FC Arsenal – Manchester United Oddstips (22.01.23)

shutterstock 1555122083 1Toppspill på Emirates Stadium! Neste lørdag kveld, serielederne Arsenal London vil være vertskap for 3. tabell Manchester United for toppkampen. Gunners er for øyeblikket øverst på tabellen med en 8-poengs fordel, mens de to Manchester-klubbene forblir på 2. og 3. plass på poeng.

Til tross for Red Devils derby-seier, de taper fortsatt. Sky Blues har fortsatt et innhentingsspill i ermet og kan bevege seg bort med opptil 3 punkter. FC Arsenal har også et nytt innhentingsspill å spille, og det er grunnen til at Red Devils absolutt må vinne. Det har vært en klar oppadgående trend blant gjestene de siste ukene. Hvis Ten Haag-laget fortsatt ønsker å bli involvert i mesterskapsløpet, det er på tide å slå Londonboerne.

Arsenal FC mot Manchester United: Startposisjon

  • Arsenal-form: ubeseiret i 12 PL-spill – inkludert 10 seire
  • Form ManU: serie med 9 konkurransedyktige spillseire i serien sist revet mot Crystal Palace (1:1)
  • Favorittrolle: Ifølge bookmakere er Gunners den klare favoritten

De røde djevlene kan være i utmerket form, men rollene på Emirates Stadium anses å være tydelig fordelt. Lederen av stillingen er i skremmende form. Av denne grunn vil de gjøre alt de kan for å utvide ledelsen ytterligere i Invincibles-duellen. Resultatene fra de siste 5 kampene er balansert med 2 seire hver. ManU vant imidlertid Premier League første etappe 3-1 og ga serielederne det eneste PL-nederlaget. Likevel er bookmakere overbevist om at Arsenal London vil vinne.

Arsenal FC – utvide ledelsen over rivalene

Mikel Artetas lag gjør det bra i inneværende sesong og er alene på toppen av tabellen. I dagens tilstand regnes mesterskapstittelen som nærmest sikker, spesielt ettersom hovedmotstander Manchester City er i en mindre krise. Det er nå på tide å slå liknende byrival og utvide ledelsen over de røde djevlene til 11 punkter. Etter at serielederens seiersrekke mot Newcastle brøt med en målløs uavgjort, klarte Arteta-laget å vinne 0-2 i byderbyet mot Tottenham.

Det er nå tid for hovedstadsklubben å mobilisere all sin styrke igjen og slå de sterke Red Devils. Oppfølgingsprogrammet vil gi litt trygghet frem til serierunde 30, da det bare er der FC Liverpool vil møte den neste toppklubben. Som et resultat, katalaneren vil gi troppen sin den beste motivasjonen til å forbli ubeseiret i deres hjemlige Emirates Stadium. Martin Odegaard og Co er i alle fall i utmerket form.

Manchester United — Lag en viktig seier i kampen om mesterskapet

Erik ten Haags lag er for tiden på et utrolig løp og klarte å starte en sterk innhenting i tabellform. I mellomtiden befinner de røde djevlene seg på 3. plass på poeng med sine byrivaler, mens mesterskapskampen plutselig spiller en rolle. Med seier mot Gunners, ManU kunne forkorte gapet til 5 poeng og bringe spenning til titteløpet igjen.

The Red Devils har nylig scoret 9 konkurransedyktige spillseire i serie, mens de har vunnet 5 på rad i ligaen. Forrige onsdag var det 1-1 uavgjort i innhentingskampen mot Crystal Palace. Etter 2-1-derbyseieren mot Citizens ble dette ansett som et stort tilbakeslag. Det er nå på tide å stå fast mot den kreative Gunners-offensiven. Marcus Rashford og Co. har vært i flott målstemning de siste ukene, og det er derfor gjestene absolutt vil score.

Tippetips og prognose: FC Arsenal — Spillerkarriere (22.01.2023)

Vårt eksperttips for Arsenal FC mot Manchester United er å vinne for Gunners. Lederen av stillingene er i pustende form og skiller seg fremfor alt ut for sin konsistens. Som et resultat vil de bestemme spillet på hjemmestadion og, etter all sannsynlighet, bryte Red Devils-serien. Som et resultat, på Ivibet, satser vi på Arsenal FC som vinneren av spillet med odds på 1,89.

Oddstips: «Gunners gjengjelder for første etappe konkurs – MANU-serien rips»

Begge lag vil ha en åpen utveksling av slag på sitt hjemlige Emirates Stadium. Selv om vertene vil ha overtaket, vi forventer at de røde djevlene scorer. Av denne grunn forventer vi at begge lag møter oddsen 1.69. Vi antar også at, som i første etappe, minst 4 mål vil bli scoret. Som et resultat regner vi med over 3,5 mål hos Ivibet med odds på 2,86.