Betting på Europaligaen: hvordan tippe og vinne | Beste odds og analyse

europaligaen rosenborg

Som vi allerede har skrevet i vår guide til årets Europaliga er denne turneringen som skapt for oss som er glad i betting. Forrige runde hadde en del overraskelser der Borussia Mönchengladbach fikk mørbank 4-0 hjemme av Wolfsberger og Astana nesten klarte å stikke av med poeng på selveste Old Trafford. Nå ser vi frem mot PSV på Lerkendal og en runde som generelt sett kan allerede avgjøre mye.

europaligaen rosenborg

Europa liga: Tilbakeblikk på 1. runde

En del overraskelser kan merkes. Spesielt i Gruppe H der begge forhåndsfavorittene skuffet. Det samme kan sies i gruppe K der Wolverhampton og Besiktas gikk på hver sin smell. Rosenborg på sin side hadde lite å komme med da de slet veldig å komme til markante sjanser til tross for ballinnehav på sin side. Det samme kan sies om et tamt United-lag som imponerte ingen mot et meget svakt FC Astana-lag som nesten fikk med seg poeng fra drømmenes teater.

300kr
200% bonus opptil 300 NOK
Bet Nå
  • Godt utvalg av markeder
  • Forfriskende design på nettsiden
  • Mobilvennlig nettside
300kr
200% bonus opptil 300 NOK
Bet Nå
  • Godt utvalg av markeder
  • Forfriskende design på nettsiden
  • Mobilvennlig nettside
888sport Anmeldelse

Europa league 2. runde ― Hvem spiller?

Vanskelig start for Premier League lagene risikerer å fortsette… Wolverhampton må hente poeng på bortebane i Tyrkia mot et Beşiktaş-lag som også er på jakt etter deres første poeng i gruppespillet. AZ tar imot et United-lag som sliter stadig. Rosenborg på sin side trenger poeng etter tapet mot LASK i 1. runde og møter gruppefavoritt PSV i Eindhoven.

Tid                                                                    Lag

21:00 Malmø FF – FC København
21:00 Rosenborg – PSV Eindhoven
21:00 Sporting CP – LASK
21:00 Celtic – CFR Cluj
21:00 Arsenal – Standard Liege
18:55 Feyenoord – FC Porto
18:55 Young Boys – Rangers
18:55 Wolfsberger AC – Roma
18:55 Besiktas – Wolverhampton
18:55 FC Astana – Partizan Belgrad
18:55 AZ Alkmaar – Manchester United

AZ – Manchester United

Solskjær må nok igjen klare seg uten Anthony Martial på topp mot et spennende AZ Alkmaar lag som har hatt en sterk åpning på sesongen. Vondt kan fort bli til verre for det engelske storlaget. En lite overbevisende start for Solskjær hjemme mot Astana kan få mange av oss til å tvile på poeng mot AZ som har startet sesongen på solid vis med en foreløpig 3. plass i Eresdivisie.

Mr Green tilbyr beste oddsen for hjemmeseier ‎‎‎→ H: 3.15
1xBet tilbyr beste oddsen for uavgjort og bortseier‎‎‎→ U: 3:22 B: 2.47

Vi tipper hjemmeseier her da AZ imponerte mot Partizan siste runde med 10 mann i over én time og har god rekord på hjemmebane i år med 9-1 i målprotokollen i serien.

Besiktas-Wolverhampton:

Et annet Premier League lag som sliter for tiden. Tyrkia er aldri et enkelt sted å komme til, og Espirito Santo sitt mannskap vil slite med å få med seg alle 3 poengene borte mot laget fra Istanbul.

1xBet  tilbyr beste oddsen for hjemmeseier og uavgjort‎‎‎→ H: 2:62 B: 3.54
888Sport tilbyr beste oddsen for borteseier ‎‎‎→ B: 2.80

Her er uavgjort det beste alternativet med tanke på den høye oddsen. Begge lagene trenger sårt poeng og et tap vil virkelig begrave sjansen for sluttspill. Dette kan fort bli en stillingskrig.

Rosenborg-PSV Eindhoven

Et vanskelig oppgjør stiller seg for trønderklubben som møter et PSV-lag fullt med selvtillit etter en knepen 3-2 seier hjemme mot Sporting. I Eresdivisie ser det også lyst ut for PSV med en 2.plass med samme poengsum som lederen Ajax.

888Sport   tilbyr beste oddsen for hjemmeseier og uavgjort‎‎‎→ H: 4:56 U: 3.60
1xBet  tilbyr beste oddsen for hjemmeseier og uavgjort‎‎‎→ B: 1.92

Veldig høy odds på både hjemmeseier og uavgjort – og dette med god grunn. Vi ser ikke hvordan Rosenborg skal klare seg mot et veldig hurtig og ungt PSV angrep som scorer mye. PSV har enda ikke tapt i år og tror borteseier er det beste alternativet.