Shaw taler om Uniteds mentalitet etter nok en comeback-seier

Manchester United FC
Manchester United FC

Manchester United-forsvarsspilleren Luke Shaw sier han var sikker på at hans side skulle spille inn et comeback etter å ha gått et mål ned mot Aston Villa.
Manchester United-forsvarsspilleren Luke Shaw har sagt at han alltid følte seg trygg på at de røde ville vinne mot Aston Villa, til tross for å gå et mål ned.

Ole Gunnar Solskjaers side gikk bak på Villa Park i første omgang til en imponerende Bertrand Traore-streik, men en Bruno Fernandes straffe og mål fra Mason Greenwood og Edinson Cavani i andre snudde kampen rundt til en 3-1 seier.

Når vi snakker med Sky Sports etter heltidsfløyten, sa backen som sitert av Metro: «Vi har vært i denne situasjonen mange ganger denne sesongen, så vi vet at vi kan gjøre det, vi vet at vi har kvaliteten.

«Vi er et passende team nå, vi må fortsette å presse og jeg tror vi alltid tror og som viste i dag at vi trodde. Da vi fikk det første målet følte jeg at vi skulle vinne denne kampen, og vi fortsatte med å gå og fikk tre til slutt.»

Shaw la til: «Jeg tror det bare viser hvordan vår sesong har vært som egentlig. Første omgang hadde vi litt kontroll over spillet, men det var ikke bra nok. Vi går 1-0 ned fra litt slurvete spill fra oss, og gir ballen bort.

«Vi går inn på pause, sier lederen nøyaktig hva vi trenger å bli fortalt. Vi har vært i denne situasjonen utallige ganger denne sesongen, vi vet hva vi kan gjøre i andre omgang, og vi gjorde det. Det er positivt at vi har tre poeng, men vi må være bedre i første omgang.»

Et sentralt øyeblikk i comeback var da Bruno Fernandes trappet opp til straffespark etter at Paul Pogba ble tatt ned i boksen, og Shaw forklarte hvorfor vi ikke hadde tvil om at den portugisiske midtbanespilleren fant nettet.

«Jeg visste at Bruno kom til å score straffen, vi øvde dem i går etter trening, meg og han, i ca 20 minutter,» sa han.

«Så hvis han ikke scorer, ville jeg ha tatt ham! Jeg visste at han kom til å score.»