Norske Bettingselskaper med Trustly | Betalingsmetoden Trustly

Vi er alle ute etter mer effektive løsninger på en rekke tidkrevende problemer vi står ovenfor i hverdagen. Handel og ærend står ofte sentralt, og vi ser ofte etter løsninger som sørger for at vi får varer og penger på plass så fort som mulig. La oss introdusere deg til Trustly, et selskap som jobber for at et av leddene i denne prosessen, transaksjoner, skal gjennomføres raskere. Trustly er en betalingsmetode som lar deg sende og motta, gjøre innskudd og uttak, og utføre internasjonale transaksjoner på nett med få tastetrykk.

 

29 NO Trustly LogoMange er skeptiske ovenfor utradisjonelle løsninger for å sende og motta penger, noe vi forstår godt. Når det gjelder penger skal vi alltid være skeptiske og stille kritiske spørsmål. I denne artikkelen vil vi gi deg grundige og konsise svar på det
du måtte lure på angående Trustly, eller nettbaserte betalingsløsninger generelt. Noe vi vil avklare så fort som mulig, er at disse metodene har vært på markedet som seriøse aktører i nesten en generasjon helt uten problemer. Millioner av transaksjoner blir hele tiden utført gjennom varierte nettbaserte betalingsmetoder – helt smertefritt og mye raskere enn de tradisjonelle metodene.


Beste bettingsider med Trustly i 2024

Ekspertvurdering
Betalinger
 
Velkomsttilbud
1.000kr
Velkomstbonus
Besøk Mr.Play
Visa Logo
Mastercard Logo
Paypal Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
Trustly Logo
Klarna Logo
Vis mer
94 Utbetalingsforhold
1.000kr Velkomstbonus
Besøk Mr.Play
Visa Logo
Mastercard Logo
Paypal Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
Trustly Logo
Klarna Logo
show more
Mr.Play Anmeldelse

Hva er Trustly?

 • En effektiv måte å gjennomføre betalinger på
 • Betaling rett fra nettbanken din
 • Tilgjengelig for nordmenn
 • Administrert av den svenske Finansinspektionen
 • Tilgjengelig som app

Hvordan virker Trustly?

Trustly ser for seg en verden der transaksjoner på nett er behagelig, enkelt og sikkert. En verden der vi foretrekker å gjennomføre betalinger via nett fremfor gammeldagse kontanter. Men du lurer sikkert på hvordan selskapet ser for seg at dette blir gjennomført i nær fremtid. Nøkkelen er å gjøre transaksjoner på nett like enkle som å dra fram en femtilapp fra lomma når du er på butikken. Dette kan du gjøre til realitet hvis du setter deg inn i systemet Trustly bruker og laster ned appen til smarttelefonen eller nettbrettet ditt.

Betalinger via Trustly fungerer i tre enkle steg. Når du har satt deg inn i den enkle metoden til Trustly er du på én-to-tre klar til å gjennomføre raskere transaksjoner enn før. Når du for eksempel skal handle på nett velger du enkelt Trustly som betalingsmetode. Trustly vil ta deg videre til en side hvor du kan velge banken din og logge deg inn slik du normalt gjør i nettbanken. Du kan nå velge den kontoen i nettbanken du vil betale fra og så bekrefte transaksjonen med Bank ID, som normalt!

29 NO Historie


Historie

Trustly ble grunnlagt for over 10 år siden, i 2008, med en visjon om å gjøre transaksjoner på nett lettere. Tre gode venner satt seg sammen i Stockholm, hvor de bygde opp selskapet fra bunnen av. Dette var noe de ble gode på fort, og de så profitt fra første dag. I 2010 fikk de sitt hovedkontor i Malta og gjennomførte sin transaksjon nummer én million. Trustly ble fort et av Sveriges raskest voksende nye digitale selskaper og flere investorer så på selskapet som en enorm investeringsmulighet for den digitale fremtiden.

Den eksponentielle veksten til Trustly kan du bli slått i bakken av. Transaksjon nummer én million skjedde to år etter grunnleggelse, i 2010, men transaksjon nummer syv millioner skjedde allerede tre år senere, i 2013. I 2015 nådde selskapet én million transaksjoner per måned. Det er blant annet av denne store veksten at Trustly har klart å bygge opp lokaler i vakre Malta og senere i nydelige Barcelona. Dette har også latt Trustly inngå samarbeid med giganten PayPal, utvide seg til nye markeder og utvikle nye tjenester som Payout Express.


Trustly i Norge

I 2015 utvidet Trustly seg til nye horisonter og nye markeder, og åpnet for at vi nordmenn skulle kunne benytte oss av tjenestene deres. Du lurer kanskje på hvorfor dette var nødvendig, når vi i Norge på denne tiden allerede hadde så mange lignende tjenester som PayPal, Vipps og Skrill å velge mellom. Trustly kommer derimot og serverer noen helt andre funksjoner enn de ovennevnte tjenestene. For det første vil vi si at det er en fordel for oss nordmenn å velge et selskap med en viss grad av nærhet til Skandinavia.

De svenske grunnleggerne av Trustly kjenner kanskje til våre behov i en større grad enn det ansatte fra Skrill eller Neteller gjør. Trustly var jo hovedsakelig designet med de svenske forbrukerne i tankene, som også gjør at de er en autorisert svensk betalingsinstitusjon under tilsyn av svenske Finansinspektionen. Flere nordmenn kan også mene at Trustly har bedre sikkerhetstiltak for dem. Når du betaler via Trustly går du gjennom din norske bank, velger din konto og verifiserer transaksjonen din ved bruk av koder fra banken din. Alle de store norske bankene kan fungere automatisert når du betaler med Trustly.


Fordeler med Trustly

 • Verifisering med Bank ID
 • App for raskere betalinger
 • Alle de store norske bankene kan utføre automatiserte betalinger via Trustly
comeon velkomstbonus
Hos Comeon kan du blant annet bruke betalingsmåten Trustly

Betalingsmetoden på bettingsider

Dersom du vanligvis gjennomfører vanlige bankoverføringer til bettingsider, vil ikke Trustly være noe problem for deg å forstå, vi tror heller denne tjenesten vil gjøre spillhverdagen din mye lettere. Når du overfører penger til en bettingside bruker du Trustly sin programvare for å gjøre alt lettere og raskere. Selv om pengene dine naturligvis ikke overføres så raskt fra din bank til bettingsiden, kan du tenke på det som om Trustly legger ut for deg slik at du slipper den lange venteprosessen. Det betyr at du kan begynne å tippe på f.eks. Premier League rett etter du har gjennomført din transaksjon.

Når det gjelder uttak er Trustly ofte kun brukt som metode for innskudd, og er ikke vanligvis tilgjengelig som overføringsmetode for uttak. De fleste bettingsider som bruker Trustly lar deg vanligvis velge mellom en rekke andre sikre og raske midler for uttak. For eksempel, hvis du foretrekker å fortsette å bruke din lokale bankkonto for uttak er bankoverføringer ofte det mest tilgjengelige og naturlige valget. Trustly på bettingsider kommer vanligvis uten noen form for avgifter, men dette må du sjekke på forhånd. Det kan hende at din bank legger på avgifter.

Betwinner Betwinner Anmeldelse 89/100
 • Ekstremt mange bonuser
 • Nesten 40 ulike markeder
 • Liveodds tilgjengelig

Hvordan gjennomføre innskudd og uttak

Det virker nok litt rart at du ikke må lage deg en brukerkonto når du bruker Trustly for første gang. Trustly har mange av de samme funksjonene som en e-lommebok, men opererer i praksis litt annerledes fra sine konkurrenter. Istedenfor å overføre penger til en konto på Trustly, overfører du pengene direkte fra bankkontoen din i nettbanken til mottakeren med Trustly som mellomledd. Dette er mye raskere enn den vanlige veien, fordi Trustly vil legge ut for transaksjonen slik at du slipper å vente en hel arbeidsdag på at banken gjennomfører transaksjonen.

Trustly har da mange fordeler når det kommer til betalinger, og har da overtaket på sine konkurrenter. Men når det kommer til uttak fungerer ikke Trustly like raskt som sine motstandere, faktisk så kan en si at Trustly ikke fungerer i det hele tatt. Normalt er ikke Trustly en metode som brukes til uttak fra bettingsider. Da fordi det ikke finnes noen Trustly-konto å overføre pengene til. Hvis du ønsker å bruke Trustly som din faste betalingsmetode, og ingen andre, er du da nødt til å gjøre uttak direkte til din bankkonto.


Hvor sikker er Trustly på bettingsider?

22 NO Hvor Sikkert Betting IconTrustly er en svensk-lisensiert betalingsinstitusjon og har lisens i henhold til PSD 2007/64 / EG, som er implementert i svensk lov av Swedish Payment Service Act (2010: 751). Trustly gir tilgang til en programvare som øker brukervennligheten til betalingsmetoden du bruker når du gjør innskudd eller betaler på nett. Når du bruker Trustly, initierer og bekrefter du en bestemt transaksjon som deretter utføres i henhold til dine nøyaktige instruksjoner og i samsvar med sikkerhetsstandarder og gjeldende lov. Trustly selv er en tjeneste som opprettholder sikkerhet i henhold til det svenske lovverket.

Som nærmeste nabo vet vi at disse lovene opprettholder norsk standard. Gjennom samarbeid med norske banker kan du også være sikker på at sikkerhetsmetodene til Trustly har blitt godkjent av disse norske bankene. Det er viktig at du er sikkerhetsbevisst og forsiktig med dine personlige opplysninger og pengetransaksjoner. Vi vil imidlertid gjøre deg sikker på at Trustly gjennomfører pålitelige innskudd like trygt som enhver annen betalingsmetode du kan velge der ute. Trustly er en tjeneste som oppfyller de samme sikkerhetsstandardene, inkludert datahåndtering og kryptering, som enhver bank basert i Norge.


Hvordan åpne en konto?

 1. Konto er ikke nødvendig, bare velg Trustly som betalingsmetode
 2. Logg inn i nettbanken som normalt
 3. Bekreft transaksjonen med Bank ID

Avgifter

Avgifter kan forekomme på dine transaksjoner, selv om Trustly er en gratis tjeneste. Trustly opererer uten avgifter og gir deg en kostnadsfri tjeneste, men det betyr ikke at andre ikke kan legge avgifter på deg. Siden Trustly jobber som et mellomledd mellom banken og mottakeren av pengene, betyr dette at to andre personer kan legge avgifter på transaksjonen. For det første kan banken legge på avgifter når du bruker Trustly til å sende ut penger fra din konto. Mottaker, som for eksempel en bettingside eller et nettcasino, kan også legge på avgifter eller gebyrer på din transaksjon via Trustly.

29 NO Alternativer Trustly
Betalingsalternativer til Trustly

Alternativer til Trustly

Hvis du har lest gjennom denne artikkelen og funnet ut av Trustly mangler viktige funksjoner du er avhengig av, eller om Trustly bare ikke føles riktig for deg, trenger du ikke å fortvile. Det finnes en hel haug av alternative betalingsmetoder på markedet, og de slåss alle om oppmerksomheten din. Realiteten er at du kan velge og vrake, og du trenger ikke å være pirkete overhodet. Hvis du foretrekker enda raskere transaksjoner eller en metode du kan bruke på både innskudd og uttak på en spillside, er kanskje Skrill det beste alternativet for deg.

Men Skrill kommer dog med noen avgifter, noe Trustly ikke gjør. Den mest populære e-lommeboken er derimot PayPal, som lar deg enkelt sende penger til venner og familie med kun en e-postadresse. PayPal brukes også av mange store tjenester som eBay, men sees sjeldent på nettcasinoer. Neteller er et annet alternativ dersom du skal bruke betalingsmetoden på spillsider, og du kan bruke tjenester for både innskudd og uttak. Neteller ligner litt på Skrill med tanke på at du kan bli medlem gratis, og at du betaler mindre avgifter på hver transaksjon.


FAQ

Er det trygt å bruke Trustly til sportsbetting?

Trustly er en helt trygg betalingsmetode å bruke til alle dine formål på en bettingside, enten det er til odds, live odds eller casinospill. Ved bruk av verifisering, autorisering og moderne krypteringsteknologi, kan du være sikker på at tredjeparter ikke vil ha tilgang til din sensitive informasjon når du gjennomfører transaksjoner.

Hvilke innskudd/uttak kan jeg gjennomføre med Trustly?

Med Trustly kan du gjennomføre kjøp på nett, sende penger til venner eller motta penger for jobb. Bruker du derimot Trustly på for eksempel bettingsider, kan du oppleve at Trustly ikke brukes for uttak fra spillerkonto. Da er du heller nødt til å overføre pengene direkte til bankkontoen du sendte ut pengene fra via Trustly.

Må du verifisere noe når du bruker Trustly? Hvis ja, hvilke fordeler får du?

Trustly jobber med verifisering vi nordmenn er godt kjent med fra før av. Ved dine transaksjoner via Trustly logger du deg som normalt inn i nettbanken og bruker din faste innlogging og Bank ID for å verifisere at du er du. Trustly gir deg den perfekte kombinasjonen av enkelt og trygt!

Forekommer det noen avgifter?

Trustly i seg selv har ingen skjulte avgifter eller gebyrer. Fra første stund skal det være helt gratis å bruke Trustly til dine formål. Men det kan hende at banken din tar gebyrer for transaksjonene, og dette har ikke Trustly kontroll over. For å være sikker, ta kontakt med banken din.

Hva gjør jeg hvis transaksjonen blir avvist?

En avvist transaksjon kan forekomme av flere ulike årsaker. Den vanligste grunnen til at transaksjonen ikke går gjennom er fordi du ikke har nok penger på kontoen din. Dette kan du sjekke via nettbanken. Hvis du får en avvist transaksjon anbefaler vi at du først tar kontakt med banken din, og deretter Trustly sin kundeservice.

Hvor langt tid tar det før innskuddet er på spillerkonto?

Trustly fungerer akkurat som en e-lommebok når det kommer til innskudd på spillerkonto på en bettingside, men du trenger ikke å overføre penger til Trustly først. Du bekrefter først transaksjonen og så vil pengene være på konto umiddelbart, med mindre spillsiden har spesifisert noe annet. Dette er fordi Trustly «låner ut» penger slik at du slipper å vente på at banken sender ut pengene.

Hvor lang tid tar det før uttaket er på bankkonto?

Trustly brukes ikke normalt for uttak fra en spillerkonto. Hvis du velger Trustly for å gjøre innskudd må du da ofte velge uttak direkte til bankkonto for uttak. Tiden dette tar kan avhenge av hvilken spillside du bruker. Normalt kan det ta mellom 5 til 7 virkedager før du har pengene på konto.


Tips

Ta tiden du trenger før du velger en betalingsmetode.

Ta den tiden du trenger for å være sikker på at du har valgt deg ut den beste betalingsmetoden for deg. Hastverk er lastverk, spesielt når det gjelder tjenester som omhandler penger. På våre sider vil du finne en rekke nyttige artikler som kan hjelpe deg på vei for å finne din ideelle betalingsmetode. Alle de ulike metodene har sine fordeler og ulemper, og det kan hende at en av de vil gi deg flere fordeler i forhold til Trustly. For eksempel kan det hende at du har lyst til å se på alternativer som PayPal, Skrill eller Neteller.

Vær klar over avgifter som kan forekomme

Hvis du ikke innen kort tid blir informert om de ulike avgiftene eller gebyrene som forekommer ved bruk av en betalingsmetode, burde du finne deg en annen tjeneste å bruke. Dette handler om at det å være transparent er viktig når det kommer til penger. Vær alltid klar over hvor mye det koster å ha en brukerkonto, hvor mye en transaksjon koster og om gebyrer blir beregnet med faste summer, eller en prosentavgift. Hva slags transaksjoner du gjennomfører vil avgjøre hva som er mest gunstig for deg. Enkelte tjenester kan også legge på avgifter for konvertering mellom valuta.

Vær sikker på at bettingsiden tillater betalingsmetoden

Selv om du bruker en populær betalingsmetode som er universell, kan du fortsatt støte på situasjoner der du kommer over bettingsider som ikke tillater betalingsmetoden på sine sider. Dette er merkelig, men noe du ikke slipper unna. Av den grunn er det alltid lurt å sjekke en gang ekstra om metoden du bruker er tilgjengelig på siden. På nettcasinoer og bettingsider pleier de tilgjengelige metodene alltid å være listet opp nederst på siden. På info-sidene kan du også finne ut av de ulike grensene de har satt på betalingsmetoden, og om det vil forekomme noen gebyrer.

Vær klar over grensene på innskudd og uttak

Hvis du skal velge riktig betalingsmetode for deg, er det viktig at du vet hvilket formål du skal bruke metoden til. Dersom du bruker tjenesten hovedsakelig til hverdagsformål trenger du ikke å bekymre deg, men hvis du skal bruke tjenesten til store uttak som en jackpotgevinst kan det være lurt å dobbeltsjekke på forhånd. Ulike betalingsmetoder kan legge restriksjoner på hvor mye du kan ta ut, og hvor ofte du kan gjøre dette. Det er kjipt å sitte i en situasjon hvor du har mye penger på en e-lommebok du ikke kan bruke!


Ivibet Ivibet Anmeldelse 98/100
 • Sport og casino under samme tak
 • Stort spillbibliotek, samt live casino
 • Live streaming av kamper og hendelser
20Bet 20Bet Anmeldelse 97/100
 • Det tilbys en egen odds velkomstbonus
 • Flere eSportgrener er tilgjengelig for spill
 • Liveodds er tilgjengelig innenfor mange markeder
Vave Vave Anmeldelse 96/100
 • Umiddelbare innskudd ved hjelp av krypto
 • Alt-i-ett gambling nettsted
 • Utrolig enkelt å navigere rundt på siden