FIFA World Cup 2022 Kampprogram – Datoer & motstandere

FIFA World Cup 2022 KampprogramMed 32 nasjoner fra ulike kontinenter som skal konkurrere om hvem som er verdens beste fotballag på knappe 4 uker,trengs det et kampprogram som må følges til punkt og prikke. 8 grupper à 4 nasjoner, skal spille sine kamper på 8 ulike arenaer.Arrangørene vil ha mer enn nok å henge fingrene i under VM i Qatar.

Datoer for fotball-VM må overholdes med tanke på hviletid til lagene. Fordelen med at Vm skal arrangeres i et lite land som Qatar er at spillerne slipper å reise over store distanser når de skal spille kamper. Dette betyr mer hvile til spillerne, og desto mer uthvilt spillere er, desto bedre fotball vil fotballfans få se i løpet av disse 4 ukene.

World Cup 2022 Kampprogram

Kampprogram for Danmark

Kampprogram for DanmarkSiden Norge ikke klarte å kvalifisere seg til årets VM-sluttspill har nordmenn ikke noe annet valg enn å være supportere for det eneste nordiske landet som deltar i dette mesterskapet – Danmark. Heller ikke søta bror, Sverige, klarte å kvalifisere seg.

Danskene har havnet i Gruppe D sammen med regjerende mester Frankrike, Tunisia og Australia. Dette er en tøff gruppe for danskene, men sjansen for avansement fra gruppa er meget tilstede. Datoer for fotball-VM kampene til danskene er allerede planlagt.
Gruppespill kampene

  • Kamp 1: 0Første kamp for danskene blir mot Tunisia på turneringens andre dag, 22.november. Kampen vil foregå på Education City Stadium som kan huse opptil 45 000 håpefulle tilskuere.
  • Kamp 2: I kamp to møter danskene de regjerende mesterne Frankrike. Denne kampen vil nok være kampen som avgjører om danskene vil ha en sjanse til avansement eller ikke. Kampen finner sted på Stadium 794 26.november.
  • Kamp 3: Siste kamp i gruppespillet for dansken blir mot Australia. Dette blir ikke en lett kamp. Skulle det være at danskene trenger en seier her så vil de nok gå all in for poengene. Kampen sparkes i gang 30.november klokken 18:00 lokal tid, i Al Janoub Stadium.

Vi får håpe at danskene greier å få med seg poengene som trengs for videre avansement, og ikke blir avhengig av resultat fra den andre kampen mellom Frankrike og Tunisia for å gå videre.

Hvordan gjorde Danmark det under siste fotball-VM?

Danmarks landslag har virkelig gjort seg bemerket internasjonalt de siste 20 årene. Dansken har greid å komme seg til VM 5 ganger tidligere, og dette blir den 6. gangen. Første VM-sluttspill danskene var med på var i 1986, med den danske legenden Michael Laudrup på laget. Deretter greidde danskene å kvalifisere seg i 1998, 2002, 2010 og 2018.

Dette blir tredje gangen i VM-sluttspill sammenheng at Danmark og Frankrike havner i samme gruppe.

Datoer for fotball-VM i Russland i 2018 var 14,juni til 15.juli, der havnet Danmark i gruppe med nesten de samme lagene som i årets utgave av mesterskapet. Eneste forskjellen er at Peru er blitt byttet ut med Tunisia. Australia, Frankrike og Danmark var alle i samme pulje.

Gjennom gruppespillet unngikk danskene tap, 1 sier og 2 uavgjort. Seieren kom mot Peru, som de slo 1-0. Mot Frankrike ble det 0-0, og 1-1 mot Australia. Dermed sikret de videre avansement sammen med Frankrike. I 16-delsfinalen møtte de Kroatia. Det ble en tøff og tett kamp der danskene tok føringen allerede etter 1 minutt var spilt, men kroatene slo raskt tilbake. Etter 4 minutters spill var stillingen 1-1. Flere mål ble det ikke til ordinær tid eller ved ekstraomgangene. Dansken måtte kapitulere i straffespark konkurransen, og tapte tilslutt 3-2 på straffer.

De beste bookmakerne for innsater på fotball-VM 2022

Det vil ikke være mangel på bookmakere til Fotball-VM 2022 i Qatar. Datoer for fotball-VM 2022 vil være fra 21.november til og med 18.desember, og i denne perioden vil alle bookmakerne rundt om i verden ha mer enn nok å henge fingrene i. Odds skal settes, gevinster skal utbetales, hendelser skal legges til oddsprogrammet osv.

Her vil du få en liste over de beste bookmakerne som tilbyr oddsspill til årets fotball-VM. Datoer for Fotball-VM hendelsene vil bli lagt til programmet til hvert enkelt bookmaker.

Hva er Danmarks sjanser for å vinne fotball-VM i 2022?

Dansken har vært ansett som et bra landslag siden de startet opp med profesjonell fotball på 70-tallet. Gjennom årene har det vært en del kjente danske spillere som har spilt på de store klubblagene rundt om i Europa. Den legendarisk Michael Laudrup er dansk, og det samme er keeperlegenden Peter Schmeichel (som forøvrig er far til danskenes sisteskanse i årets VM). Andre store og kjente danske navn på fotball scenen er: Christian Eriksen, Jesper Grønkjær, Yussuf Poulsen og Simon Kjær. Alle disse er spillere som spiller til daglig i de 4 største ligaene i europa.

Så, hva er egentlig sjansen for at danskene skal kunne nå helt til topps i VM? For å være helt ærlig så tror vi at det må skje en liten mirakel for at dansken skal kunne løfte gull trofeet den 18. desember. Ikke misforstå oss på noen måter – Danmark er et godt fotballag, men ikke god nok til å vinne. Danmark er faktisk så god at de har vunnet EM i fotball. Der slo de Tyskland 2-0. Det er en bragd i seg selv!

Danmark har som sagt havnet i en gruppe der de regjerende mesteren, Frankrike, er soleklare favoritter. Frankrike er ikke uslåelig, men Danmark har ikke slått dem en eneste gang i VM-sluttspill sammenheng de to gangene de har havnet i samme pulje ved tidligere anledning. Sist mesterskap ble det 0-0.
Land som Australia og Tunisia bør danskene slå om de skal ha noe mulighet for videre avansement fra gruppa sammen med Frankrike. Historisk sett er 6 poeng i gruppespillet nok til avansement til 16-delsfinalen.

Skulle danskene greie videre avansement, vil datoer for fotball-vm 16-delsfinaler være noe nordmenn bør markere i kalenderen sin for å støtte våre naboer i sør. I en eventuell 16-delsfinale vil danskene kunne få bryne seg på Messi & Co, ballsikre og tekniske meksikanere, eller Robert Lewandowski og hans Polen. Vi tviler på at Saudi-Arabia vil avansere fra gruppe C.

Her tror vi det blir full stopp for danskene, med mindre kampen går til straffesparkkonkurranse. Skulle det gå til straffespark har danskene en sjanse.

1.000kr
100% bonus opptil 1.000 NOK
1.000kr
Velkomstbonus