Anmeldelse av bettingsiden 888 Sport

Ekspert Vurdering: 87/100
 • Godt utvalg av markeder
 • Forfriskende design på nettsiden
 • Mobilvennlig nettside

Dersom du leter etter en bookmaker som kan tilby et bredt utvalg av spill og markeder, så vel som hyggelige bonuser og profesjonell kundeservice – ja, da bør du lese videre. Vi har nemlig testet ut bettingsiden 888 Sport, som ikke bare kan friste med spreke nettsider i en frisk oransje farge, men også et mangfold av spennende markeder du kan tippe på. Her kan du ikke bare tippe pre-match, men også live. Les videre for å lære mer!

888 Sport er opprinnelig et datterselskap av 888 Holdings plc og har eksistert siden 2008. Med lisenser fra både Malta og Storbritannia, samt Gibraltar, ligger alt til rette for en trygg spillopplevelse. Operatøren har spesielt fokus på det europeiske markedet, inkludert lille Norge. I tillegg kjøres det stadig nye kampanjer med fine muligheter for store bonuser hele året gjennom. Har du interesse for sport som tennis, fotball, golf og hesteveddeløp, så er 888 Sport garantert noe for deg!

Lisensier
Betting Markedene
36
Live
Statistikk
Mobil
Kontakt E-post, Telefon, Live Chat
up to 94%
Betalinger
300kr
200% bonus opptil 300 NOK

Fordeler og ulemper ved 888 Sport (vår erfaring)

Benytt muligheten til å bygge dine egne oddsspill med Bet Builder hos 888 Sport. Her kan du se dine sjanser for en umiddelbar gevinst på unike spill! Finn dine favoritter på markedet raskere enn aldri før, og gjør ditt live-spill enda enklere. Her kan du også stole på meget raske betalingsløsninger for innskudd og uttak. De maksimale utbetalingene på 888 Sport er imidlertid ikke alltid like store som hos andre bookmakere på markedet, og i tillegg kan layouten på nettsiden virke litt forvirrende.

 • Enkelt å sette i gang med live odds
 • Raske innskudd og uttak av gevinster
 • Mange spennende markeder å tippe på
 • Noe lavere utbetalinger enn hos enkelte andre bookmakere
 • Noe forvirrende layout

Hvilke markeder dekkes av 888 Sport?

Med 888 Sport så kan du satse på over 30 forskjellige markeder. Velg mellom fotball, håndball, golf, tennis, boksing, dart, ishockey, motorsport og flere spennende sportskategorier. Ikke gå glipp av de store kampene i Champions League hvis du liker fotball. Her finner du en rekke store ligaer å tippe på! I tillegg til de klassiske sportsgrenene er det mulig å tippe på hesteveddeløp eller hundeløp. Ellers har du mulighet til å tippe på både politikk, TV-begivenheter og MMA.

 • Fotball
 • Håndball
 • Boksing
 • Golf
 • Politikk
 • MMA
 • TV-begivenheter
 • Hesteveddeløp og hundeløp

Det er positivt at 888 Sport gir spillere muligheten til å satse på opptil flere ulike sportskategorier. I tillegg til en rekke internasjonale ligaer, får du selvfølgelig mulighet til å tippe på Eliteserien. Du kan satse med ulike bettingtyper hvor du legger til dobbel eller enkel innsats, «yankee» eller «heinz». Med akkumulator-odds satser du på flere spill, noe som resulterer i kombinerte odds. Dette gir deg mulighet til å skreddersy spillet ditt slik du selv ønsker!

10 NO 888 Sport Markeder

På 888 Sport sin nettside opplyser de ikke om noen maksimal grense på oddsen de tilbyr, noe som selvfølgelig er positivt. Jo høyere odds, jo bedre. Det er heller ikke opplyst om noen maksimal grense for innsats, noe som gjør at bettingsiden passer fint for storspillere så vel som forsiktige nybegynnere. Sørg imidlertid for å aldri satse mer enn hva du egentlig har råd til å tape, og sett helst av et budsjett til bruk på betting.

Spesielle innsatser

I tillegg til at du kan tippe på de vanlige resultatene hjemmeseier, borteseier eller uavgjort (HUB) – også kjent som 1×2 betting – så er det mulig å tippe på veldig mange andre spennende utfall i kampene. Dersom du vil tippe på en kamp i Eliteserien, har du for eksempel mulighet til å tippe på antall mål som scores i løpet av kampen, antall hjørnespark, hvem som scorer først, hvorvidt det blir straffespark og mye, mye mer.

10 NO 888 Sport Eliteserien Logo

Odds

I likhet med alle andre bookmakere, varierer oddsen på 888 Sport fra kamp til kamp. Oddsnivået for fotball ligger på opptil 97,59 %, hvilket gjør pre-match oddsen meget konkurransedyktig. Oddsnivået for basketball og tennis ligger på over 95 %. Du bør alltid sammenligne oddsen på en kamp med andre tilsvarende bettingsider, da oddsen kan variere mellom de ulike selskapene fra gang til gang. Husk – jo høyere odds, jo bedre, men høy odds innebærer også høyere risiko.

Sjekk ut kampanjesiden til 888 Sport dersom du er på jakt etter interessante spesialtilbud og muligheter til å få bedre odds. Her vil du finne mange tilbud som gjør det enda mer gunstig å spille på oddsen. For øyeblikket tilbys det ingen oddsboost som gir økt odds, men du skal ikke se bort ifra at dette dukker opp ved jevne mellomrom. Følg derfor med på kampanjesiden for å få med deg alle supre tilbud som dukker opp.

Generelt sett er oddsen som tilbys på 888 Sport veldig gunstig og konkurransedyktig, dersom vi skal sammenligne med andre tilsvarende bettingselskaper på markedet. Dette betyr at du trygt kan velge å tippe hos denne operatøren, enten du vil tippe på fotball, hest, politikk, tennis eller noe annet. Og selv om du kanskje ikke finner en oddsboost på siden deres, vil du finne mange andre spennende bonuser med tilsvarende effekt. Vi skal nå se nærmere på bonustilbudene!

Tilbud / bonuser / kampanjer

gode tilbud og gratisspill når du registrerer deg som kunde på 888 Sport. Gjør ditt første innskudd og benytt riktig kampanjekode på nettsiden for å få et eksklusivt velkomsttilbud. Også som registrert og veletablert spiller vil du oppleve at det dukker opp mange fristende oddsbonuser. Her kan du få alt fra cashback til gratisspill (også kalt Free Bets). Les videre for å bli bedre kjent med de ulike bonusene som tilbys på siden til 888 Sport:

10 NO 888 Sport Tilbud

Bet 10€ Get 30€ in Free Bets

Velkomstbonus

Som ny spiller på 888 Sport kan du glede deg over den flotte velkomstbonusen som gir deg 30 euro i gratisspill – tilsvarende omtrent 300 kroner – dersom du spiller for 10 euro (100 kroner). Denne bonusen får du dersom du bruker bonuskoden 30FB ved det første innskuddet.

Gratisspill

I likhet med de fleste andre bettingsider, tilbyr 888 Sport også bonuser til spillere som allerede er registrert. Du kan blant annet delta i bettingsidens daglige race hvor du kan klatre oppover ledertavlen og vinne en andel av 888 euro i gratisspill.

Cashback

Når du spiller på oddsen innen det amerikanske sportsmarkedet, som f.eks. amerikansk fotball, og tipper på flere ting (akkumulator-odds) og taper noe på en av dem, så vil 888 Sport betale tilbake beløpet du tapte – enkelt og greit.

Innskuddet Ditt140€ + 888sport Bonus140€ = Spillbeløp280€

Live / In Play-spill

Live betting eller In Play-spill betyr at du tipper mens kampen eller hendelsen pågår, i motsetning til ordinær pre-match-tipping. Velg det spillet og det markedet som du aller helst vil satse på, og kjenn adrenalinet stige når du gjør en innsats på et live-spill og ser laget ditt vinne hele finalen! Lag gjerne dine egne spådommer mens oddsen oppdateres fortløpende, avhengig av hva som skjer underveis. Spill live på blant annet tennis, fotball og rugby.

10 NO 888 Sport Live Spill

888 Sport gir sine medlemmer et stort utvalg av spennende spillalternativer, kampanjer og mye mer. Du kan se flere kamper live uten å betale en eneste krone for det. Alternativet for live-betting gir spillere en følelse av å være til stede når viktige kamper spilles. Med live streaming-funksjonen på 888 Sport, så kan du enkelt følge med på kampene mens du tipper på live-oddsen. Du kan spille hjemmefra eller på ditt kontor under lunsj-tider. Spill uten å gå glipp av noe!

Spill på mobilen

Med 888 Sport kan du spille fritt og se kamper fra både nettbrett og mobile enheter. På mobiltelefonen kan du velge spill ved å søke etter sporten på toppen av nettsiden. For iOS-brukere er det fullt mulig å spille live direkte på iPhone eller iPad. Last eventuelt ned mobil-appen til 888 Sport på få minutter, dersom du foretrekker app fremfor nettleser. Appen er dessverre ikke tilgjengelig her i Norge for øyeblikket, men kan lastes ned i mange andre land.

10 NO 888 Sport Spilling Pa Mobil

Etter vår mening er det like enkelt og brukervennlig å spille direkte i nettleseren på mobilen eller nettbrettet, så det gjør egentlig ingenting at appen ikke tilbys i App Store eller Play Store på mobile enheter her til lands. For mange vil en app bare være overflødig uansett, da de samme funksjonene tilbys fra nettleseren (som f.eks. Google Chrome eller Safari). Har du imidlertid mulighet til å laste ned appen der du bor, kan du enkelt gjøre dette via app-butikken/nettsiden.

Brukervennlighet

For 888 Sport er det viktig å kunne vise til brukervennlighet på alle plattformer. Det skal være enkelt å forstå hvordan du kan benytte deg av ulike funksjoner som bettingsiden tilbyr. Spill på mobil eller desktop og se hvor enkelt det er å navigere seg fram til alle sportskategorier. Få rask tilgang til fristende tilbud og kjørende kampanjer. Hvis det er tennis, fotball eller volleyball du ønsker å se live, så kan du enkelt finne oversikt over kampene som spilles.

10 NO 888 Sport Design

Hvis du skulle trenge hjelp til spørsmål om betalingsmetoder eller lignende, så kan du kontakte kundeservice direkte på nettstedet til 888 Sport. Det er for øvrig enkelt å finne svar på spørsmålene selv også, ettersom siden er informativ med egen FAQ. 888 Sport er suveren på å opprettholde interessen til sine spillere, enten det er for underholdning eller informasjon. Alt i alt er 888 Sport svært brukervennlig, og da spesielt på de mobile plattformene (mobil og nettbrett).

VIP-program

Mange bettingsider har egne VIP-programmer eller såkalte lojalitetsklubber hvor spillerne kan tjene opp poeng eller motta bonuser etter hvert som de avgir innsats og spiller. Som regel går dette ut på at jo mer det spilles, jo flere poeng eller goder tjenes opp. Mange spillere synes denne formen for bonus er svært motiverende og spennende, og det er derfor alltid hyggelig med bettingsider som tilbyr denne form for lojalitetsbonus til spillerne sine. Jo flere bonuser, jo bedre!

På 888 Sport er det dessverre ingen form for VIP-klubb eller lojalitetsbonus, noe vi savner. Det er heldigvis en rekke andre bonuser å velge blant, både for odds- og casinospill, men det hadde likevel satt en spiss på spillopplevelsen om det var mulig å jobbe seg oppover mot et langsiktig mål. Det er klart det er mer motiverende å spille når du vet at det venter cashback eller gratisspill i andre enden. Kanskje det kommer en VIP-klubb etter hvert?

Lisens

Enhver bettingside skal være lisensiert (ellers bør du styre unna). 888 Sport kan vise til hele tre ulike lisenser, både fra UK Gambling Commission, myndighetene i Gibraltar, myndighetene i Irland og Malta Gaming Authority. Du omfattes av den maltesiske lisensen, som for øvrig er en av markedets mest kjente og sikre lisenser. Med en lisens fra Malta kan du føle at du er i trygge hender mens du spiller, da lisensen kun gis til spillsider med orden i sakene.

En lisens fra Malta vil blant annet innebære at spillsiden – i dette tilfellet 888 Sport – må fronte ansvarlig spilling. Dette betyr at de skal legge til rette for spillerne sine, og oppfordre til å spille med måte, og aldri over evne. Du kan blant annet velge å sette egne grenser for innskudd og tidsbruk på siden deres, slik at du hele tiden har kontroll på pengebruken. I tillegg betyr lisensen at nettsiden er trygg og sikker.

Egenskaper

 • Live streaming
 • Spennende kampanjer
 • Live betting og pre-match-betting

Betalingsmetoder

Innskudd

Du kan benytte deg av flere betalingsløsninger for innskudd på 888 Sport. Vi kan nevne velkjente betalingsløsninger som MasterCard, Visa og Apple Pay. I tillegg benyttes det også e-lommebøker og forhåndsbetalte kort. Maksimum beløp for innskudd varierer etter hvilken betalingsmetode du tar i bruk, og det samme gjelder behandlingstid. Vi vil generelt anbefale å bruke e-lommebøker for raskest mulig innskudd, men de fleste innskudd skjer umiddelbart – uansett metode. Her er det mange metoder å velge blant!

888 Sport benytter seg også av meget avansert sikkerhets- og krypteringsteknologi som sikrer at dine transaksjoner og all økonomisk informasjon forblir privat. Kun du som spiller skal kunne ha tilgang til din egen private informasjon. 888 Sport kan justere innskuddsgrensene for sine medlemmer. Dette kommer i så fall an på medlemmets status og historikk. Hvis du ønsker å se mer detaljert informasjon over innskuddsgrensene per betalingsmetode, så kan du se det på din egen profil på 888 Sport. Innskuddsmetoder som tilbys er:

Uttak

Også ved uttak kan du velge og vrake mellom ulike betalingsmetoder på 888 Sport. Mange av de nevnte innskuddsmetodene er tilgjengelige også ved uttak. Avhengig av hvilken uttaksmetode du velger, vil gevinstene du tar ut på 888 Sport være på kontoen din i løpet av alt fra 10 minutter til noen dager. I enkelte tilfeller kan innskudd og uttak ta opptil 24 timer å behandle fra operatørens side. Husk at du også må telle med behandlingstiden fra banken din.

På generell basis kan det være lurt å velge en betalingsmetode som er av typen e-lommebok ved uttak. Hvis du bruker for eksempel Neteller eller Skrill, vil nemlig uttaket ditt som regel være på konto innen et døgn, noe som er betraktelig raskere enn andre betalingsmetoder. Den betalingsmetoden som tar lengst tid er utvilsomt bankoverføring, da dette kan ta opptil flere dager. Ellers er det verdt å nevne at alle uttak på 888 Sport sikres med SSL.

Sikkerhet

Som nevnt er 888 Sport lisensiert av flere myndigheter, og blant annet Malta Gaming Authority. Denne lisensen krever at nettsiden har gjennomført nødvendige sikkerhetstiltak, slik at alle opplysninger og personlig informasjon tilhørende spilleren forblir privat. Dette er grunnen til at 888 Sport har svært sikre nettsider som har SSL-teknologi. Med denne teknologien vil all informasjon som du sender enten til eller fra nettsiden til 888 Sport bli fullstendig kryptert og utilgjengelig for andre enn deg selv.

Takket være nettsidens SSL-teknologi trenger du ikke bekymre deg når du registrerer opplysninger om deg selv eller bankkortet ditt på nettsiden til 888 Sport. Nettsiden blir i tillegg beskyttet av egne brannmurer, noe som gjør siden mer sikker mot farlige angrep fra uvedkommende, som for eksempel hackere. Du kan utvilsomt lene deg tilbake og slappe av mens du spiller på 888 Sport. Her kan du fokusere på det som betyr noe – nemlig spillene og all underholdningen!

Kundeservice

Hvis du skulle ha noen spørsmål om odds, betting, bonuser eller noe annet mens du spiller på 888 Sport, er det relativt enkelt å finne svar på det du lurer på. Det første du bør gjøre er å trykke på «Help» på hovedmenyen øverst. Herfra vil en ny meny med flere valg åpne seg. Du kan da trykke på «Contact us» for å få opp kontaktinformasjon. Det er mulig å kontakte bettingsiden via både telefon og e-post.

10 NO 888 Sport Kunderservice

Kundeservice holder åpent mellom klokken 09.00 og 00.00 (GMT). Vi skulle helst sett at kundeservice var åpen hele døgnet, da de fleste spillere setter pris på support 24/7. Vi savner også live chat på siden deres, men heldigvis er det mulig å finne svar på det meste selv også. Vi anbefaler deg å sjekke ut den rikholdige FAQ-siden med svar på mange vanlige spørsmål før du eventuelt kontakter kundeservice. Kundeservice fremstår som veldig hyggelig og profesjonell.

Andre tjenester

Hvis du liker 888 Sport, men savner å kunne variere med andre spill innimellom, så kan du besøke søstersiden 888 Casino eller 888 Poker. Det er med andre ord kun sportsspill på 888 Sport, men på mange måter er dette en smart og ryddig måte å gjøre det på. Slik får sportsspillene all oppmerksomheten de fortjener! Vil du teste ut spilleautomater, bordspill og mye mer, anbefales et besøk til 888 Casino. Her vil du ikke kjede deg et sekund.

Vår erfaring med 888 Sport

Det er få bettingsider som fokuserer 100 % på betting, men det gjør altså 888 Sport. Her blir du ikke forvirret av ulike sider med casinospill eller live casino. Det eneste som tilbys på siden er nemlig sportsspill og odds. Ønsker du noe annet i spilluniverset, kan du besøke en av søstersidene som tilbyr mange andre spill. 888 Sport har uansett god kundeservice og spennende bonuser, og fremstår som en komplett side for betting og moro.

888 Sport kan friste sportsinteresserte spillere med et bredt utvalg av markeder og ligaer. Her kan du spille på det meste hjertet begjærer, enten det er fotball, håndball, politikk eller TV-show. Siden har kanskje ikke det største utvalget av bonuser, og det mangler en egen VIP-klubb, men du verden så mye spenning de få bonusene som tilbys gir. Her kan du få både cashback og gratisspill underveis, enten du er ny eller gammel spiller. Er du klar?

Ekspert Vurdering: 87/100
 • Godt utvalg av markeder
 • Forfriskende design på nettsiden
 • Mobilvennlig nettside

Tippetips i fotball

  Topp 10 sider for sportsspill

Bonusnyheter

  TOPP 5 VELKOMSTBONUSER

Fotball VM 2022

Legg att eit svar