Spill på Super Bowl 2023 | Siste spilltips, odds og spådommer

Spill pa Super Bowl 2023 Siste spilltips odds og spadommerÅrets størst begivenhet for mange amerikanere og andre NFL fans rundt om i verden står for døren. Det er klart for Super Bowl. Kansas City Cheifs og Philadelphia Eagles er de to NFL-lagene som har klart å kjempe seg til en finaleplass til årets begivenhet i den 57.finalekampen I NFL`s historie. 

Hvis du er fan av amerikansk fotball og vil satse noen kroner på denne gjeve kampen, anbefaler vi deg om å lese tipsene våre til denne storkampen. Hvem vil få med seg den gjeve og ettertraktede Vince Lombardi Trophy?

Spill på Super Bowl 2023 og vinn  med eksperttipsene

Vi ved Bettingsider24.com ønsker å ta del i denne kommende storkampen mellom Cheifs og Eagles om drøyt 14 dager. Dermed har vi samlet all viktig informasjon angående kampen og lagene – alt du trenger for å kunne bli mer sikker på dine innsats når du skal plassere et spill.

Som de fleste Super Bowl kampene i historien, vil nok denne kampen også by på høy spenningsfaktor og underholdning, neglebitende underholdning.

På slutten vil vi også avslutte det hele med vårt egen eksperttips til denne storkampen mellom Cheifs og Eagles.


Hvor skal Super Bowl 2023 arrangeres?

Kampen spilles på hjemmebanen til Arizona Cardinals, State Farm Stadium, i Glendale utenfor Phoenix. Dette enorme stadionet er et flerbruks stadion som kan benyttes til ulike arrangementer på grunn av sin store kapasitet på hele 63 400 sitteplasser.

State Farm StadiumDen store half-time underholdningen skal gjennomføres av den kjente artisten Rihanna. Dette blir nok stort for både henne og publikum. Rihanna har ikke utgitt noe nytt siden 2016, dermed vil publikum nok få høre noen gamle kjente store låter – med mindre hun overrasker med noe nytt. Rihanna har heller ikke inntatt en scene siden hun ble mor for første gang i fjor.

Philadelphia Eagles – Formkurve

eagles remove2Philadelphia Eagles har gjort det ålreit med tanke på formen opp mot denne viktige finalekampen i Super Bowl. Med sine 3 strake seirer i de siste 5 kampene viser pilen på formkurven en vei – oppover. Dette trenger de med tanke på hvor viktig denne Super Bowl kampen er for dem.

I 2018 nådde Eagles sitt aller første finale, og den vant de. Kanskje greier de å få sitt 2. seier på like mange finale forsøk. Men det sies at denne kampen blir ikke en søndagstur. De må bringe det beste de har når fløyta går.

Greier spillerne hos Eagles å holde seg friske og skadefrie de neste 10 dagene, slik at de kan stille med sine beste menn kan vi forvente oss en meget tett og spennende kamp mot Kansas City Cheifs den 13. februar.

Kansas City Cheifs – Formkurve

kc chiefs2Det er absolutt ingen verdens ting å sette fingeren på når det gjelder formen til Kansas City Cheifs. 5 seirer på like mange forsøk. Faktisk har de hatt 7 strake, der en av dem ble avgjort på ekstra omganger. Det er ingen tvil om at Eagles vil må kjempe hardt for hvert eneste poeng og touch down  under årets Super Bowl.

Kansas City Cheifs har dessuten også litt mer erfaring fra Super Bowl enn motstanderne. De har fått med seg 3 seirer gjennom årene, senest i 2020. De spilte faktisk finalen i Super Bowl i 2021 også, men der ble de dessverre et par nummer for små for Tampa Bay Buccaneers.

Info om kampen

 • Sted: State Farm Stadium Glendale, Phoenix
 • Dato og Tid: 13. Februar, 00:30 norsk tid
 • Kansas City Chiefs siste 5 kamper: W-W-W-W-W
 • Philadelphia Eagles siste 5 kamper:W-W-W-L-L
 • 2-veis: 1.97 – Kansas City Chiefs hos 22Bet 
 • 2.05 Philadelphia Eagles hos ivibet

Hvem er favoritter til å vinne Super Bowl 2023 blant bookmakerne?

favoritter til denne spennende Super Bowl kampen er litt delt. Vi har sjekket en del bookmakere og vi kan si at Philadelphia Eagles vurderes som knappe favoritter.

Begge disse lagene har vunnet Super Bowl. Kansas City Chiefs har vunnet 2 ganger, senest i 2020. Philadelphia Eagles har vunnet 1 gang, og dette skjedde i 2018. Dette var også deres første Super Bowl kamp i NFL-historien.

Historikken mellom disse to lagene er i favør Cheifs med 3 seirer, og Eagles 2. De siste tre kampene har endt med seier til Cheifs, senest i 2021. Formen til Cheifs de siste 5 kampene har også vært strålende, alle endt med seier. Mens Egales har kun hatt 3 seiere på sine siste 5, og alle seirene har kommet de siste kampene. Det er ingen tvil at begge disse lagene er i form til Super Bowl showdown om 10 dager.

De beste bookmakerne på nett for Super Bowl-spill 2023

Har du planer om å plassere et eller flere spill under årets Super Bowl og greier ikke helt å finne ut av hvilken bookmaker du skal velge. Ingen problem, dette har vi allerede løst for deg.

Vi har fulgt årets NFL sesong meget nøye, og disse bookmakerne på nett har gjort aller best inntrykk med tanke på tilbud og odds gjennom sesongen, og ikke minst til denne finalen.

Morsomme Fakta om Super Bowl

 • Super Bowl og pizza hører tydeligvis sammen i USA. Dette er dagen eierne av pizza plasser rundt om i hele USA kan gni seg i hendene. Ingen andre dager gjennom året kan matche Super Bowl og omsetning. Det er faktisk kun Thanksgiving som kan matche Super Bowl når det gjelder inntak av mat blant amerikanerne.
 • Hvert år selges det utallige TV`er til Super Bowl.
 • Vannverket i USA har varslet om økt belastning på rørsystemet under denne dagen på grunn av alle som besøker toalettene rundt om i hele landet under pausene.
 • Mer enn 120 millioner amerikanere vil følge kampen på TV. På verdensbasis er det ca 1 milliard seere
 • Aldri har en Super Bowl kamp gått til ekstraomganger
 • Kjøp av en 30-sekunders reklame under pausene på Super Bowl kan koste opptil 5 millioner dollar, tilsvarende ca 50 millioner norske kroner!!
 • Mange kjente artister underholder i pausene. Veldig ofte er det Grammy vinnere som står på underholdnings listen. Artistene som har underholdt i Super Bowl er blant annet; Jenny Lopez, Dr. Dre, Mary J. Blige og Eminem.

Hvor kan du se Super Bowl 2023 på TV

Amerikansk Fotball har vokst seg populær i Europa, også I norge der vi til og med har en egen liga. Men det er på langt nær den amerikanske standarden eller kvalitet over spillet. Med økt interesse, er det naturlig at vi vil følge med på årets største NFL-begivenhet, Super Bowl.

Hvor kan du se Super Bowl 2023 pa TVIngen norske kanaler sender kampen mellom Cheifs og Eagles, unntatt VGTV. For å få med deg kampen der må du ha et abonnement på VG+ Sport. Synes du at det blir for mye styr å ordne deg et abonnement – fortvil ikke. De fleste av bookmakerne på vår nettsted Betting24.com tilbyr live streaming. For tilgang på live streaming krever de fleste av bookmakerne at du har et konto og er innlogget for å få tilgang til live feeden.

Hvordan kom begge lagene inn i Super Bowl 2023?

Chiefs avgjorte med et field goal tre sekunder før slutt, og tok seg til Super Bowl for tredje gang på fire år. Og det gjorde Patrick Mahomes med en ankel som ble skadet i kampen mot Jacksonville Jaguars uken før.

27-åringen leverte en så bra kamp du kan gjøre med en forstuet ankel, men hadde én feil rett før siste periode som kunne blitt kostbar. Han glapp ballen da han skulle kaste, og ga Cincinnati Bengals en gratismulighet til å ta ledelsen. Til slutt var det uansett  beinet til Harrison Butker som ble helt avgjørende.

Like dramatisk ble det ikke i NFC Championship-kampen der en tidlig skade på 49ers-quarterback Brock Purdy gjorde at Eagles kunne surfe inn til sin første Super Bowl siden triumfen i 2018.

De 10 siste Super Bowl-vinnerne

 • 2022: Los Angeles Rams – Cincinnati Bengals kl. 23.20.
 • 2021: Tampa Bay Buccaneers – Kansas City Chiefs 31:9
 • 2020: Kansas City Chiefs – San Francisco 49ers 31:20
 • 2019: New England Patriots – Los Angeles Rams 13:3
 • 2018: Philadelphia Eagles – New England Patriots 41:33
 • 2017: New England Patriots – Atlanta Falcons 34:28
 • 2016: Denver Broncos – Carolina Panthers 24:10
 • 2015: New England Patriots – Seattle Seahawks 28:24
 • 2014: Seattle Seahawks – Denver Broncos 43:8
 • 2013: Baltimore Ravens – San Francisco 49ers 34:31

Ekspert Tips for Super Bowl 2023 Chiefs vs Eagles

Vårt eksperttips til denne Super Bowl kampen mellom Philadelphia Eagles og Kansas City Chiefs var meget vanskelig å komme frem til. Etter å ha sjekket litt fakta og form til begge lagene så lener vi mer mot seier til Kansas City Chiefs, mye på grunn av deres historikk mot nettopp Eagles og erfaring fra Super Bowl.