EM 2021 betting guiden

EURO 2020 Betting GROUP chart

em 2020 betting guiden

Nå er det jaggu ikke lenge igjen, og som vi gleder oss! Dette blir en utrolig kompetitiv turnering der hele 10 lag er gode nok til å gå hele veien. Dermed kan det være mye informasjon å bearbeide. Så hvis du leter etter en artikkel som kan ta deg gjennom alt det du trenger å vite før sommerens store begivenhet, er du på rett plass.

De 5 beste bettingsidene og bonuser for Euro 2021 betting:

Ekspert Vurdering
Høydepunkter
Velkomstbonus
20Bet Review
99/100
1.000kr
100% bonus opptil 1.000 NOK
Bet Nå
 • Det tilbys en egen odds velkomstbonus
 • Flere eSportgrener er tilgjengelig for spill
 • Liveodds er tilgjengelig innenfor mange markeder
1.000kr
100% bonus opptil 1.000 NOK
Bet Nå
 • Det tilbys en egen odds velkomstbonus
 • Flere eSportgrener er tilgjengelig for spill
 • Liveodds er tilgjengelig innenfor mange markeder
20Bet Anmeldelse
2.000kr
100 % bonus op til 2.000 NOK
Bet Nå
 • Moderne nettside
 • Brukervennlig for nybegynnere
 • Mange spill og markeder
2.000kr
100 % bonus op til 2.000 NOK
Bet Nå
 • Moderne nettside
 • Brukervennlig for nybegynnere
 • Mange spill og markeder
Spin Sports Anmeldelse
LV Bet Review
98/100
500kr
100 % bonus op til 500 NOK
Bet Nå
 • God dekning på sport
 • Høye odds på de største sportene
 • God sikkerhet
500kr
100 % bonus op til 500 NOK
Bet Nå
 • God dekning på sport
 • Høye odds på de største sportene
 • God sikkerhet
LV Bet Anmeldelse
22Bet Review
97/100
1.200kr
100% bonus opptil 1.200 NOK
Bet Nå
 • Svært mange markeder å tippe på
 • Mange betalingsmetoder
 • Døgnåpen kundeservice
1.200kr
100% bonus opptil 1.200 NOK
Bet Nå
 • Svært mange markeder å tippe på
 • Mange betalingsmetoder
 • Døgnåpen kundeservice
22Bet Anmeldelse
€50
50 % opptil 50 EUR velkomstbonus
Bet Nå
 • Stort utvalg innen sportsbetting
 • Brukervennlige nettsider med alt på ett sted
 • Mange innsatsvarianter på spennende kamper
€50
50 % opptil 50 EUR velkomstbonus
Bet Nå
 • Stort utvalg innen sportsbetting
 • Brukervennlige nettsider med alt på ett sted
 • Mange innsatsvarianter på spennende kamper
Cyber.Bet Anmeldelse

Bettingsider24 sin EM 2021-guide vil informere deg om alle grupper, lag, spillere, underdogs, favoritter og mer for å forsikre deg om at du har ditt arsenal klart for å få mest ut av tippingen din. Samt får du analyser og trender fra foregående mesterskap slik at du bedre kan analysere diverse faktorer for 2021-utgaven.

Hvilke lag er kvalifisert for EM 2021?

EURO 2020 Betting GROUP chart

Beste odds for Gruppe A

En tilsynelatende svak gruppe ved første øyekast som samtidig kan vise seg å være utrolig spennende og vil mest sannsynlig bli avgjort på målforskjell den siste runden. Akkurat slik vi liker det! Den europeiske giganten Italia er nok gruppefavoritt med tanke på hva laget presterte i kvalikken der Gli Azzurri vant alle sine kamper med hele 33 i målforskjell og var det laget som scoret mest i hele turneringen. Roberto Mancini har virkelig fått fart på laget som har skuffet mye det siste tiåret med en blanding av både ungt og rutinert tvers gjennom hele laget. Men de vil ikke få det lett. Spesielt Tyrkia kan vise seg å være en verdig motstander for 1. plassen i gruppa etter en sterk kvalikk hvor de tok 4 poeng fra oppgjørene mot verdensmester Frankrike. Vi mener Italia eller Tyrkia går videre her med Sveits som underdog.

 • Nå tilbyr Unibet hele 25 i odds på at Tyrkia vinner åpningskampen sin mot Italia 12 Juni.

Beste odds for Gruppe B

Her ser vi kun en favoritt: Belgia. De røde djevlene kunne ikke bedt om en mer komfortabel gruppe i en ellers utrolig kompetitiv turnering. Derimot blir 2.plassen i gruppen vidåpent og det blir nesten umulig å spå hvilket lag som tar steget til neste runde. Russland og Belgia møtes igjen etter å ha vært i samme kvalikkgruppe der begge lagene vant alle sine kamper mot resten av gruppen. Russland kom til EM som beste toer så vi setter nok et lite stempel på at Denis Cheryshev og co. sikrer kvalifiseringen til utslagsrundene.

 • Få hele 7.00 i odds hos 888sport om du tror Finland og Pukki slår Danmark i deres første EM-kamp noensinne.

Beste odds for Gruppe C

En tøff gruppe for en av forhåndsfavorittene Nederland som må komme seg forbi et Ukrainsk lag full av selvtillit under ledelsen av Andriy Sjevtsjenko som er seedet som ener i gruppen etter en meget sterk prestasjon i kvalikken i en tøff gruppe med både Portugal og Serbia. Men det blir nesten for dumt å ikke sette Nederland som favoritter med laget de vil stille opp med til sommeren. Og selv om kanskje Memphis Depay risikerer å ikke spille har de nok av talent for å fylle plassen til Lyon angriperen. Med tanke på at kanskje et lag som Island tar seg til gruppen gjennom playoffen kan dette bli en særdeles spennende gruppe.

 • Unibet gir deg 25 om du har tror Ukraina kan ta en sterk seier mot Nederland i Amsterdam

Beste odds for Gruppe D

Semifinalistene fra VM i Russland møtes igjen i gruppespillet og dette kan by på mye rart. Kroatia på sin side har falt litt med tanke på deres prestasjoner i Nations League (der de igjen var i gruppe med England). De vant sin kvalikk enkelt i en veldig enkelt gruppe, men som den verste eneren sammen med Sveits. England på sin side forlanger respekt med tanke på angrepet. De forblir favoritten til å vinne hele turneringen, men dette har vi svært lite tro på. Tsjekkia som forøvrig også var i gruppe med England i kvalikken, vant i Budapest mot nemlig England, og kan være et ekkelt lag å spille mot. Vi trekker Kroatia som favoritt til å vinne gruppen, tett fulgt av Southgate sitt mannskap.

 • Om du tror Kroatia igjen tar alle poengene mot England på Wembley, tilbyr 22bet hele 80 i odds.

Beste odds for Gruppe E

Denne gruppen er også veldig interessant med tanke på at her sliter egentlig alle lagene. Spania har ikke klart å komme ordentlig i gang etter maktperioden for knappe 10 år siden. Lewandowski og Polen imponerte igjen i kvalikken, men sliter konstant med å produsere når det virkelig gjelder. Lillebror Sverige på sin side har sett bedre tider og imponerte egentlig svært lite i en gruppe der Norge og Romania lett kunne ha tatt seg videre istedenfor de gule og blå. I teorien skal både Polen og Spania være for sterke for svenskene, men dette kan fort bli en veldig interessant gruppe om Serbia eller Norge blander seg etter playoff C.

 • Om du tror Spania skuffer igjen og går på en smell i deres første kamp mot Polen får du 50 i odds hos Unibet.

Beste odds for Gruppe F

Dødens gruppe. Vi skjelver (av glede) bare med tanke på disse kampene. Her finner vi 3 forhåndsfavoritter med verdensmester Frankrike, Europamester Portugal og det tyske maskineriet. Gruppen blir såpass vanskelig at lagene fort kan bruke for mye krefter bare å komme seg ut av denne gruppa. Frankrike kommer med en stall til og med de rikeste klubbene i verden ikke kan matche. En fin blanding av både ungt og rutinert gjør Deschamps sitt mannskap til muligens den største favoritten av dem alle. Portugal på sin side kommer til EM etter en turbulent oppvisning i kvalikken. Stallen er det lite å si om med kvalitet i alle ledd. Tyskland på sin side imponerte i kvalikken og vant gruppen foran et meget sterkt Nederland. Tyskland pleier veldig sjeldent å skuffe når det gjelder mest, men dette er kanskje ikke noe vi kan si om denne utgaven. Vi setter en krone på at Frankrike og Portugal går videre, og kanskje vil Tyskland også gjøre det samme som en av de beste treerne. En ting er sikkert, vi tar alle ett minutts stillhet for det fjerde laget!

 • Klarer du ikke å bestemme deg? Da gir 888sport deg 45 i odds om du tror Tyskland-Frankrike ender uavgjort i Munchen.

EM-historie

Europamesterskapet I fotball arrangeres hvert fjerde år av EM. Turneringen ble først opprettet på slutten av 1950-tallet under navnet «den Europeiske nasjonscupen» etter initiativ av Henry Delauney (som også er navnet på dagens trofe). Det første europamesterskapet ble arrangert I Frankrike i 1960.

euro 2020 ronaldo betting tips

CRISTIANO RONALDO, EURO 2016 I FRANKRIKE MELLOM PORTUGAL VS ISLAND

De første europamesterskapene foregikk i rent cupformat, hvor fire lag møttes til semifinaler og finale i sluttspillet. Etterhvert ble kvalifiseringen spilt som grupper, slik som i VM, men det var ikke før i 1980 at sluttspillet ble utvidet til åtte lag, med innledende gruppespill før finalerunden. I 1996 ble EM-sluttspillet ytterligere utvidet til 16 lag, og i 2016 ble sluttspillet utvidet til 24 lag, slik at de to beste i hver gruppe og de fire beste gruppetreere gikk videre fra gruppespillet. Norge på sin side har deltatt i ett EM-sluttspill, i 2000, som ble holdt i Nederland og Belgia.

Hvilke marked er tilgjengelige for EM 2021?

Her kan du tippe både kortsiktig eller langsiktig. I dette øyeblikket forblir valgene ganske så tynne der kun åpningskampene i de forskjellige gruppere er tilgjengelige. Når begivenheten nærmer seg vil du se utallige flere valg innen kortsiktig og langsiktig betting, og selvfølgelig live-betting. Her er noen av dem:

Beste målscorer

Det er mange som hevder seg til å bli turneringens beste målscorer med mange av verdens beste angripere på show. Harry Kane er bookmakerne sin favoritt akkurat nå, men med tanke på den langvarige skaden han pådro seg, kan Ronaldo, Werner eller Lukaku enkelt være mannen å satse på.

Vinner av turneringen

Kanskje tidenes mest åpne EM noensinne. Vi kan telle 10 lag som er gode nok til å vinne hele greia. Med tanke på at mange av de hete favorittene får fordel av hjemmebane, ja, det gjør ting enda mer interessante. Men husk at en vertsnasjon ikke har vunnet EM siden 1984 (Frankrike).

Gruppevinnere

Her kan du sette inn spill på posisjonene du tror lagene havner på i gruppa. Kanskje den sikreste langsiktige bettingen for årets EM da vi tror sluttspillfasen blir utrolig jevn og uforutsigbar.

Laguttak

Du har allerede muligheten til å tippe på hvem du tror blir tatt ut til de forskjellige troppene for EM 2021. Her gjelder det å sette seg inn i tankesettet til manageren samtidig som du har god kjennskap til en viss spiller sin prestasjon i løpet av sesongen. Har du god peiling på et viss lag er dette et godt marked for deg!

EM-statistikk

EM er ikke helt det samme som for eksempel VM. EM er nemlig fylt med flere overraskelser når det kommer til vinnere. Danmark uten Laudrup i 1992, Hellas i 2004, og til og med Portugal i 2018 som ikke vant en kamp i gruppespillet men endte med å vinne hele turneringen til slutt uten deres store stjerne i finalen. Dette gjør det ekstra morsomt for oss som liker å tippe. Kan du se for deg en underdog med gode odds er det bare å sette pengene på laget du har tror på, her kan alt skje! Dette europamesterskapet er også veldig spesielt med tanke på hvor mange europeiske lag som har gode lag. Vi mener 10 lag har en god sjanse. Med oppturer og positive overraskelser kommer også nedturer og skuffelser. Ikke bare tenk å sette penga på lagene du tror vinner, men sats også på lagene du tror kommer til å skuffe.

Hvor finner jeg de beste oddsene for EM 2021?

Det finnes såpass mange bettingsider som tilbyr odds for EM, så det blir en lang og tidsdrivende affære å lete for de beste oddsene på hver og en side. Gå på betting tips for å sammenlikne oddsen til alle de største bettingsidene i Norge for årets EM!

EURO 2021 betting guiden FAQ:

Er EM en god begivenhet å tippe på?

Så absolutt! Her gjelder det å finne seg en underdog tidlig som du tror kan nå langt.

 

Er det mulig å dra i land mye profitt på EM?

Ja! Som du så lengre oppe i artikkelen kan du få veldig gode odds på lag som ikke er «favoritter».

 

Hvordan får jeg en god start på tippingen til EM?

Ta og klikk deg videre til bettingsider24 sin nettside der vi har samlet de største aktørene på det norske markedet.

 

Er EM et trygt marked å tippe på?

EM er så trygt som det kan bli!

Våre forhåndsfavoritter | Euro 2021

belgiumBelgia

Belgia kommer inn i turneringen med noe å bevise. Den gylne generasjonen kom veldig nærme sist VM med en respektabel 3.plass etter en veldig jevnspilt semifinale mot de eventuelle mesterne Frankrike. Dette er kanskje siste mulighet for denne generasjonen i det forsvaret begynner å dra litt på alderen med både Vertonghen, Alderweireld og Kompany vel over 30. Spissen er vi aldri sikker på, men alt tyder på at en formsterk Lukaku for Inter er førstevalget. Origi kan alltid være et godt alternativ og er som regel god i avgjørende øyeblikk slik han har gjort for klubben. Courtois på sin side har igjen funnet formen for Real Madrid. Den høye belgeren har alltid vært god for hjemlandet og var stemt på som beste keeper i VM. Dette kan fort bli Roberto Martinez sin siste turnering med de røde djevlene om har ikke fått godt nok resultater om man tar i betraktning både kvaliteten på laget og hvor lenge han har vært i stillingen. Det er ingen unnskyldninger for at Belgia i det minste ikke skal komme seg til en semifinale. I tillegg har de vært så heldige å lande i det som muligens er den enkleste gruppen, noe som betyr mye med tanke på energinivåer for sluttspillet. Vi tror Belgia endelig går hele veien.

 • Tror du også Belgia sin gylne generasjon når hele veien? Unibet gir deg 7.00 i odds på belgisk triumf.

franceFrankrike

Vår favoritt. De har en stall der tredjelaget er gode nok til å gå hele veien. En så dyp stall tror jeg aldri vi har sett maken til i landslagsfotball. Hver eneste posisjon (med unntak av keeper) er bemannet av 1 til 3 verdensklassespillere. Og dette uten Benzema som kanskje har vært årets heteste spiss i Europa. Laget kjenner både til oppturer og nedturer, og Deschamps har vist seg å være en solid manager med et defensivt tankesett hvor kampene alltid har fokus på balanse og kontroll. At Giroud spiller så lite som det han gjør for Chelsea kan vise seg å være problematisk og Deschamps må kanskje finne et alternativ enten i form av spiller eller system. Lacazette er vel ikke noen regelrett targetman, selv om han har bevist at han er utrolig flink til å holde på ball. Kanskje Sebastian Haller er riktig mann? Mange spørsmål gjenstår, men en ting er sikkert, Frankrike når langt uansett.

 • Gjør Frankrike det samme som de gjorde i EM etter at de vant VM 1998, nemlig å ta dobbelt? Unibet gir deg 7.00 i odds om du tror Les Bleus løfter pokalen på Wembley.

netherlandNederland

Nederland er utvilsomt tilbake som en stornasjon. Et fantastisk ungt lag med talent både fremover og bak. Memphis Depay sin kneskade er selvfølgelig en smell, men laget har mange kapable vinger/spisser som kan gjøre jobben. Forsvaret er sikkert det beste i turneringen på papiret og midtbanen er verdensklasse. Det eneste problemet vi kan se for oss er en skade på en nøkkelspiller som De Jong eller Van Dijk. Laget har spesielt ikke råd til å miste mange flere fremover i banen i det spissplassen er ganske så tynn. Vi forventer minst en semifinale for Oranje og med tanke på den gode oddsen, hvorfor ikke deres andre trofe noensinne? Det har nå gått over 30 år siden sist.

 • Om Nederland går hele veien kan du forvente deg en real sum! Få hele 8.00 i odds på hollandsk seier hos Unibet.

portugalPortugal

De regjerende mesterne kommer til EM med et langt sterkere lag enn det de hadde fire år tilbake. Ronaldo er fortsatt livsfarlig i boksen og kan avgjøre på hvilken som helst dag. Vingene er ekstremt solide og kreative, Bernardo Silva og Valencias egen Goncalo Guedes kan skape problemer for hvem som helst. Alt i alt har laget veldig god dybde (spesielt på kantene). Vi setter et lite spørsmålstegn på midtstopperplassen der Pepe ikke lenger spiller. Med kun Jose Fonte som et etablert alternativ og en ung Ruben Diaz som enda ikke har spilt i store turneringer vil Fernando Santos sin ekspertise bli satt ordentlig på prøve. Likevel er laget såpass bredt ellers med verdensklasse alternativer på midten og fremst i banen at vi tenker en semifinale er mulig, om ikke mer.

 • Tror du også på talentet til portugiserne? Unibet gir deg hele 18.00 i odds om du tror Cristiano Ronaldo går hele veien, igjen.

Kortsiktige betting tips

Det er flere måter å tippe på når det kommer til EM. Alle er forskjellige og noen velger å gjøre ting litt annerledes enn andre. Er kortsiktig betting din greie anbefaler vi deg om å sette av et budsjett og se på kampene mens du driver med live betting. Live betting er det beste alternativet for kortsiktig tipping.

Langsiktige betting tips

Et langsiktig bettingsystem er alltid til stor hjelp. Nesten uansett hva det er, så er det overveldende sannsynlig at om du holder deg til et system, så vil du ha større sjanse til å vinne. For er du litt organisert, så kan du se hvor dine feil eventuelt ligger og hvordan du kan rette de, noe som er langt vanskeligere å gjøre ellers. Dersom man tipper kortsiktig er det vanskeligere å gjøre dette. Velg et lag, en spiller eller en statistikk som du tror enten vil komme langt eller prege metrikken på turneringen og gjør endringer underveis.

Hvor spilles EM 2021?

For første gang i historien til europamesterskapet vil turneringen bli organisert i flere land enn 2. Sluttspillet etter kvartfinalene vil alle bli spilt på Wembley i London.

London

14 Juni England v Kroatia (15:00 CET)
19 Juni England v Play-off vinner C (18:00 CET)
23 Juni Tsjekkia v England (21:00 CET)
27 Juni 16-dels finale 1A v 2C (21:00 CET)
7 Juli Semi-finale W46 v W45 (21:00 CET)
8 Juli Semi-finale W48 v W47 (21:00 CET)
12 Juli Finale W49 v W50 (21:00 CET)

Amsterdam

14 Juni Nederland v Ukraina (21:00 CET)
18 Juni Nederland v Østerrike (21:00 CET)
22 Juni Play-off vinner D (A) v Nederland (18:00 CET)
27 Juni 16 dels finale 2A v 2B (18:00 CET)

Baku

13 Juni Wales v Sveits (15:00 CET)
17 Juni Tyrkia v Wales (18:00 CET)
21 Juni Sveits v Tyrkia (18:00 CET)
4 Juli Kvartfinale W40 v W38 (18:00 CET)

Bilbao

15 Juni Spania v Sverige (21:00 CET)
20 Juni Spania v Polen (21:00 CET)
24 Juni Play-off vinner B v Spania (18:00 CET)
28 Juni 16 dels finale 1B v 3A/D/E/F (21:00 CET)

Bucharest

14 Juni Østerrike v Play-off vinner D (A) (18:00 CET)
18 Juni Ukraina v Play-off vinner D (A) (15:00 CET)
22 Juni Ukraina v Østerrike (18:00 CET)
29 Juni 16 dels finale 1F v 3A/B/C (21:00 CET) –

Budapest

16 Juni Play-off vinner A (D) v Portugal (18:00 CET)
20 Juni Play-off vinner A (D) v Frankrike (15:00 CET)
24 Juni Portugal v Frankrike (21:00 CET)
28 Juni 16 dels finale 1C v 3D/E/F (18:00 CET) –

København

13 Juni Danmark v Finland (18:00 CET)
18 Juni Danmark v Belgium (18:00 CET)
22 Juni Russia v Danmark (21:00 CET)
29 Juni Round of 16 2D v 2E (18:00 CET)

Dublin

15 Juni Polen v Play-off vinner B (18:00 CET)
19 Juni Sverige v Play-off vinner B (15:00 CET)
24 Juni Sverige v Polen (18:00 CET)
30 Juni 16 dels finale 1D v 2F (18:00 CET)–

Glasgow

15 Juni Play-off vinner C v Tsjekkia (15:00 CET)
19 Juni Kroatia v Tsjekkia (18:00 CET)
23 Juni Kroatia v Play-off vinner C (21:00 CET)
30 Juni 16 dels finale (1E v 3A/B/C/D) (21:00 CET)

Munchen

16 Juni Frankrike v Tyskland (21:00 CET)
20 Juni Portugal v Tyskland (18:00 CET)
24 Juni Tyskland v Play-off vinner A (D) (21:00 CET)
3 Juli Kvartfinale W39 v W37 (21:00 CET)

Roma

12 Juni Tyrkia v Italia (21:00 CET)
17 Juni Italia v Sveits (21:00 CET)
21 Juni Italia v Wales (18:00 CET)
4 Juli Kvartfinale W43 v W44 (21:00 CET)

Saint Petersburg

13 Juni Belgia v Russland (21:00 CET)
17 Juni Finland v Russland (15:00 CET)
22 Juni Finland v Belgia (21:00 CET)
3 Juli Kvartfinale W41 v W42 (18:00 CET)
1.000kr
100% bonus opptil 1.000 NOK
2.000kr
100 % bonus op til 2.000 NOK
500kr
100 % bonus op til 500 NOK
1.200kr
100% bonus opptil 1.200 NOK