeg utfører transaksjoner?

PayPal har mange gratis tjenester, for eksempel ved kjøp av varer. Men tjenesten har også en rekke gebyrer for andre transaksjoner, for eksempel når du konverterer mellom valutaer. Vi anbefaler at du besøker PayPal sine sider for å gjøre deg kjent med deres system for gebyrer og avgifter ved ulike transaksjoner.

Hva gjør jeg hvis transaksjonen blir avvist?

Det kan være en rekke ulike grunner til at din transaksjon blir avvist. Den vanligste årsaken til at dette skjer er fordi du ikke har nok penger på konto til at betalingen kan gå gjennom. Sjekk din saldo, og ta deretter kontakt med kundeservice i enten bank eller hos PayPal.

Hvor lang tid tar det før innskuddet er på spillerkonto?

PayPal er ikke en spesielt vanlig metode for innskudd på bettingsider. Men dersom du finner ut av at metoden er tilgjengelig på en bettingside, kan du forvente like god service som av andre betalingsmetoder. Dersom du gjennomfører et innskudd via PayPal kan du forvente deg å få pengene på spillerkonto umiddelbart.

Hvor lang tid vil det ta før jeg får uttakene mine fra bettingsiden?

Siden PayPal sjeldent brukes av bettingsider, er dette et vanskelig spørsmål å svare på. Som en e-lommebok er det derimot vanlig at PayPal bruker like lang tid som de andre lignende tjenestene. Du kan ofte forvente en behandlingstid på mellom 2 til 4 dager dersom du bruker PayPal for å gjennomføre dine uttak fra et nettcasino.


Tips

Ta tiden du trenger når du skal velge en betalingsmetode

Det er ingen hastesak å velge en betalingsmetode. En betalingsmetode skal dekke alle dine behov og helst komme med få kostnader. Derfor er det lurt å legge inn litt ekstra tid før du slår deg til ro og gjennomfører din første transaksjon med din valgte e-lommebok. Finn ut hvilke valutaer tjenesten tilbyr, om den er tilgjengelig på bettingsiden, hvilke gebyrer som legges til, hvor raske transaksjonene er, om sikkerheten er god nok, og hvordan brukervennlighet og kundeservice oppleves. Det lønner seg å være ekstra kritisk når du velger ut en betalingsmetode!

Vær oppmerksom på eventuelle gebyrer

Det er viktig å ha en viss oversikt over hvilke gebyrer en betalingsmetode bruker på sine transaksjoner. Det er ikke alltid gebyrene vises når du gjennomfører din transaksjon, så ha alltid dette i bakhodet før du gjennomfører din betaling. Vær også klar over at gebyrer eksisterer overalt, selv om betalingsmetoden du har valg kanskje reklamerer om gratis bruk i det uendelige. Noe annet du må passe på, er at selv om betalingsmetoden din ikke tar gebyrer kan det hende at mottakere legger på gebyrer selv. Enkelte bettingsider kan for eksempel ta en gebyr selv for overføringer.

Vær sikker på at bettingsiden tillater din betalingsmetode

Spillere har vanligvis ikke noe problem med å finne en betalingsmetode for dem på dagens bettingsider. Heldigvis vet de fleste operatører at nøkkelen til suksess er å tilby et bredt spektrum av ulike tjenester, og dette inkluderer betalingsmetoder. Men i tilfellet til for eksempel brukere av PayPal, støter de støtt og stadig på bettingsider som ikke tillater betalingsmetoden de foretrekker. Sjekk alltid at din nye bettingside tillater din betalingsmetode. Dette kan du finne ut av på spillsiden sin infoside, nederst på hjemmesiden, eller så kan du spørre kundeservice på live chat.

Kjenn til grensene på transaksjonene

Hva slags transaksjoner du planlegger å gjennomføre vil ha mye å si for hvilken betalingsmetode du burde velge. Vi anbefaler at du ser nærmere på hva slags transaksjoner du vanligvis gjennomfører og sette en øvre og nedre grense. De fleste betalingsmetoder tilbyr fleksible grenser på sine transaksjoner, men plutselig vil du møte på for eksempel en bettingside som har beskjedne grenser på uttak med betalingsmetoden din. Gjør deg kjent med de ulike grensene på en rekke betalingsmetoder før du velger deg din nye favoritt. En liten jobb som vil spare deg for mye trøbbel.


Ivibet Ivibet Anmeldelse 98/100
 • Sport og casino under samme tak
 • Stort spillbibliotek, samt live casino
 • Live streaming av kamper og hendelser
20Bet 20Bet Anmeldelse 97/100
 • Det tilbys en egen odds velkomstbonus
 • Flere eSportgrener er tilgjengelig for spill
 • Liveodds er tilgjengelig innenfor mange markeder
Vave Vave Anmeldelse 96/100
 • Umiddelbare innskudd ved hjelp av krypto
 • Alt-i-ett gambling nettsted
 • Utrolig enkelt å navigere rundt på siden