Anmeldelse av bettingsiden mr.play

Mr.play er en relativt ny bettingside, med oppstart så sent som i 2017. Til tross for kort fartstid har allikevel mr.play rukket å bli en favoritt blant mange, hovedsakelig på grunn av de mange markedene de tilbyr, så vel som de gode oddsene og bonusene de leverer.

Mr.Play Vår Vurdering 85/100
 • Mange markeder samt liveodds
 • Flere bonuser i oddsseksjonen
 • Ryddig, enkel og delikat nettside
1.000kr Velkomstbonus
93 Odds
>30 Spillemarkeder
Ja Live-spill
mrplay bonus side
Velkomsttilbud
 1. The “Welcome bonus” must be used within 14 days of being credited to your mr.play account.
 2. Please note that in the interests of fair play, we require that you wager your welcome bonus at least 9 times before any winnings are paid out.

Mr.Play På et øyeblikk

Grunnlagt
2017
Logo
Språk
norsk
english
german
danish
portugese
spanish
french
show more
Betalinger
Visa Logo
Mastercard Logo
Paypal Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
Trustly Logo
Klarna Logo
Vis mer
Tjeneste
E-Mail
Chat
Mobil
HTML App Icon
Minimumsinnskudd
100 kr
Nettsiden er enkel, stabil og stilren, og all informasjon er lett tilgjengelig via et par tastetrykk.

Det er Marketplay LTD som eier mr.play, og dette selskapet holder til på Malta. For norske spillere er det derfor Malta Gaming Authority som er gjeldende lotteritilsyn, og herfra mr.play innehar lisens. Malta Gaming Authority er blant verdens mest anerkjente og strengeste lotteritilsyn, og lisensen fra dem indikerer at du kan spille trygt på mr.play.

Hvilke fordeler og ulemper har mr.play?

Det første som slår oss når vi spiller på mr.play, er at det er mange markeder å velge mellom i oddsseksjonen. Her finner du fotball og ishockey, politikk og e-sport, basket og kampsport, for å nevne noe. Dessuten er nettsiden til mr.play svært gjennomført. Designet er stilrent og enkelt, og navigeringen går som en lek. Du finner raskt det du er ute etter og slipper å sløse bort tid på tullete reklamer og forstyrrelser.

Det vi allikevel liker aller best på mr.play, er at det er flere bonuser tilgjengelig for bruk i oddsseksjonen – ikke bare en velkomstbonus. Normalt er det overflod av bonuser til bruk på spilleautomatene, men ikke på sportsspillene. Det problemet har du ikke på mr.play.

Mr.play har liveodds tilgjengelig, men de mangler streaming av kampene du kan tippe på. Mange foretrekker å streame kampene og tippe på utfallet hos samme aktør, men det er per i dag ikke mulig på mr.play. Vi håper dette kommer på plass i fremtiden. Liveodds er bra, men liveodds kombinert med muligheten til å se den aktuelle kampen er bedre.

 • Mange markeder å sjekke ut
 • Vel gjennomført og enkel nettside
 • Gode bonuser for oddsseksjonen
 • Ikke streaming tilgjengelig

1.000kr Velkomstbonus Velkomstbonus
85/100 Vurdering

Hvilke markeder dekkes på mr.play?

På mr.play kan du spille innenfor en rekke markeder. Du finner alle tilgjengelige markeder ved å trykke på «Sports»-seksjonen øverst til venstre på forsiden. Da navigeres du videre til oddsseksjonen og kan derfra velge de markedene, ligaene, arrangementene og kampene du helst foretrekker.

Blar du nedover i oddsseksjonen, finner du alle markeder listet nedover til venstre på nettsiden. Per i dag er det totalt 30 tilgjengelige markeder på mr.play – med andre ord finnes det noe for de fleste her. Du kan velge å tippe innenfor kjente markeder som fotball, MMA, trav og sykling, så vel som mindre populære idretter her til lands; futsal, snooker og biljard samt cricket, for å nevne noen.

Fordi mr.play er en relativt ny bettingside henger de godt med i tiden og vet hva spillere er interessert i. Derfor kan du også forvente deg innovative markeder her – e-sport, for eksempel. Dette er et marked som vokser seg stadig større, og da er det godt å vite at du kan følge e-sport via mr.play.

Allikevel er det nok fotball som forblir den mest populære idretten på mr.play, og du kan så klart tippe på både norske kamper så vel som internasjonale kamper og ligaer. Blant de mest populære finner du Premier League, Bundesligaen og La Liga – og selvfølgelig den norske Eliteserien. Du kan tippe på alt fra hvem som vinner kampen, hvem som scorer først, hvor mange mål som scores totalt, hvor mange cornere det blir, hvem som vinner en liga totalt og hvor mange gule kort et lag vil få. Med andre ord finnes det mange muligheter.

Tippekupongen din finner du øverst til høyre i oddsseksjonen, og her kan du plassere flere ulike spill. Du kan så klart plassere singelspill, der du tipper på ett enkelt element ved en kamp eller et arrangement. I tillegg til dette kan du plassere såkalte kombinasjonsspill, der du satser på flere uavhengige elementer på én og samme kupong. Minimum- og maksimumsgrensen per innsats vil variere avhengig av markedet du spiller på, så dette må du sjekke ut før du plasserer et spill.

Hva slags odds får du på mr.play?

Oddsen på mr.play skal generelt være god, men den varierer mellom markedene, og du må derfor alltid sjekke gjeldende odds før du plasserer et spill. Husk også at oddsen raskt kan endre seg. For å sikre at du spiller med så gode – og rettferdige – odds som mulig, bør du gjøre det til en vane å sammenligne oddsen hos flere aktører. Da vet du at du ikke spiller med dårligere odds enn du bør.

Regler rundt innsatser og odds på mr.play varierer fra marked til marked. Det betyr at reglene i fotball ikke nødvendigvis er de samme som reglene i basket. Derfor bør du alltid lese vilkår og betingelser, så vel som spesielle regler knyttet til markedet du spiller i. Heldigvis er disse reglene enkle å finne på mr.play. Når du befinner deg i oddsseksjonen og blar nedover på siden, vil du til venstre se en fane som heter «OddsRegler». Trykk her og velg aktuelt marked, så får du opp all nødvendig informasjon.

Rett ovenfor «OddsRegler», har du en annen fane som heter «Statistikk». Er du usikker på hvordan laget ditt ligger an i en turnering, hvordan motstanderlaget er rangert eller når neste kamp skal spilles, kan du sjekke alt dette og mer her. Det kan lønne seg før du plasserer et spill – da får du en bedre oversikt over hva du kan forvente av laget ditt eller av laget de skal spille mot.


Hvilke bonuser kan du benytte deg av på mr.play?

For sportsentusiastene er det mye godt i vente rent bonusmessig på mr.play. For å finne alle aktive bonuser, trykker du enkelt på «Kampanjer»-fanen. Herfra kan du sortere ut de bonusene som er gjeldende for oddsseksjonen, slik at du finner alle aktuelle bonuser med én gang. I skrivende stund kan du benytte deg av tre bonuser når du spiller sportspill på mr.play, men dette endres til stadighet. Gjør det derfor til en vane å regelmessig sjekke kampanjeseksjonen – så går du ikke glipp av noe.

Velkomstbonus

Alle nye spillere på mr.play får ta del i en velkomstbonus så snart de har registrert seg og gjort sitt første innskudd. I velkomstbonus får du hele 100 % ekstra å spille for opptil 1 000 kroner. Husk imidlertid å lese vilkårene før du benytter deg av bonusen. Kunder som gjør innskudd via en e-lommebok får ikke benytte seg av velkomstbonusen. Du må også forholde deg til et omsetningskrav på ni ganger før eventuelle gevinster kan tas ut.

Playboost

På mr.play kan du få en playboost-bonus på alt mellom 4 % til 77 % av gevinsten du eventuelt skulle være så heldig å vinne. For å kvalifisere til bonusen, må du plassere et kombinasjonsspill med minst fire elementer på før kampstart. Hvert av valgene dine må ha en odds på 1.2 eller mer. Maksbeløpet for den ekstra gevinsten er satt til 110 000 kroner – så her kan du vinne stort.

Sportskampen

Liker du idrett og konkurranse kan du delta i sportskampen. Her konkurrerer du mot andre spillere og kan stikke av med gjeve gevinster underveis. Alt du må gjøre er å logge inn på brukerprofilen din og å velge den turneringen du vil delta i. Plasser innsatser i henhold til vilkårene i aktuell turnering, samle poeng og kom deg helt til topps på tabellen. For hver innsats du gjør, teller ti kroner mot poengsummen din.

Mr.Play Bonus
 1. The “Welcome bonus” must be used within 14 days of being credited to your mr.play account.
 2. Please note that in the interests of fair play, we require that you wager your welcome bonus at least 9 times before any winnings are paid out.
1 OPPRETT EN KONTO
Opprett med noen få trinn og meld deg på nyhetsbrevet
2 INNSKUDD & SPILL
Sett inn minst 100 NOK for å motta 100 % bonus på ditt første innskudd.
3 Bonusbetingelser
På mr.play kan du få en playboost-bonus på alt mellom 4 % til 77 %. For å kvalifisere til bonusen, må du plassere et kombinasjonsspill med minst fire elementer på før kampstart. Hvert av valgene dine må ha en odds på 1.2 eller mer.
Mr.Play in Test 85/100
 • Mange markeder samt liveodds
 • Flere bonuser i oddsseksjonen
 • Ryddig, enkel og delikat nettside
1.000kr Velkomstbonus Besøk Mr.Play

Er live- / In Play betting tilgjengelig på mr.play?

Ønsker du en enda mer spennende tippeopplevelse, anbefaler vi deg å sjekke ut live odds-seksjonen på mr.play. Her kan du plassere innsatser mens kampene du vil satse på spilles. Det betyr at du, dersom du klarer å lese spillet godt, har mye større sjanse for å vinne. Her får du utbytte av ferdighetene dine innenfor idretten. Ser du at favorittlaget ikke er i form, at en konkret spiller utmerker seg eller annet, kan du endre innsatsen din basert på hva du legger merke til.

Per i dag har du ikke muligheten til å streame kamper via mr.play.


Kan du besøke mr.play via mobilen?

Mobilcasinoer er det nye store, hovedsakelig på grunn av tilgjengeligheten du får via en mobil enhet. Her kreves det ikke at du har datamaskinen foran deg – via mobilen kan du spille på farta. Mr.play følger med i tiden, og derfor kan du nyte alle mr.plays funksjoner via mobilen også. Alt som kreves er en mobil enhet, dekning og stabilt internett. Du trenger ikke engang å laste ned en app.

For å tippe via mobilen, besøker du enkelt nettsiden via nettleseren din. Alle funksjoner er tilpasset mobile skjermer, og du får den samme gode opplevelsen – om enn i et litt mindre format. Å benytte seg av mobilversjonen er perfekt dersom du har glemt å tippe, og favorittlaget snart skal i aksjon. Da har du plassert innsatsen din på et øyeblikk. Det er også et ypperlig alternativ for live odds.

1.000kr
Velkomstbonus
Besøk Mr.Play
 • Mange markeder samt liveodds
 • Flere bonuser i oddsseksjonen
 • Ryddig, enkel og delikat nettside
94 Utbetalingsforhold
1.000kr Velkomstbonus
Besøk Mr.Play
 • Mange markeder samt liveodds
 • Flere bonuser i oddsseksjonen
 • Ryddig, enkel og delikat nettside
Mr.Play Anmeldelse

Hvordan er designet på mr.play?

Mr.play er en stilren, enkel nettside uten for mye tjas og mas. Du møtes av en hvit bakgrunn vel akkompagnert av lyseblå elementer, så vel som mr.plays viktigste kjennemerke – den svarte barten. På forsiden får du raskt overblikk over alle spillmulighetene du har på mr.play – betting, casino, virtuell sport og skrapelodd – og kan også bla igjennom deler av spillutvalget ved å scrolle nedover på forsiden. Designmessig er det ingenting å sette fingeren på hos mr.play. Her slipper du plagsomme reklamer, glorete farger og unødvendig vås.

Uavhengig av om du besøker mr.play via datamaskinen eller din mobile enhet, får du den samme gode opplevelsen. Designet er de samme, fargene er de samme, og den velkjente barten til mr.play følger deg overalt. Den største forskjellen er nok at skjermen på den mobile enheten din er mindre enn skjermen på datamaskinen.


Og brukervennligheten?

Enhver bettingside som vil skille seg ut i mengden må være innbydende rent designmessig, men også enkel å navigere rundt på. På mr.play er det stort fokus på at du skal slippe å lete. I løpet av få tastetrykk har du opprettet en bruker, funnet oddsseksjonen og scrollet igjennom alle markedene. Du finner raskt tippekupongen, informasjon om odds så vel som kundeservice – om du skulle ha spørsmål underveis mens du spiller. Blar du nedover på forsiden finner du masse god og viktig informasjon om mr.play – alt fra hvilke lisenser som er gjeldende til informasjon om ansvarlig spill.

Også brukervennligheten på mobile enheter er i fokus. Oppsettet kan avvike noe fra oppsettet på datamaskinen, men dette er snakk om små forskjeller, og det er absolutt ikke noe vanskeligere å finne frem på mobilen. Kanskje snarere tvert imot. De fleste av oss er bedre vant med mobile enheter og mobilskjermer, og derfor opplever faktisk mange at brukervennligheten er bedre her.


Finnes det et VIP-program på mr.play?

På mr.play kan du ta del i et bonusprogram som på sikt kan gi deg mange fordeler. Her snakker vi egen kontomanager, bonuser ved innskudd, en overraskelse på bursdagen din, personlige tilbud og cashback, for å nevne noe. Jo mer du spiller, jo flere poeng samler du. Jo flere poeng du samler, jo høyere opp på bonusstigen klatrer du. Du begynner som nytt medlem, og kan stige til bronsemedlemskap. Deretter følger sølv, gull, platina, premium og til slutt prestisje.


Hvilke lisenser har mr.play?

En lisens er viktig for å sikre trygg og rettferdig drift av en bettingside på nett. Mr.play kan vise til lisens fra både Malta Gaming Authority og fra UK Gambling Commission – to av de mest anerkjente lotteritilsynene i verden. Det er en indikasjon på at alt som foregår på mr.play gjøres skikkelig; fra registrering av kundeforhold til fastsetting av odds og utbetaling av gevinster.

Norske spillere på mr.play har ingen norsk myndighet å forholde seg til, og skal derfor henvende seg til Malta Gaming Authority ved behov for hjelp eller om spørsmål skulle dukke opp.


Hva har mr.play å by på?

 • Et stort antall markeder
 • Gode bonuser tilpasset sportspillere
 • En solid og brukervennlig nettside
 • Liveodds

Betalinger

Hvordan fungerer innskudd på mr.play?

Å gjøre innskudd på mr.play er både enkelt og effektivt – alle innskudd du gjør behandles med en eneste gang. For å gjøre et innskudd trykker du på «Kasserer»-knappen i lobbyen, og deretter på «Innskudd». Herfra kan du velge en innskuddsmetode og følge instruksjonene på skjermen.

Blant innskuddsmetodene du som norsk spiller kan benytte deg av, finner du VISA og MasterCard, Trustly, Skrill, Neteller, ecoPayz, Zimpler, Paysafecard og Rapid Transfer. Det finnes flere metoder også, Klarna og PayPal for eksempel, men per i dag er de ikke tilgjengelig for nordmenn.

Innskuddsgrensene vil variere avhengig av hvilken metode du benytter deg av – her må du forvente et minimumsbeløp på 100 kroner eller 200 kroner per innskudd. Merk deg også at du ved bruk av noen metoder kanskje ikke kvalifiserer til bruk av velkomstbonusen. Dette gjelder hovedsakelig e-lommebøkene.

Normalt tas det ingen gebyrer fra Mr.play ved bruk av noen av betalingsmetodene nevnt ovenfor, men husk at både banken din og e-lommebokene kan ta avgifter både ved overføringer og ved mottak av penger. Sjekk derfor gjerne hvilke avgifter du eventuelt må forholde deg til før du gjør innskudd.

Og hva med uttak?

Du kan benytte de samme metodene ved uttak, minus Paysafecard som kun fungerer ved innskudd. Husk imidlertid at mr.play ønsker at du bruker samme metode ved uttak som ved innskudd. Brukte du VISA ved innskudd, må du derfor så langt det lar seg gjøre bruke VISA ved uttak. Dette gjøres av sikkerhetsmessige årsaker, slik at både du og bettingsiden unngår svindelforsøk.

Behandlingstiden ved uttak varierer. Ved bruk av bankkort kan det ta opptil seks dager før du har pengene, og ved bankoverføring tar det alt mellom to og seks dager. Normalt er det raskest å benytte seg av e-lommebøker – da får du pengene inn på e-lommebok-kontoen din innen to døgn, men ofte tidligere også.

Hvordan er sikkerheten på mr.play?

På mr.play blir sikkerheten tatt på største alvor. For det første har bettingsiden gode lisenser å vise til, noe som indikerer at de forholder seg til strenge vilkår og regler når det gjelder driften av nettstedet. Det faktum at de har lisens fra både Malta Gaming Authority og UK Gambling Commission gir dobbel dose sikkerhet, da begge lotteritilsyn sørger for at alle krav blir opprettholdt.

For det andre vil all informasjon du etterlater på nettstedet krypteres med den beste SSL-kryptering. Det innebærer at informasjonen du legger igjen kodes på en slik måte at eventuelle hackere/svindlere ikke vil klare å tyde informasjon og derfor ikke får brukt den på noen måte.

Visa Logo
Mastercard Logo
Paypal Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
Trustly Logo
Klarna Logo

Og hvordan er kundeservice?

På mr.play kan du kontakte kundeservice på flere måter om du skulle ha behov for hjelp eller om spørsmål skulle dukke opp mens du spiller. Du får hjelp hver dag hele året mellom klokken åtte på morgenen og klokken ett på natten.

Chat-funksjonen til mr.play er alltid tilgjengelig helt øverst til høyre på forsiden, og knappen åpenbarer seg i form av en lyseblå snakkeboble. Trykker du her, åpner live chat-funksjonen seg. Her fyller du inn navn og e-postadresse, så starter chatten og du får svar innen kort tid. Som regel får du dessuten svar på norsk – stort sett.

Har du lengre henvendelser, mer kompliserte saker eller ønsker et grundigere svar på henvendelsen din, kan det lønne seg å ta kontakt via e-post i stedet. Behandlingstiden på e-post er også relativt kort, men litt avhengig av hva henvendelsen din gjelder, må du forvente at det tar opptil et døgn før du får svar.

1.000kr
Velkomstbonus
Besøk Mr.Play
 • Mange markeder samt liveodds
 • Flere bonuser i oddsseksjonen
 • Ryddig, enkel og delikat nettside
94 Utbetalingsforhold
1.000kr Velkomstbonus
Besøk Mr.Play
 • Mange markeder samt liveodds
 • Flere bonuser i oddsseksjonen
 • Ryddig, enkel og delikat nettside
Mr.Play Anmeldelse

Hva annet har mr.play å by på?

På mr.play kan du bryne deg på spilleautomater, bordspill og skrapelodd også, dersom du ønsker en pause fra sportsspill. Blant spilleautomatene finner du mange kjente titler som Starburst, Book of Dead og Bonanza så vel som mange nye spilltitler. Blant bordspillene finner du mange varianter av poker, rulett, baccarat og blackjack. I live casinoet kan du spille flere av bordspillene i live versjon mot ekte dealere som streamer handlingen fra et ekte studio.

Dessuten er det mange bonuser tilgjengelig til bruk i casinoseksjonen på mr.play, så vil du ha best mulig utbytte av alle bonuser, bør du prøve deg på casinospillene også. Det kan være en god avkobling etter en spennende dag full av sportsbegivenheter og tipping.

Hvilken opplevelse har vi av mr.play?

Mr.play leverer på de fleste punkter. Nettsiden er enkel, stabil og stilren, og all informasjon er lett tilgjengelig via et par tastetrykk. Det gjør at du sparer tid på unødvendig leting eller forstyrrelser, og raskere kommer i gang med spillingen. Det finnes flere bonuser tilpasset oddsseksjonen, og det liker vi. Normalt er det få bonuser for dem som liker sportsspill. Alt dette kombinert med suveren kundeservice og gode sikkerhetsløsninger gjør at vi føler oss vel på mr.play. Her er vi i trygge hender hele veien – fra registrering til uttak av gevinster.

1.000kr Velkomstbonus Velkomstbonus
85/100 Vurdering