Odds Ballklubb vs Rosenborg BK | odds og betting tips

Vi gir deg ekspertspådommer i forkant av Eliteserien-kampen mellom Odds Ballklubb og Rosenborg BK. Vårt meget erfarne team analyserer statistiske data som hjemme- og borteposter, head to heads og aktuelle nyheter om laget og spillerne for å kunne gi deg de aller beste valgene.

EliteserienSkagerak Arena | Skien
Odds Ballklubb
S(0 - 2)S(3 - 2)T(2 - 0)S(1 - 0)S(1 - 2)
Rosenborg BK
S(3 - 0)T(1 - 0)S(2 - 1)U(0 - 0)S(3 - 0)

Prestasjon i løpet av de siste 10 kampene

Odds BallklubbRosenborg BK
Mål1.71.6
Hjørnespark5.45.4
Frispark10.912.6
Redninger2.22.2

Den klokken vil fotballfans på Skagerak Arena i Skien gi deres fulle støtte til laget sitt for å prøve å hjelpe dem med å dra alle tre poengene hjem. En 4-plassering i Eliteserien gir Odds Ballklubb en liten fordel ovenfor Rosenborg BK. Begge lagene vil likevel gå sterkt ut for å prøve å få et tidlig overtak på motstanderen. Vertslaget Odds Ballklubb blir imidlertid nødt til å tåle litt ekstra press fra tribunen som forventer at laget deres til slutt vinner kampen.

Odds Ballklubb vs Rosenborg BK | Betting Tips

Totalt Over/Under 2.5

over 2.5 mål
1.85

1X2

Rosenborg BK
3.10

Best Tip

Rosenborg BK
3.10

Detaljerte statistikker og analyser

Rosenborg BK39%Odds Ballklubb36%X25%1X2
1-112%1-29%1-09%Riktig Resultat
  • Totalt Over/Under 1.5over 79%under 21%
  • Totalt Over/Under 2.5over 55%under 45%
  • Totalt Over/Under 3.5over 33%under 67%
  • Both Teams To Score Yes/NoJa 59%Nei 41%

Beste odds for kampen mellom Odds Ballklubb og Rosenborg BK

Odds Sammenligning

Resultatanalyse av lagene

Forrige møte mellom lagene

  • Odds Ballklubb - Rosenborg BK1-117/08/2019
  • Rosenborg BK - Odds Ballklubb1-108/04/2019
  • Rosenborg BK - Odds Ballklubb3-104/11/2018
  • Rosenborg BK - Odds Ballklubb2-230/05/2018

Odds Ballklubb Form

  • Den forrige kampen mellom Odds Ballklubb og Mjøndalen IF endte 0 - 2.
  • Hvis vi ser tilbake på de 10 siste kampene, vant Odds Ballklubb 6 kamper, hvorav 3 av dem på hjemmebane.
  • I løpet av de 6 siste månedene, spilte Odds Ballklubb totalt 11 kamper, scoret totalt 18 ganger og slapp inn totalt 13 mål i nettet deres.

Rosenborg BK Form

  • Den forrige kampen mellom Rosenborg BK og Viking FK endte 3 - 0.
  • Hvis vi ser på 10 sine prestasjoner, vant, Rosenborg BK 5 kamper, 2 på hjemmebane.
  • I løpet av de siste 6 månedene, vant Rosenborg BK 5 kamper av totalt 11 kamper og tapte 3 og 3 endte som uavgjort.

Våre eksperttips for kampen mellom Odds Ballklubb og Rosenborg BK

Ettersom begge lagene har samme plassering på Eliteserien tabellen, er det lite å velge mellom i forhold til en sikker spådom for hva utfallet vil bli. Statistikker og ekspertuttalelser, viser at det er en sannsynlighet på 39 % for et Rosenborg BK som er bekreftet av oddsen for 3.10 som du kan få hos betway.

Beste Tips: Rosenborg BKBeste Odd: 3.10 Spill nå