Fotball-VM på direkte TV: Hvem viser fotball-VM?

Live pa TVHvordan hadde dagens moderne fotball sett ut uten media? Ville spillere vært like berømte og populære uten? Vi tror ikke at fotballspillere ville ha vært like berømt uten mediedekningen de får, spesielt via TV sendinger og livestream av kamper. Takket være media kan fotballfans fra  hele verden se på eksepsjonelle fotballspillere som Cristiano Ronaldo, Lionel Messi og vår egen Erling Braut Haaland i aksjon hver eneste uke.

Fotballspillere bør faktisk takke fotballfans og media for at de kan heve den lønna de gjør i dag. Hadde ikke verden visst hvor god de er, ville nok ikke prislappen på spillere vært så høy. Alle spillere i de 4 store ligaene i europa har en ukelønn som vanlige folk bare kan drømme om.

Ved alle store begivenheter, enten det er EM eller VM (alle idretter), OL, Champions League, Europa League osv, kniver mediehusene om rettigheter til å vise kampene/hendelsene. En stor begivenhet som fotball-VM er selvfølgelig en arena alle mediehus vil ha tilgang til. FIFA har gjort fotball til noe meget attraktivt, og vet hvordan de skal prise hendelsene som arrangeres. Hadde mediehusene rundt om i verden kunne sendt direkte sendinger av fotball-VM hadde det nok ikke vært plass til halvparten av tilskuerne på stadionet.
Mediehusene som får rettighetene til å sende VM på tv vil kunne tjene mange millioner kroner for hvert eneste kamp som sendes.

Til årets fotball-VM i Qatar er det NRK og TV2 som samarbeider for å vise det norske folk fotballfesten fra den Arabiske halvøya. Sendeplan vm 2022 er allerede lagt inn i begge disse kanalene. Det er ikke første gang at disse to TV-kanalene inngår samarbeid når det gjelder fotball VM på TV.

Beste bookmakere for innsatser på Fotball-VM 2022 – Live og prematch

Åpningskamp i Fotball-VM 2022 direkte på NRK og TV2

21.november 2022, klokken 11:00 starter åpningskampen mellom Senegal og Nederland. TV sendingen starter nok før avsparket for å varme opp tv titterne. Samtlig kamper i årets fotball-vm på tv vil vises av NRK og TV2. Disse to kanalene vil gi full dekning av hele sirkuset, fra start til slutt.

Det er allerede planlagt en fotball vm program fra NRK og TV2. For fullstendig sendeplan finnes på deres nettsider. Vi gleder oss til vm på tv. Sendeskjema vm 2022 i Qatar finnes for andre TV-kanaler også, da utenlandske.

Finale Fotball-VM på Lusail Stadium direkte på TV2 og NRK

Følg Fotball-VM i Qatar på direktesendt TV hver eneste dag!Jula kommer tidlig i år for fotballfans, og spesielt for landene som vil ha sine nasjoner i finalekampen av årets fotball-VM. Over 1 milliard sett med øyner vil sitte klistret foran skjermene rundt om i verden, med mindre de befinner seg i Lusail Stadium i Qatar den 18.desember 2022. Fotball vm på tv er noe vi ikke vil gå glipp av.

Som med alle de andre kampene for fotball-VM 2022, vil finalekampen bli en direktesending. Om det er NRK eller TV2 som viser kampen spiller ingen verdens rolle, så lenge det dukker opp på skjermene. Det er for tidlig å si eksakt hvilket kanal som skal sende finalekampen. Ta å sjekk både NRK og TV2 sine nettsider for oppdatering av fotball vm program når VM nærmer seg.

Skulle du befinne deg i andre land ute i den store verden så vil du ikke ha noe problem med å se fotball vm på TV. Både TV2 og NRK er tilgjengelig via nett. Du kan enkelt bare laste ned appene til din mobile enhet. Eller som mange gamblere gjør – stream kampen direkte hos en av de mange bookmakerne. Husk bare at sendeskjema vm kamper vises i lokal tid. Det betyr at i visse deler av verden må du kanskje stå opp midt på natta for å få med deg vm på TV.

Kampene til Frankrikes elleve i fotball-VM 2022 på TV

Frankrike vil være et spennende lag å følge under dette mesterskapet. De er tross alt regjerende mestere og skal prøve å forsvare denne tittelen.Frankrike er plassert rett bak favoritten Brasil til å vinne dette mesterskapet. Årets fotball vm på TV blir en skikkelig spennende hendelse.

Alle kampene til Frankrike vil bli vist på TV og live stream. I Norge vil alle Frankrikes kamper vises på NRK og TV2. Vi gleder oss skikkelig til alle kampene, men det er ett vi virkelig ser frem til – Danmark mot Frankrike (igjen). I Frankrike er det ikke utenkelig at nesten alle landets tv kanaler vil følge laget sitt tett gjennom hele VM, slik at de kan vise sine landsmenn som ikke har tatt turen til Qatar, hvordan laget deres presterer. Det er ingen tvil at det er mye press på Kylian Mbappe, Antoine Griezmann, Karim Benzema og resten av gutt i Les Bleus.

For fullstendig fotball vm program for Frankrikes kamper, sjekk ut nettsidene til kanalene som skal sende kampen live, eller sjekke med en av de mange bookmakerne som streamer live.

Hvem vil sende sluttspill kampene i fotball-VM 2022?

Spenningen til fotballfans og oddsspillere begynner å stige i takt med vm på tv som sendes direkte over hele verden. Det er ikke bare på TV at VM i fotball sendes. Mange av bookmakerne som tilbyr spennende VM odds kan stille med live streaming av kampene. Alle VM kampene, fra gruppespillet tar til og helt frem til finalekampen vil kunne nytes live. Skulle du ikke ha en TV eller laptop tilgjengelig for direktesendinger er det ingen problem i det hele tatt.

Mange av bookmakerne som har VM på oddsprogrammet sitt har gjerne en nettside som er optimalisert for mobile enheter. Både nettbrett og mobiltelefoner kan benyttes til å streame direkte sendte sluttspillkamper live. Selv om du skulle være tvunget til å forlate sofaen på grunn av reise, jobb eller noe annet, trenger du ikke ¨være redd for å gå glipp av en eneste VM kamp. Sendeplan vm sluttspill kan du finne hos mediehusene og hos bookmakerne.

Kvaliken for Fotball-VM 2022

Kvaliken for Fotball VM 2022Siden forrige VM i Russland tok slutt, har alle land i verden vært gjennom mange harde kamper for å kvalifisere seg til årets fotball-VM i Qatar. Nasjonene har vært delt opp i grupper og spilt kamper både på hjemmebane og bortebane, to kamper mot hvert lag i gruppen sin. Noen har hatt en mye lettere vei til VM enn andre.

I årets VM er det land fra Nord Amerika, Sør Amerika, Asia & Oceania, Afrika og Europa som deltar. Dette blir en folkefest så det suser etter (noe hvert eneste VM er).

Vi skal se nærmere på Norges VM-kvalifiseringsgruppe til VM 2022. Norge havnet i gruppe G, en vanskelig gruppe å avansere fra, men som ikke var helt umulig. I samme gruppe havnet Nederland, Tyrkia, Latvia, Gibraltar og Montenegro. På papiret så hadde nOrge en fair sjanse til å gå videre som en potensiell toer i gruppen, bak Nederland. Nederlenderne var favoritter til å vinne gruppen og 2.plassen ville gå til enten Norge, Tyrkia eller Montenegro. Norge gjennomførte kvalifiseringsgruppe G med 5 seire, 3 uavgjort og 2 tap. tapene kom mot Tyrkia hjemme og Nederland borte.

Norge startet kvaliken bra og slo lilleputt Gibraltar 3-0 på bortebane, noe som var forventet. I andre kamp fikk Norge besøk av tyrkerne, og der presterte Norge å tape hele 3-0. Dette var en skikkelig trøkk i trynet på Norge. Nordmannen fikk et lite løft neste kamp borte mot Montenegro, der de vant 0-1 på bortebane, etterfulgt av 1-1 hjemme mot Nederland. Alt så bra ut så langt og nordmenn begynte å øyne håp om videre avansement. Men 0-0 på hjemmebane mot Latvia var ekstremt skuffende og det var den kampen som ødela videre avansement. Hadde Norge tatt 3 poeng i den kampen og unngått tap i siste kamp mot Nederland hadde de nok passert Tyrkia i gruppe G og fått en sjanse i play-off. Men slik er fotball – den er rund og alt kan skje i løpet av 90 minutter.

1.000kr
100% bonus opptil 1.000 NOK
1.000kr
Velkomstbonus