Anmeldelse av FEZbet

Fezbet er en lisensiert operatør som gjør spil på oddsl enkelt. Med in-play-markeder tilgjengelig for mange arrangementer, inkludert virtuell sport, vil du bli bortskjemt med valgmulighetene som er tilgjengelige. Bli med FEZbet for å få en sjenerøs velkomstbonus.

FEZbet Vår Vurdering 87/100
 • Umiddelbare innskudd uansett betalingsmetode
 • Gebyrfrie innskudd
 • Live Streaming
 • Utrolig enkelt å navigere rundt på siden
2.000kr Velkomstbonus
97 Odds
>40 Spillemarkeder
Ja Live-spill
fezbet bonus
Velkomsttilbud
 • Minsteinnskudd for å kvalifiseres for denne kampanjen er 200 NOK / 20 EUR.
 • For å kvalifiseres for bonusen må spilleren først spille gjennom innskuddet sitt minst en gang på minimum 1,50 i odds. Alle spill må avgjøres.

FEZbet På et øyeblikk

Grunnlagt
2020
Språk
norsk
english
german
magyar
portugese
french
spanish
italian
polish
show more
Betalinger
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Vis mer
Tjeneste
Chat
E-Mail
FAQ
Mobil
HTML
Minimumsinnskudd
200NOK

Nettstedet ble lansert i 2020. Det operer under en Curacao-lisens, er en del av Mate Affiliates Group og drives av Rabidi N.V. Bookmakeren har få landsrestriksjoner og tar imot spillere fra Frankrike, Italia, Tyskland og de fleste asiatiske, afrikanske og latinske amerikanske land. Plattformen er drevet av Altenar og tilbyr 30 000+ kamper med faste odds, over 250 fotballmarkeder og noen nyttige funksjoner som Full/Delvis utbetaling og Bet Builder. I vår FezBet-anmeldelse har vi samlet all viktig informasjon om dette spennende gambling nettstedet.

Hvis du vil ha en sportsbettingside med mange valgmuligheter, kan du registrere deg hos Fezbet fordi den tilbyr et bredt utvalg av sporter og mange markeder. Finn oddspill på mange kjente ligaer og turneringer, samt de mindre kjente.

Bookmakere legger mye arbeid i å tiltrekke seg nye kunder og deretter prøve å holde dem fornøyde. En av de beste måtene bookmakerne  gjør dette på er å tilby spennende bonuser og kampanjer. Etter å ha blitt bedre kjent med Fezbet, kan vi trygt si at dette er en bookmaker på nett som vil skjemme deg bort.

Fordeler og ulemper med FEZbet

 • VIP-tjeneste for de fleste aktive spillere
 • Tilgjengelig på ni språk
 • Imponerende virtuelle sportstilbud
 • Spill i spill på et stort antall idrett
 • Innskudd medkryptovaluta aksepteres
 • Ikke MGA eller UKGC lisens
 • Live streaming er ikke tilgjengelig

2.000kr Velkomstbonus Velkomstbonus
87/100 Vurdering

Hvilke markeder dekker Fezbet

I tillegg til å tilby mange idretter og hendelser på en enkelt plattform, har FezBet-operatøren også prøvd å sørge for at hver sport er utstyrt med alle nødvendige verktøy for å gjøre spillingen vellykket. Kort sagt, spilldekningen er iøynefallende.

fezbet site
Fezbet Sports

Sportsmarkedene som er tilgjengelige på FezBet er fristende. Det er de som gjør gambling på plattformen enklere og spennende. Nettstedet dekker ikke bare lokale, men også internasjonale sportsmarkeder som asiatisk handikap, korrekt poengsum, total score, oddetall/partall og handikapp. Dessuten tilbyr FezBet også raske markeder som gir en distinkt stemning til spillaktiviteter. En enkelt begivenhet på FezBet kan ha hundrevis om ikke tusenvis av sportsmarkeder. Det er å sørge for at kundene har noe som samsvarer med deres tiltenkte tippe utfall.

FezBet har flere innsatstyper som er interessante for en ny gamblingplattform. Operatøren dekker både de grunnleggende og avanserte innsatstypene. Derfor bør det ikke være overraskende å høre at du kan tippe på enkeltbegivenheter med mer enn tusen spilltyper. Du kan også plassere akkumulatorspill, spesielt hvis du prøver å skaffe betydelige gevinster. Dette er alle muligheter som gir FezBet tittelen som en raskt voksende bookmaker. Det er derfor et nettsted du bør vurdere hvis du er en allsidig tipper.

Her, som på alle de andre bookmakerne på nettet, er det liten tvil om at det er fotball som er det største idrettsmarkedet. Tett fulgt av blant annet ishockey, basketball og tennis.
Når det kommer til fotball, er alle de beste europeiske ligaene tilgjengelige. Hovedfokuset er på store ligaer som den engelske Premier League, Spanias La Liga og Serie A i Italia. Men mange andre ligaer er dekket, inkludert Primeira Liga i Portugal, Danmarks Superligaen og Ekstraklasa i Polen. Det er også noen dekning av ligaer lenger unna, inkludert MLS i USA og A-ligaen i Australia.

Men det finnes en rekke andre idretter og hendelser du også kan plassere spill på. Motorsport, boksing, MMA, snooker, rugby,golf, baseball, bandy og mange flere. Det er til og med mulig å plassere spill på underholdningsbransjen, film, musikk og politikk.

FEZbet in Test 87/100
 • Umiddelbare innskudd uansett betalingsmetode
 • Gebyrfrie innskudd
 • Live Streaming
 • Utrolig enkelt å navigere rundt på siden
2.000kr Velkomstbonus Besøk FEZbet

Live Spill

FezBet gamblingside tilbyr in-play-tjenester som er en av de mest trendy typer spill i den moderne verden. Spilleaktiviteten innebærer å sette spill på begivenheter mens de fortsetter. Derfor er det ikke noe problem å utsette å plassere innsatsen før kampen starter. Det er imidlertid ingen garanti for at in-play-markedene vil forbli åpne til arrangementet avsluttes. I stedet stenger de uregelmessig avhengig av spillets spill. Det er derfor innespillere alltid bør være på vakt. Faktisk må du være mer våken sammenlignet med hvordan du er når du plasserer spill før kampen. Det er fordi du i seksjonen må analysere gjeldende statistikk, noe som er ganske vanskelig gitt at de alltid endrer seg.

fezbet live
FEZbet Live Spill

En annen ting som endrer seg er oddsen for hendelsene. På FezBet skifter odde størrelser avhengig av handlingen. Derfor må du granske oddsnivåene nøye før du satser. Den gode nyheten er at bookmakeren har en distinkt måte å vise om endringen er positiv eller negativ. Dessuten er antallet sporter på live-siden enormt, og det forklarer FezBets rangering. Som et resultat kan du forvente direktesendte kamper fra idretter som fotball, cricket, volleyball og basketball. Listen er vanligvis mer omfattende og så forutse mer enn de nevnte spillene.

Å kunne ha sjansen til å følge en kamp man har plassert innsatser på sekund for sekund tar spillerne til nye høyder når det gjelder spenning. Dessverre er det kun spillere som er registrert hos Fezbet som kan nyte av live streaming på mange av kampene og hendelsene.


Tilbud/Bonuser/Kampanjer

Dagens bookmakere må gjøre sitt ytterste for å bli sett og oppdaget av spillere. Det er her bonuser og kampanjer kommer inn i bildet. Fezbet skuffer ikke når det gjelder dette.

fezbet bonus

Du finner et tydelig velkomsttilbud til nye spillere, samt reload-bonuser og cashback-tilbud. Alle elsker gratisspill, og du Fezbet tilbyr mange av dem. Du kan tjene gratisspill hos Fezbet ved å plassere kvalifiserende spill på fotball og tennis. Du bør sjekke kampanjesiden ofte for å være sikker på at du ikke går glipp av noe.

Alle kampanjer er kun for 18+ kunder, og vilkår og betingelser gjelder. Bli med i Fezbet og få et fantastisk velkomsttilbud.

Første innskuddsbonus hos Fezbet er 100% opptil 2000 NOK. For å ta del av denne generøse velkomstbonusen behøver du bare å sette inn minimum 200 NOK, deretter ta kontakt med supportavdelingen for å få lagt til bonusen. Dette kan du gjøre via live chat eller e-post kundestøtte.

FEZbet Bonus
 • Minsteinnskudd for å kvalifiseres for denne kampanjen er 200 NOK / 20 EUR.
 • For å kvalifiseres for bonusen må spilleren først spille gjennom innskuddet sitt minst en gang på minimum 1,50 i odds. Alle spill må avgjøres.
1 OPPRETT EN KONTO
Opprett med noen få trinn og meld deg på nyhetsbrevet
2 INNSKUD & SPILL
Sett inn minst NOK 200 for å motta en 100 % bonus på ditt første innskudd.
3 Bonusbetingelser
Start din sportsreise i dag med over 50 000 live arrangement hver eneste måned

Odds

Til slutt, på spilldekningen er oddsen. Sportsbookens popularitet fortsetter å vokse på grunn av generøsiteten. FezBet oddsnivåer er høye og utbredt; Derfor vil enhver innsats du plasserer sannsynligvis gi deg utmerket inntekt.

Det hele begrenser seg imidlertid til markedene, innsatstypene og spillene. Disse tre kombinasjonene avgjør om oddsen vil være mer enn 80.00 eller under 10.00. i tillegg til oddsnivåene tilbyr FezBet forskjellige oddsformater, for eksempel brøk og amerikansk for ikke å snakke om desimaltype som er standard oddsformat i de fleste regioner.

Det kan forekomme at i enkelte kamper og hendelser, der Fezbet kan ha litt lavere odds sammenlignet med sine konkurrenter, til gjengjeld kan Fezbet tilby høyere odds på andre kamper og hendelser. Dette vil variere stort ut i fra hvilken hendelse eller kamp som skal spilles. Forskjellen mellom Fezbet sine odds og deres konkurrenter er likevel ikke så stor at det vil utgjøre en betydelig forskjell når det kommer til gevinst.

2.000kr
Velkomstbonus
Besøk FEZbet
 • Umiddelbare innskudd uansett betalingsmetode
 • Gebyrfrie innskudd
 • Live Streaming
 • Utrolig enkelt å navigere rundt på siden
94 Utbetalingsforhold
2.000kr Velkomstbonus
Besøk FEZbet
 • Umiddelbare innskudd uansett betalingsmetode
 • Gebyrfrie innskudd
 • Live Streaming
 • Utrolig enkelt å navigere rundt på siden
FEZbet Anmeldelse

Fezbet på Mobil

Det er praktisk å bruke mobilen eller nettbrettet for å plassere spill, spesielt på live betting. Da er det en god nyhet å vite at Fezbet nettstedet er mobilvennlig. Det betyr at uavhengig av mobil enhet, kan du få en like bra spillopplevelse som via en PC.

Selv om det ikke er en dedikert Fezbet-app du kan laste ned for din Apple- eller Android-telefon, er nettstedet designet for mobilbruk. Det betyr at du kan satse mens du er på farten, raskt finne det valgte spillet og plassere innsatsene dine.

Alle valgmulighetene du finner på skrivebordsversjonen kan du også finne igjen på  mobilversjonen. Det er ikke noe som er forandret. Foreta innskudd, uttak, plassere spill, spill litt casino og live casino osv.


Design og Brukervennlighet

En FezBet-oversikt over nettstedet er avgjørende for å fortelle om sportsbooken er morsom eller ikke. Tross alt er oppsettet nok til å ta bort gleden eller vekke spillstemningen din. FezBet nettsteddesignere har laget et kreativt valg av farger og tema. Det er ved å utvikle en vakker layout dekket med et lett farget grensesnitt og mørke høydepunkter. Et annet forlokkende aspekt er stedets struktur som er glatt med iøynefallende kanter og konturer.

På den annen side er kontrollene mange for å lette smidig navigering. Derfor vil du finne at du har lett for å bla gjennom bookmakerens sider. Generelt er nettstedet fabelaktig i den grad at du ikke trenger en grundig FezBet-analyse for å legge merke til, men snarere et blikk.


VIP-program

Medlemmer av Fezbet vil komme over et VIP-program som gjør dem i stand til å få mer ut av sportsbooken når det gjelder fordeler og kampanjer. Fezbet VIP har fem nivåer, hvor det første er Rookie og det femte King. Jo mer du avanserer, jo mer fordelaktig blir VIP-programmet. For eksempel garanterer avanserte nivåer en personlig kontoadmin. og bedre valutakurser. Det er for ikke å snakke om personlig tilpassede kampanjer.


Lisens

Fezbet er en gamblingside som er basert på Kypros, men som faktisk har sin lisens fra regjeringen på Curacao. Slik lisensiering viser at Fezbet er opptatt av å tilby en legitim og rettferdig online gamblingtjeneste. Siden har også PECB MS-sertifisering som er et annet godt mål på tillit, og det samme er det faktum at alle dataene dine vil være sikkert kryptert på Fezbet-siden. Du bør vite at du må være minst 18 år for å spille hos Fezbet, og det er en god del hjelp på siden for å hindre deg i å bli revet med av gamblingen din.


Funksjoner

Det er viktig å merke seg at Fezbet gjør så mye mer enn å la deg plassere spille, spille på casinoet og satse på e-sport. Vi elsket alle de forskjellige virtuelle spillalternativene som dekket alle de beste fotballigaene sammen med virtuell baseball, basketball, hesteveddeløp og mye mer. Selvfølgelig er med en utmerket sportsbook hos Fezbet kan du få anstendige odds på alt fra den neste Champions League-vinneren til hvem som vinner i NFL denne uken.

Betalingsmetoder

Det er meget viktig for enhver bookmaker å ha tilstrekkelig med betalingsmetoder som spillerne kan velge blant, både til innskudd og ikke minst uttak. Med tanke på at det er mange restriksjoner for Norge kan vi likevel se at Fezbet har mange betalingsmetoder som norske spillere kan benytte seg av.

Innskudd

For innskudd kan spillere benytte seg av bankkort som Visa og Mastercard. I tillegg finnes det et par e-lommebøker, MiFinity og Astropay, og ikke minst kryptovaluta.

Alle disse betalingsmetodene er gratis å benytte seg av. Det vil si at det ikke følger med gebyr eller avgifter. Innskuddene er også umiddelbare. Minimum innskudd er 100 NOK, og maks er avhengig av valgt innskuddsmetode. For kryptovaluta er minimum innskudd 25 USD, tilsvarende cirka 250 NOK.

Uttak

For uttak er det kryptovaluta og e-lommebøker som gjelder for norske spillere, samt den tradisjonelle bankoverføringen. Uttaksgrense er avhengig av ditt VIP-nivå. Alle betalingsmetodene tar som regel mellom 1-3 virkedager før pengene vises på konto.


Sikkerhet

Fezbet praktiserer både sikker og autentisk gambling, og det er grunnen til at det har regler som kundene må følge. For eksempel må nye kunder oppgi riktige detaljer, først og fremst når de registrerer seg for en konto. Personlig informasjon skal samsvare med dataene på dokumentene dine. Videre må du oppgi en nøyaktig adresse for å unngå misforståelser. Siden Fezbet opererer under Curacaos lover, er nettstedet pålagt å sikre at klienter er trygge og at deres gamblingaktiviteter forblir anonyme. Det er derfor operatøren bruker SSL-teknologi og et brannmursystem. Det administrerende selskapet har også skylagring som holder opplastede dokumenter sikre. Som et resultat vil ethvert forsøk fra hackere på å lekke informasjon alltid forbli nytteløst.

Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo

Kundesupport

Fezbet er ganske enkelt å komme i kontakt med. Alt du trenger å gjøre er å klikke på live chat-knappen når som helst på dagen eller natten, og du vil raskt kunne få løst spørsmålene dine. Det er også en dedikert e-postadresse som lover å gi deg et svar innen 45 minutter. Selv om det ikke er telefonstøtte på Fezbet, fant vi en ganske nyttig FAQ-seksjon som svarer på de mest grunnleggende spørsmålene.

2.000kr
Velkomstbonus
Besøk FEZbet
 • Umiddelbare innskudd uansett betalingsmetode
 • Gebyrfrie innskudd
 • Live Streaming
 • Utrolig enkelt å navigere rundt på siden
94 Utbetalingsforhold
2.000kr Velkomstbonus
Besøk FEZbet
 • Umiddelbare innskudd uansett betalingsmetode
 • Gebyrfrie innskudd
 • Live Streaming
 • Utrolig enkelt å navigere rundt på siden
FEZbet Anmeldelse

Andre Spill

Vi har nevnt at Fezbet tilbyr mer enn bare odds. Føler du for en liten pause fra oddsspill finnes det mange tusen spilleautomater og bordspill å velge blant under Casino og Live Casino seksjonen. Er dette ikke nok for deg kan du også forsøke deg på innsatser på virtuelle fotball-, baseball- og  basketball kamper. Liker du hesteløp kan du også plassere innsatser på virtuelle løp.

Oppsummering av Fezbet

Vår Fezbet-anmeldelse bekrefter at siden er pålitelig og sikker. Hvis du vil ha en sportsbettingside med mange valgmuligheter, kan du registrere deg hos Fezbet fordi den tilbyr et bredt utvalg av sporter og mange markeder. Finn oddspill på mange kjente ligaer og turneringer, samt de mindre kjente.

Vi så på oddsen som tilbys for ulike sportsarrangementer og fant ut at de var sjenerøse, mens spillmarkedene ga lønnsomme muligheter. Kampanjene er godt utformet og vil appellere til alle slags spillere, fra rekreasjonsgambleren til den erfarne spilleren.Det finnes mer enn nok spill for selv de mest kresne spillerne der ute.

2.000kr Velkomstbonus Velkomstbonus
87/100 Vurdering