Betting tips og odds i fotball!

Du skulle kanskje tro at det å tippe på fotball er enkelt, spesielt dersom du følger sporten og har god innsikt i hva som foregår. Men det er ikke alltid like enkelt, og fotball odds er ikke hele tiden så nøyaktig som du skulle tro. Det er en grunn til at vi hele tiden blir overrasket når vi ser på fotball, fordi det er ingen sikker vitenskap rundt resultatet. Det er imidlertid mange eksperter som er flinke å «spå» resultatet!

Det finnes også avanserte data-algoritmer som kan hjelpe deg å forutse resultatet. Det at du kan få tippetips for fotball kan faktisk være nyttig, ettersom du ikke baserer valgene kun på magefølelsen, men heller på data og statistikk. Om du da samtidig har litt kunnskap om det du spiller på, så har du plutselig en veldig sterk kombinasjon. Her er det heller ingen følelser involvert, men rett og slett et forsøk på å finne ut hva det potensielle resultatet blir.

Norsk Fotball Odds og Tips |

Show more Leagues
Halmstads BK - Trelleborgs FFHalmstads BKSuperettanTrelleborgs FFDobbelsjanse X22.06 Les Mer
Mjällby AIF - Brommapojkarna IFMjällby AIFSuperettanBrommapojkarna IFDobbelsjanse X22.55 Les Mer
Västerås SK - Degerfors IFVästerås SKSuperettanDegerfors IFDegerfors IF2.38 Les Mer
Dalkurd FF - Östers IFDalkurd FFSuperettanÖsters IFDalkurd FF2.38 Les Mer
Jönköpings Södra - Norrby IFJönköpings SödraSuperettanNorrby IFBegge lag til å score - Ja1.98 Les Mer
IK Frej - GAIS GoteborgIK FrejSuperettanGAIS Goteborgunder 2.5 mål2.16 Les Mer
Örgryte IS - IK BrageÖrgryte ISSuperettanIK Brageover 2.5 mål2 Les Mer
Ilves Tampere - Inter TurkuIlves TampereVeikkausliigaInter TurkuInter Turku2.75 Les Mer
IFK Mariehamn - Kuopio PSIFK MariehamnVeikkausliigaKuopio PSKuopio PS2 Les Mer

You can’t get too far in the game if you don’t even know the mere basics. It is absolutely crucial that you know the basics of sports betting to make your prediction game stronger. Start by learning how basic things such as odds, wagers, bets etc. work. There are many different types of bets and wagers available at your expense, so make sure you spend the time learning the basic stuff at first. Once you get the hang of it, you will understand things a lot better, which will help you in making a better prediction on individual bets.

Områder hvor spådommer innen betting er relevant

Stort sett blir resultatene spådd i alle de største fotball-ligaene i Europa, så vel som i verden. Også innen norsk fotball betting og Eliteserien er det vanlig at ekspertene eller datamaskiner angir hvilke lag som sannsynligvis stikker av med seieren, og hvem som eventuelt havner på bunn. Det benyttes imidlertid spådommer i de fleste ting du kan tippe på, som håndball, tennis, hesteveddeløp eller hvem som blir den neste vinneren i det populære talentprogrammet Idol.

  • Europeisk og internasjonal fotball
  • Eliteserien – norsk fotball
  • Hesteveddeløp
  • Håndball
  • TV-begivenheter – hvem stikker av med seieren i et talentprogram?
  • Politikk – hvem vinner valget?

Dette betyr at uansett om du spiller på Champions League, Eliteserien eller VM i fotball, så vil du kunne dra nytte av spådommer som baseres på statistikk og tidligere kamper. Det samme gjelder i de fleste andre sporter som skaper stor interesse blant dem som spiller på oddsen, så vel som politikk og lignende. Ved hjelp av spådommer kan du øke sjansen for å tippe riktig, og det er jo det alt handler om i fotballbet og annen betting!

Daglige oppdateringer

Hos oss finner du daglige oppdateringer for spådommer og fotballodds. Det betyr at vi hele tiden følger med på hva som foregår, om det har kommet noen skader på viktige spillere, eller om det har vært problemer i en klubb. Ved å gjøre dette har du større mulighet til å skape et helhetlig bilde. I dagens samfunn med internett og avansert teknologi, kan du forvente å få oppdateringer sekundet noe skjer. Dette vet vi å utnytte!

Det beste for deg som spiller, er at tjenesten vår er helt gratis. Vi krever ingenting av deg, her trenger du bare å lese det vi skriver og ta imot tipsene våre. Vi prater ikke bare om hvem som vinner kampen, som vanlige 1×2-odds. Vi i Bettingsider24.com tilbyr all nødvendig informasjon når det kommer til odds. Så om du er ute etter pålitelig informasjon om odds, så behøver du ikke å lete noe annet sted.

Bettingsider24 – ikke bare enda en tippetjeneste

Det å få tilsvarende tips et annet sted kan koste deg hundrevis av kroner i måneden, men vi på Bettingsider24 tilbyr det altså gratis. Og da vi driver med daglige oppdateringer, så kan du få hundrevis av tips hver eneste uke, helt gratis! Og bare fordi vi er gratis betyr ikke det nødvendigvis at vi er noe dårligere enn noen andre – snarere tvert imot. Det er nemlig dette vi satser vårt rykte på, å være best.

Hvorfor lese våre bettingtips?

Én ting er klart, vi mennesker har følelser og favoritter, og vi blir ofte styrt av disse. Det gjør at måten du spiller på blir styrt av noe annet enn fornuft, og hva som faktisk foregår foran deg. Det kan gå bra en eller to ganger, men i lengden så kommer du faktisk til å tape mye penger på det, fordi alle tippere har sine egne favoritter og blir som regel delvis styrt av det.

Bettingsider24 tar alle følelser ut av beregningen, og alt vi driver med handler om ren data, kunstig intelligens og dermed større sannsynlighet for at vi har rett. Da våre oppdateringer utelukkende baseres på hva statistikken viser, så kan du følge en mer logisk vei enn om du går etter hva magefølelsen sier. Og når det er snakk om pengene dine, bør du virkelig ikke ta noen sjanser. Tipp fornuftig med våre tips!

Den beste siden å satse en kombinert bettingspådom på

Siden vi tilbyr markedets kanskje beste og mest nøyaktige spådommer innen betting, så bør du også benytte våre tjenester om du vil sette sammen den beste akkumulatoren. Akkumulatorer har blitt veldig populære de siste årene, og det er ikke så rart med tanke på hvor mye du faktisk kan vinne med kombinerte odds. Om du tar våre tips på alvor, så kan det potensielt ligge mye penger i det for deg på sikt.

Men når du har funnet ut hvordan akkumulatoren sin skal se ut, hvor bør du så satse den? Hvilken bettingside er best for kombinerte odds? Det finnes mange gode alternativer på markedet. Blant de mest kjente bettingsidene finner du Coolbet, Unibet, Bet365, Betsson og Mr. Green. På disse sidene kan du trygt plassere akkumulatoren din, og krysse fingrene for at spådommene stemmer overens med virkeligheten. Velg helst bettingside basert på flere faktorer og, som kundeservice, betalingsmetoder etc.

Hvordan lages bettingspådommer?

Grunnen til at vi prater så mye om våre spådommer og hvor nøyaktige de er, er fordi vi er stolte av resultatet. Vi laget en presist designet algoritme, som tar en rekke ulike faktorer med i betraktningen – ting du kanskje aldri har tenkt på tidligere. Dette for å gjøre hver eneste spådom mest mulig korrekt. All logikk tilsier da at det vi driver med, automatisk blir mer nøyaktig enn hva du selv kan forutse.

Fotball i seg selv er ikke en veldig vanskelig idrett å spå, men det er svært mange ulike faktorer som kan endre spillet på en brøkdel av et sekund, så er det samtidig en uberegnelig sport. Dette er også grunnen til at så mange elsker fotball, så klart! For eksempel kan et trenerbytte slå ut på oddsen, så vel som nye spillere, været, formen til enkeltspillere, antall kamper som spilles på kort tid, og mye, mye mer!

Sammenligning av odds for bettingspådommene

En ting er sikkert – vi i Bettingsider24 har gjort hjemmeleksen vår når det kommer til å finne de beste oddsene for deg som spiller. Dette er lettere sagt enn gjort, spesielt når du tenker på hvor mange sider som faktisk tilbyr odds. Vi dekker et stort marked, og vi gir deg odds fra rundt 40 ulike bettingsider, slik at du kan få den beste avtalen og den høyeste gevinsten overhodet mulig. Vi gjør jobben for deg!

Ser vi på det fra den vinkelen, så er det ikke rart at visse sider tar betalt for slike tjenester, men det er noe vi unngår. Mest fordi at så mange som mulig skal kunne ta del i våre spådommer og dermed vinne så mye som mulig. Om vi setter opp en betalingsmur, så er det fort mange som beveger seg videre, da de ikke ønsker å betale for det. Hos oss får du det beste fra alle sider.

Hvordan få suksess ved betting på fotball?

Det er naturlig nok mange måter å spille på, samtidig som det er veldig mange måter å ikke spille på, da det er mange fallgruver. Nedenfor kan du lese om noen måter som øker dine sjanser til å vinne så mye som mulig, foruten det å lese våre tips om hvem som kommer til å vinne eller ikke. Mye avhenger fortsatt på den enkelte spilleren, så du bør helst være obs på alt!

Hva er formålet med spillingen? Er du ute etter å ha det gøy, eller bare å vinne så mye som mulig? Det er langt enklere å klare førstnevnte enn å vinne store penger, så om du får til en god balanse for ditt formål, så er du på god vei allerede. Og om du er nybegynner, så kan du ha det gøy samtidig som du utvikler dine evner og får erfaring nok til å vinne stort.

Et annet viktig punkt er å ha kontroll på pengebruken din. Tro oss, penger forsvinner utrolig fort om du ikke har oversikten. Da gjelder det å svelge stoltheten og følge med på hva som foregår, selv om du har tapt mye eller vunnet. Mister du kontrollen over hvor mye penger du har til rådighet, eller hvor mye du har brukt, så er du ille ute. Vi anbefaler deg å sette av et budsjett til betting.

Om du har et langsiktig betting-system kan dette hjelpe deg. Nesten uansett hva det er, så er det overveldende sannsynlig at om du holder deg til et system, så vil du ha større sjanse til å vinne. For er du litt organisatorisk, så kan du se hvor dine feil eventuelt ligger og hvordan du kan rette de, noe som er langt vanskeligere å gjøre ellers. Dersom tipper kortsiktig er det vanskeligere å gjøre dette.

Det er også fornuftig å være realistisk angående hva du faktisk kan forvente at skal skje. Både når det kommer til selve spillingen, men også dine egne evner. For tenk på det, hadde det vært like enkelt som det virker, så ville vi alle vært millionærer av betting. Så det faktum at folk flest ikke er det, sier litt om hvor mange av oss som taper mens vi tipper. Våre tips hjelper naturligvis!

Forbered deg før du tipper

Det viktigste å forberede deg på før tipping, er oddsen. Dette er logisk, ettersom oddsen forteller deg om hvor sannsynlig det er at noe skal skje, og hvor mye du vinner på å tippe rett. Men etter det kommer den menneskelige faktoren inn, og da mener vi ikke deg, men heller menneskene du har satset penger på. Spillerne er mennesker, så du må se an en hel rekke ulike ting før du setter pengene dine på noe.

Dette er noe du kanskje ikke har tid eller lyst til, men som du kan tjene på – spesielt i lengden. Det er blant annet derfor vi eksisterer, for å gjøre den jobben for deg, slik at du kan velge å fokusere på selve moroa. Jo mer og bedre du forbereder deg, og jo mer informasjon du tar imot om hva som sannsynligvis skjer, jo høyere sannsynlighet er det at du vinner. Vær forberedt!

Er bettingtipsene gratis?

Ja visst er de det! Som vi har nevnt tidligere så gir vi deg tipsene gratis, for å gi deg den beste muligheten til å vinne. Vi er gratis, og vi kommer til å være gratis i fremtiden, da hele vår modell baserer seg på å drive på denne måten. Ta en sjanse hos oss, uten at det går ut over din personlige økonomi. Vi hjelper deg tvert imot å vinne penger ved å foreta riktige valg innen betting.

Hvorfor følge Bettingsider24 sine spådommer?

Rett og slett fordi vi ofte har rett i våre spådommer. Vi vil ikke skryte på oss noe som er lett å bevise motsatt, så når vi sier dette kan du gjerne se på våre tidligere tips for å sjekke resultatene. Vi gir deg daglige oppdateringer om hva som foregår i fotballverdenen, noe som medfører at du alltid har tilgang til ferske oddstips. Dette er uvurderlig når du ønsker å vinne på spillet!

Suksessraten innen fotballspådommer

Ingen systemer er imidlertid feilfrie, og det er derfor til din fordel å undersøke enda mer og finne ut så mye som mulig om kampen du er interessert i. Her kommer alltid den menneskelige faktoren i spill igjen, fordi det er nesten ingen som kunne forutse at Liverpool skulle slå Barcelona 4–0. Men det skjedde, og det er like uforklarlig som det er sjokkerende at det skjedde. Slikt må tas med i betraktningen.

Vi i Bettingsider24 kan imidlertid skilte med en relativt høy suksessrate, noe som betyr at vi spår riktig resultat i fotballkampene veldig ofte. Kanskje du tar rådene våre til følge, eller kanskje ikke, men med en 70 % suksessrate så bør du ikke ignorere oss totalt. Våre spådommer dekker for øvrig alle mulige resultater og måter å spille på, så du får dekning for alt det du skulle trenge. Bare se selv!

Fotballtips innen betting

Finn ut om fotballaget er motivert før kampen

Finn ut om et lag virkelig har noe å spille for, og dermed om deres motivasjon er på topp. I store finaler er som regel lagene motiverte, men dersom ingenting står på spill svikter ofte motivasjonen, noe som kan gi overraskende resultater. Motivasjon kan være avgjørende for utfallet.

Hold deg oppdatert rundt alle nyhetene om lagene

Hold deg oppdatert rundt alle nyhetene om fotballagene. Får en av toppspillerne plutselig en skade, bør du vite om det. Om det skjer så kan oddsen påvirkes mye, og du må da ta en revurdering av hva du opprinnelig hadde planlagt å gjøre. Skader skjer oftere enn hva du skulle tro.

Er laget i dårlig form?

Dette kan slå ut to veier, enten at laget bare fortsetter å tape på grunn av dårlige evner og enda dårligere moral, eller at de ønsker å slå tilbake! Det kan være veldig vanskelig å forutse, så det kan være greit å få noen råd om hva som kan komme til å skje i neste kamp.

Favoritten vinner ikke hver gang

Det er lett å tenke at det statistisk beste laget skal vinne. Hadde det vært slik, så ville fotball vært en utrolig kjedelig sport, og langt fra den globale giganten vi har med å gjøre i dag. De vinner som oftest, fordi de som regel er bedre, men overraskelser skjer støtt og stadig.

Ikke spill i frustrasjon

Dette er viktig, fordi sannsynligheten for at du taper kommer til å fyke i været om du spiller i frustrasjon eller med mye følelser. Det er så mange eksempler på dette at det er noe som bør være klart og tydelig for de aller fleste av oss. Pust dypt inn før du gjør noe.

Ikke glem været

Været kan spille en stor rolle i fotball, og det har det også gjort tidligere. Hvem kan vel glemme da Tromsø vant mot Chelsea på Alfheim i det som må ha føltes som en snøstorm for de engelske stjernene? For fotballag som kommer fra varme klima, vil det norske været ofte være en ulempe, og vice versa.

Dra nytte av bettingsiden som gir deg den beste oddsen

Du bør alltid velge bettingsiden som gir deg den beste oddsen du kan finne. Det er enkle grunner til det, fordi det rett og slett gir deg mer om du vinner. Det kan være noen ulemper ved det, som vilkår ved gevinst som gjør det litt vanskeligere å få pengene, men det skjer heller sjeldent.

Vær disiplinert når du tipper

Mist ikke kontrollen når du spiller. Hold deg til det du har planlagt på forhånd og hold deg innenfor budsjettet. Vi alle vet hvor lett det er å gli ut av det, og plutselig finner du ut at du er mye mer i minus enn det du hadde regnet med, noe som er en kjip følelse.

FAQ for fotballbetting

Når kan du finne bettingspådommer på siden?

Vi pleier å ha oddsen klare for leserne våre omtrent seks dager før kampen skal gjennomføres. Dette gir deg tid til å gjøre litt egen research også, som å følge med i nyhetene osv. Slik blir det langt enklere å tippe rett på utfallet i den kommende kampen!

Hvilke markeder tilbyr Bettingsider24 spådommer i?

Vi tilbyr spådommer for bortimot alle typer markeder. Her i Norge tilbyr vi blant annet spådommer for både store og små ligaer, mens vi gjør det samme i mange av de største ligaene rundt om i Europa – som tross alt er hovedfokuset vårt. Vi gir deg også spådommer for oddsen i andre sportsgrener.

Sammendrag

Bettingsider24 forsøker å tilby deg det aller beste fra bettingbransjen, og vi vil blant annet dele spådommer for kommende resultater i fotball etc. Dette gjøres på en så vitenskapelig måte som mulig, slik at du øker sjansen for å vinne. Våre tjenester er gratis, slik at alle kan bruke den. Med vår suksessrate som ligger på 70 %, så tror vi også at du vil få bruk for tipsene våre. Velkommen til Bettingsider24!

Topp 10 sider for sportsspill
1 98/100 Bet Nå
2 88/100 Bet Nå
3 95/100 Bet Nå
4 94/100 Bet Nå
5 94/100 Bet Nå
6 85/100 Bet Nå
7 89/100 Bet Nå
8 84/100 Bet Nå
9 94/100 Bet Nå
10 88/100 Bet Nå