Anmeldelse av bettingsiden Betwinner

Betwinner har mange års erfaring fra bransjen allerede. De gjorde spillverdenen sin tilgjengelig for publikum så tidlig som i 2007, og siden den gang har de bygd seg opp til å bli en anerkjent og stabil aktør. Suksessen skyldes flere ting – nettsiden er brukervennlig, spillmulighetene er mange og sikkerheten er i fokus.

Betwinner Vår Vurdering 89/100
 • Ekstremt mange bonuser
 • Nesten 40 ulike markeder
 • Liveodds tilgjengelig
1.000kr 100% bonus på det første innskudd
97 Odds
>40 Spillemarkeder
Ja Live-spill
betwinner bonus
Velkomsttilbud
 1. Registrer deg eller logg på BETWINNER-nettstedet eller -appen, fullfør profilen din på Min konto og aktiver telefonnummeret ditt.
 2. Gjør ditt første innskudd på minst 100NOK.
 3. Bonusen blir kreditert bonuskontoen din automatisk når du har gjort et innskudd.

Betwinner På et øyeblikk

Grunnlagt
2007
Logo
Språk
english
german
portugese
french
spanish
italian
danish
magyar
polish
dutch
日本語
show more
Betalinger
Visa Logo
Mastercard Logo
Neteller Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Vis mer
Tjeneste
Chat
E-Mail
Mobil
HTML App Icon
Minimumsinnskudd
100 kr
Betwinner leverer fra A til Å. Blir du møtt av en stilren, enkel side uten for mye dilldall. Med nesten 40 markeder å velge blant, er det dessuten umulig å kjede seg. Som et ekstra gode har du et hav av kampanjer du kan benytte deg av.

Det er Harbesina Ltd. som eier Betwinner, og dette selskapet er etablert på Kypros. Kypros er blant de største landene når det gjelder spilling på nett, og lisensen fra Curacao er blant de sikreste og mest anerkjente som finnes. Derfor skal all spilling på Betwinner være både rettferdig og trygt.

Fordeler og ulemper på Betwinner?

Det er uten tvil mange fordeler ved å spille på Betwinner. Det som kanskje utpeker seg aller mest i positiv forstand er alle markedene du kan bryne deg på. Her finner du nesten 40 forskjellige idretter og arrangementer, og både tradisjonelle sporter som fotball og basket så vel som innovative, mer ukjente konsepter er tilgjengelig.

Dessuten kan du benytte deg av et hav med bonusløsninger her. Her finner du daglige jackpoter, du kan samle bonuspoeng og du kan få cashback, for å nevne noe. Nettsiden til Betwinner er enkel og oversiktlig, og det gir et stort pluss i boka. Her blir du ikke villedet av plagsomme animasjoner og selgende tekster, men kan konsentrere deg om det du kom for.

Betwinner, som alle andre, har selvfølgelig også et forbedringspotensial på enkelte områder. Det som utmerker seg her, er at det norske språket ikke er en prioritet. Du får per i dag ikke norsk support via chat-funksjonen, og deler av nettsiden – blant annet vilkår og betingelser – står skrevet på engelsk. Dette er nok ikke et stort problem for alle, men det fører fortere til misforståelser for norske spillere. Kanskje du går glipp av viktig informasjon fordi du ikke forstår hva som står skrevet.

 • Mange markeder
 • Et hav av bonuser
 • Enkel, brukervennlig nettside
 • Ikke norsk support

1.000kr 100% bonus på det første innskudd bonus på første innskudd
89/100 Vurdering

Hvilke markeder finner du på Betwinner?

På Betwinner skal alle kunne tippe på arrangementer og kamper de liker. Derfor kan du spille innenfor en rekke ulike markeder, og det er enkelt å finne frem til dem. Når du kommer inn på forsiden til Betwinner, havner du som regel i oddsseksjonen med en gang. Er ikke dette tilfellet trykker du bare på «odds» øverst til venstre. Du vil da navigeres videre til oddseksjonen og kan derfra se hvilke markeder som er tilgjengelig. Markedene finner du øverst på skjermen, på en mørkegrønn linje som strekker seg vannrett bortover. Det tilbys for mange markeder til at alle får plass på skjermen samtidig, men ved å trykke på piltastene til høyre og venstre på den aktuelle linja får du full oversikt.

I skrivende stund kan du tippe innenfor hele 37 markeder på Betwinner, og dette gjør bettingsiden til en av de aktørene som tilbyr aller flest markeder og valgmuligheter til spillerne sine. Blant markedene du kan velge mellom finner du populære idretter som fotball, basket og sykkel, så vel som mindre populære markeder – det være seg vær, cricket eller politikk. Ønsker du å tippe på det nyeste på markedet, kan du også tippe på TV-spill. Med tanke på den lange fartstiden Betwinner har, er det imponerende at de i dag – over ti år etter oppstart – fremdeles er innovative og følger med i tiden. Her finner du en god blanding av tradisjonelle idretter og nyere arrangementer.

betwinner betting review
BETWINNER NETTSTED HAR MANGE SPILLMARKEDER Å VELGE MELLOM. SPILL I DAG OG FÅ DERES VELKOMSTBONUS!

I de fleste markedene kan du velge å tippe innenfor forskjellige ligaer og turneringer. Dette er spesielt aktuelt i populære idretter som fotball, der det årlig arrangeres en rekke arrangementer som fans verden over følger med på. På Betwinner kan du tippe på Premier League-kamper, Champions League-kamper, La Liga-kamper og selvfølgelig på kamper i den norske Eliteserien, for å nevne noen. Med andre ord er tipping på de største sportsbegivenhetene tilgjengelig på Betwinner – uansett om du foretrekker internasjonale arrangementer eller de mer lokale alternativene.

Før du starter tippingen, bør du ha litt kunnskap om hvilke regler som gjelder ved innsatser og hvilke muligheter du har. Når du plasserer en innsats, kan du minimum sette inn to eller tre kroner, avhengig av markedet og kampen/arrangementet du skal prøve deg på. Når det gjelder maksimal innsats, vil dette også avhenge av hva du tipper på. Sjekk derfor alltid hva som gjelder før du setter i gang.

Du kan velge såkalte single spill, der du tipper på ett element, for eksempel utfallet av en kamp. Er du mer vågal kan du også lage din egen tippekupong og tippe på flere elementer i samme kamp. For å dra et eksempel kan du i Eliteserien tippe på en rekke utfall – for eksempel på hvem som vinner kampen, hvilket lag som scorer først, hvem som leder etter første omgang, med mer.


Hva slags odds får du på Betwinner?

Betwinner er kjent for å ha gode odds, så her har du mye spenning i vente. Dette gjelder ved tipping i de fleste markeder, men sjekk alltid hvilken odds som gjelder før du starter spillingen. Oddsen kan endres, og oddsen varierer også mellom markedene, arrangementene og kampene. Å plassere et spill er svært enkelt på Betwinner. Logg inn, legg til eventer på tippekupongen din og følg med på alle innsatsene du har plassert via «Mine spill» øverst til høyre på skjermen.

Som vi var inne på tidligere, kan du plassere singelspill eller velge å satse på flere elementer i samme kamp eller på samme arrangement. Valget er ditt, og du har mange valgmuligheter på Betwinner. Merk imidlertid at valgmulighetene varierer mellom markedene. I fotball har du for eksempel en rekke elementer å velge mellom, mens mindre populære idretter og arrangementer kanskje ikke har like mange elementer tilgjengelig.

Betwinner in Test 89/100
 • Ekstremt mange bonuser
 • Nesten 40 ulike markeder
 • Liveodds tilgjengelig
1.000kr 100% bonus på det første innskudd Besøk Betwinner

Hvilke kampanjer og bonuser kan du benytte deg av på Betwinner?

På Betwinner er det ikke bare mange markeder og spennende sportsbegivenheter som frister. Du kan også benytte deg av en rekke spenstige bonusløsninger her – for en enda bedre spillopplevelse. For å se hvilke kampanjer som til enhver tid er tilgjengelig for deg, kan du trykke på «kampanje»-fanen øverst på nettsiden. Da navigeres du til kampanjeoversikten og kan velge de bonusene som passer deg og spillestilen din best. Fordi det er så mange bonuser på Betwinner, kan vi ikke ramse opp alle. Nedenfor finner du imidlertid noen av de mest populære.

betwinner bonus
HOS BETWINNER HAR DU SOM NY SPILLER EN 100% VELKOMSTBONUS OPPTIL 1179NOK Å SAMLE PÅ

Jackpot

Hver dag har du muligheten til å vinne en jackpot på Betwinner. Beløpet i potten vil variere, men her snakker vi mange tusenlapper ekstra i lommeboka om du er heldig. Alt du må gjøre for å delta, er å følge kravene til innsats som spesifiseres i dagens konkurranse. Dette kan for eksempel være å satse minst 100 kroner i et utvalgt marked. Kravene endres hver dag, så dette må du sjekke på forhånd. Jo flere spill du plasserer, jo større er sannsynligheten for seier.

E-sport bonuskalender

Foretrekker du nyere markeder, er e-sport å anbefale. Dette er blant markedene som øker mest i popularitet om dagen, og kanskje er e-sport fremtiden. Betwinner følger med i tiden, og når du spiller innenfor e-sport-markedet, kan du få opptil 30 % i cashback. Kravene varierer hver dag, så husk å sjekke hva som må gjøres for å benytte deg av tilbudet.

Kampanjekoder

Når du plasserer spill på Betwinner, har du muligheten til å samle opp bonuspoeng. Poengene du samler opp kan byttes inn i ulike kampanjekoder, som gir deg fordeler når du spiller. Blant annet kan du få gratisspill på singelspill i fotball, gratisspill på TOTO og gratisspill på basket, for å nevne noe. Du får fullstendig oversikt over alle kampanjekoder du kan benytte deg av, og lista er lang. Sørg for å bla igjennom den før du bruker bonuspoengene dine, så vet du at du veksler poengene inn i riktig bonus.

Ønsker du oversikt over nye bonuser og kampanjer som dukker opp kan du melde deg på nyhetsbrevet til Betwinner. Da får du e-post så snart noe nytt er tilgjengelig på siden deres. Det kan lønne seg – det er nemlig så mange bonuser tilgjengelig på Betwinner at det er vanskelig å ha kontroll på alle. Uansett hva du foretrekker – det være seg fotball, basket, håndball eller politikk – finner du goder og bonusløsninger tilpasset deg og dine preferanser samt markedet du foretrekker.

Betwinner Bonus
 1. Registrer deg eller logg på BETWINNER-nettstedet eller -appen, fullfør profilen din på Min konto og aktiver telefonnummeret ditt.
 2. Gjør ditt første innskudd på minst 100NOK.
 3. Bonusen blir kreditert bonuskontoen din automatisk når du har gjort et innskudd.
1 OPPRETT EN KONTO
Opprett med noen få trinn og meld deg på nyhetsbrevet
2 INNSKUDD & SPILL
Sett inn minst 100 NOK for å motta 100 % bonus på ditt første innskudd.
3 Bonusbetingelser
Når du plasserer spill på Betwinner, har du muligheten til å samle opp bonuspoeng. Poengene du samler opp kan byttes inn i ulike kampanjekoder, som gir deg fordeler når du spiller.

Tilbyr Betwinner liveodds og In-Play-betting?

Ja, på Betwinner kan du benytte deg av liveodds og på den måten få en enda bedre opplevelse. Liveodds gir deg muligheten til å tippe på utfallet av en kamp eller andre elementer mens kampen faktisk finner sted. Er du god til å lese spillet og ser at favorittlaget sliter, at en spiller utmerker seg eller at noe annet uforutsett skjer underveis? Da kan du plassere et spill på disse elementene og enklere vinne. Du kan spille live innenfor en rekke markeder – fotball, basket og ishockey for å nevne noen.

Kan du spille på oddsen via mobil?

betwinner mobileBetwinners funksjoner er tilrettelagt mobile enheter og nettbrett så vel som datamaskiner. Det betyr at du kan plassere spill eller sjekke status på en kamp hvor enn du befinner deg – alt du trenger er internett-tilkobling samt en mobil enhet med tilstrekkelig strømkapasitet. Du kan laste ned en egen app på mobilen din, både på iPhone og Android-telefoner og forbli innlogget via den. Appen lastes ned via Apple Store eller Google Play.

Muligheten du har til å laste ned en app gir Betwinner plusspoeng. I dag er det nemlig ikke mange aktører som tilbyr en egen app til mobile enheter. Om du ikke ønsker å laste ned appen, kan du selvfølgelig også besøke Betwinner direkte via nettleseren på den mobile enheten din, men da må du regne med å måtte logge inn på nytt hver gang du besøker nettsiden. Her har du mange muligheter med andre ord.

1.000kr
bonus på første innskudd
Besøk Betwinner
 • Ekstremt mange bonuser
 • Nesten 40 ulike markeder
 • Liveodds tilgjengelig
97 Utbetalingsforhold
1.000kr bonus på første innskudd
Besøk Betwinner
 • Ekstremt mange bonuser
 • Nesten 40 ulike markeder
 • Liveodds tilgjengelig
Betwinner Anmeldelse

Hvordan er designet på Betwinner?

Det første som slår oss når vi åpner hjemmesiden til Betwinner, er det stilrene designet. Her finnes ingen overdrevne animasjoner eller bilder – kun en simpel, grønn bakgrunn med hvit skrift for kontrastenes skyld. Du slipper forstyrrelser i form av reklamer og skarpe farger, men kan gå rett til oddsseksjonen og de markedene du er ute etter. Noen synes kanskje at nettsiden er litt vel enkel, men alternativet vil være en rotete, fullstappet side som lett ser useriøs ut. Det har Betwinner unngått.

På mobile enheter er opplevelsen akkurat den samme, og annet enn at skjermen er mindre, er det vanskelig å se forskjell på funksjonene og designet. Den samme grønne bakgrunnen og den hvite skriften møter deg, og alle faner og funksjoner har omtrent samme plassering på mobil som på datamaskin.

Og navigeringen – hvordan er den?

Det enkle oppsettet og det stilrene designet gjør at du raskt finner frem til det du leter etter på Betwinner – det være seg oddsseksjonen, andre casinospill, vilkår eller kampanjer. Øverst på siden finner du de aktuelle fanene du kan komme til å trenge i løpet av spillingen, og nederst på siden finner du relevant informasjon om Betwinner. Dette medfører at du slipper å bruke tid på å lete frem informasjonen du er ute etter – den er alltid tilgjengelig på få tastetrykk.

Via appen på mobiltelefonen eller nettbrettet ditt er det like enkelt å finne frem. All informasjon som er tilgjengelig via desktop er også tilgjengelig på de mobile enhetene, og fordi Betwinner faktisk har tatt seg bryet med å utvikle en egen app, kan du være sikker på at alle funksjoner er tilpasset den mobile enheten din.

Hvilke lisenser har Betwinner?

Gode lisenser er blant de viktigste kvalitetsstemplene seriøse spillsider har. Disse indikerer at nettstedet følger de regler og vilkår som aktuelt lotteritilsyn har, og at alt går riktig for seg på siden. Det sikrer også at du som spiller kan føle deg trygg på at informasjonen du etterlater – det være seg navn, adresse eller kortinformasjon – er i trygge hender og ikke havner på avveie. Betwinner har lisens fra Curacao, og dette anses som en av de bedre lotteritilsynene på markedet. Derfor kan du være sikker på at Betwinner er et seriøst spillnettsted hvor du kan plassere spill uten bekymringer.

Hva har Betwinner å by på?

 • Et enormt utvalg bonuser
 • Mange forskjellige markeder
 • Liveodds
 • Brukervennlig og enkel nettside

Betalinger

Hvordan fungerer innskudd på Betwinner?

Når det kommer til innskudd på Betwinner, har du en rekke betalingsmetoder å velge blant. Skal vi tro nettsiden selv, har du hele 92 forskjellige alternativer. For norske spillere er det nok imidlertid de tradisjonelle Visa- og MasterCard-kortene som er mest aktuelle, så vel som Skrill og Neteller – de mest populære e-lommebøkene.

Uansett hvilken innskuddsmetode du benytter deg av, vil transaksjonen behandles umiddelbart. Det betyr at du kan begynne å plassere spill med én eneste gang. Alle innskudd på Betwinner kommer dessuten helt uten avgifter – i hvert fall fra Betwinners side. Sjekk gjerne hva som er gjeldende hos banken din, da de i enkelte tilfeller tar gebyrer ved overføringer.

betwinner payment betting
Uansett hvilken innskuddsmetode du benytter deg av hos Betwinner, vil transaksjonen behandles umiddelbart

Og hva med uttak?

Du har et hav av muligheter når det kommer til uttak også – nærmere bestemt 62 forskjellige alternativer. For norske spillere er det de samme metodene som ved innskudd – altså Visa og MasterCard samt Neteller og Skrill – som stort sett benyttes ved uttak. Faktisk må du så godt det lar seg gjøre benytte samme metode ved uttak som ved innskudd, noe som er normal praksis på bettingsider.

Det foreligger ingen avgifter ved uttak, men behandlingstiden varierer stort. Her må du regne med å vente alt fra ett minutt til én uke. Ønsker du pengene dine raskt, kan det lønne seg å benytte en e-lommebok. Disse har som regel kortest behandlingstid, og du har pengene på minutter. Ved bruk av bankkort og bankoverføring vil behandlingstiden være lenger.

Hvordan er sikkerheten på Betwinner?

På Betwinner kan du være trygg på at alt går riktig for seg. Dette skyldes i all hovedsak den gode lisensen fra Curacao, lotteritilsynet på Kypros. Betwinner må forholde seg til de vilkår og regler lotteritilsynet har, ellers risikerer de å miste lisensen sin. Å miste lisensen ville bety kroken på døra for den etablerte aktøren.

I tillegg til å ha en solid lisens, benytter Betwinner det siste innen SSL-kryptering. Det betyr at all informasjon du legger igjen på nettsiden, det være seg personlige eller sensitive opplysninger, krypteres og derfor ikke er mulig å tyde eller lese for eventuelle tredjeparter. På den måten unngår både bettingsiden og du svindelforsøk, og du kan spille, utføre innskudd og ta ut penger uten bekymringer.

Som et ekstra sikkerhetstiltak, kan du bli bedt om å verifisere at du faktisk er deg første gang du skal ta ut penger. Dette gjøres enkelt ved å sende inn kopi av ID, eventuelt også et adressebevis, slik at Betwinner vet at ingen forsøker å misbruke navnet ditt. Dette er ikke alltid nødvendig, men ikke bli bekymret om du er en av dem som blir valgt ut. Det gjøres for din egen sikkerhet.

Visa Logo
Mastercard Logo
Neteller Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo

Er kundeservice lett tilgjengelig?

Kundeservice på Betwinner er alltid tilgjengelig, hver eneste dag – hele året. Det anbefales å benytte chat-funksjonen, der du får svar umiddelbart. Du kan kommunisere på en rekke språk, men enn så lenge er ikke norsk support tilgjengelig, og vi må derfor belage oss på engelskspråklig support. Utover språket, er chat-løsningen upåklagelig. Svaret kommer raskt, og du får god og hyggelig hjelp. Chatten er alltid tilgjengelig nederst til høyre på nettsiden, og den følger deg uavhengig av hvordan du navigerer rundt på siden. Skulle du ha spørsmål underveis, er derfor hjelpen alltid kun et tastetrykk unna. Ønsker du dialog via telefon, kan du ringe også. Husk imidlertid at du ringer til utlandet, og at det kan koste mer enn samtaler innenlands gjør.

1.000kr
bonus på første innskudd
Besøk Betwinner
 • Ekstremt mange bonuser
 • Nesten 40 ulike markeder
 • Liveodds tilgjengelig
97 Utbetalingsforhold
1.000kr bonus på første innskudd
Besøk Betwinner
 • Ekstremt mange bonuser
 • Nesten 40 ulike markeder
 • Liveodds tilgjengelig
Betwinner Anmeldelse

Hva mer har Betwinner å by på?

Betwinner er i all hovedsak et sted for tippeentusiaster, men ønsker du en pause fra tippingen, har du masse annet å underholde deg med også. Du kan prøve deg på en rekke ulike casinospill – både spilleautomater og bordspill – og det finnes massevis av gode bonusløsninger du kan teste ut i casinoseksjonen også. At Betwinner er så allsidig, gjør at alle spillere vil finne noe de liker her. Dessuten ligger alt til rette for at du skal kunne tre ut av komfortsonen, prøve noe nytt og kanskje finne noen nye favorittspill.

Hvilken opplevelse har vi av Betwinner?

Betwinner leverer fra A til Å. For det første blir du møtt av en stilren, enkel side uten for mye dilldall. Dette får Betwinner til å fremstå som et seriøst nettsted. Med nesten 40 markeder å velge blant, er det dessuten umulig å kjede seg. Uansett om du er den typiske fotballentusiasten eller foretrekker politikk – eventuelt vær – finner du et marked som passer deg. Som et ekstra gode har du et hav av kampanjer du kan benytte deg av. Her venter nye bonuser på deg hver eneste dag.

Vi er mektig imponert av alt Betwinner leverer og er sikre på at du vil trives her!

1.000kr 100% bonus på det første innskudd bonus på første innskudd
89/100 Vurdering