Anmeldelse av bettingsiden 1xBet

1xBet er en spillside som har hatt sine opp- og nedturer, men i dag er dette en bettingside som er kjent for å være et av de bedre alternativene på markedet. Operatøren startet opp i 2011 og har siden den gang jobbet hardt for å kunne tilby kundene sine det de ønsker. Denne spillsiden har et stort fokus på at kundene skal ha det bra. De holder til på Kypros og har lisensen sin gjennom Curaçao.

1xBet Vår Vurdering 88/100
 • Stort utvalg markeder og sporter
 • Stort utvalg betalingsmetoder
 • Enkel og oversiktlig nettside
1100 kr 100% bonus opptil 1100 NOK
94 Odds
>30 Spillemarkeder
Ja Live-spill
1xbet bonus side
Velkomsttilbud
 • Bytt til bonuskontoen din og sats bonusbeløpet fem ganger på akkumulatorspill. Hvert akkumulatorspill må inneholde tre eller flere eventer.
 • Minst tre av eventene som er inkludert i slike spill, må ha odds på 1.40 eller høyere.

1xBet På et øyeblikk

Grunnlagt
2011
Logo
Språk
norsk
german
italian
spanish
french
english
dutch
danish
magyar
polish
portugese
日本語
show more
Betalinger
Visa Logo
Mastercard Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Vis mer
Tjeneste
E-Mail
Chat
Mobil
HTML App Icon
Minimumsinnskudd
10NOK
1xBet – er en god casino- og bettingside. Operatøren er helt på høyde med de mest kjente aktørene på markedet, noe som er et godt tegn. Du kan nyte spenningen her mens du tipper på én eller flere av deres 54 forskjellige sporter, og du kan tippe på en rekke forskjellige ligaer innad hver sport, samt andre spennende markeder.

Å tippe på sport er noe som blir mer og mer populært, og det er en måte å kombinere to forskjellige spennende hobbyer på – både spilling på nett og favorittsporten din. Når du tipper via 1xBet kan du nesten være sikker på de tilbyr favorittsporten din, ettersom de har hele 54 forskjellige sportsmarkeder å velge mellom. De har både de mest populære og flere mindre vanlige markeder å by på. Hvis du tipper her vil du ikke kjede deg!

Fordeler og ulemper ved å tippe vis 1xBet

1xBet kan tilby svært god kundeservice – helt på høyde med konkurrentene. Ellers kan operatøren skilte med sikre og velkjente betalingsmetoder og raske uttak. I tillegg kan vi nevne at en av de største fordelene ved å tippe her er spillsidens store utvalg sporter, markeder og innsatser, samt gode odds. De har også en utbetalingsprosent på 97,3 % i snitt, hvilket er en av de høyeste i hele bransjen. Av ulemper kan vi nevne manglende FAQ og et noe anonymt design.

 • Stort utvalg sporter og markeder
 • Høy utbetalingsprosent på 97,3 %
 • Raske uttak og mange betalingsmetoder
 • Gode odds
 • Litt kjedelig design
 • Mangler egen FAQ-side

1100 kr 100% bonus opptil 1100 NOK Velkomstbonus
88/100 Vurdering

Hvilke markeder tilbyr 1xBet?

Når du skal velge en operatør å tippe hos, så er hvilke markeder de tilbyr noe av det viktigste å se etter. Det er ikke vits å i tippe på en bettingside som ikke tilbyr det du ønsker å tippe på. 1xBet tilbyr en rekke forskjellige sporter du kan tippe på, og de har de mest populære markedene som fotball, tennis og basketball, og hele 50 andre. Det vil si at nesten uansett hva du ønsker å tippe på, så tilbyr 1xBet det.

 • E-sport
 • Politikk
 • Fotball
 • Tennis
 • Hesteløp
 • Greyhoundløp
 • Sykling
 • Basketball

Det er veldig bra at 1xBet tilbyr både de mest populære sportene å tippe på, og at de også har fokus på de som ikke er like populære, slik at det er noe for alle – også de som ikke liker fotball eller tennis. Innenfor de forskjellige sportene er det forskjellige ligaer og utfall du kan tippe på. 1xBet lar deg også spille med akkumulatorer og kombinerte odds, o tillegg til ordinære odds og tap eller vinn.

04 NO 1xBet Markeder

1xBet har ikke klare linjer for hvor mye du maksimalt kan satse på en gang. Dette er fordi maksimum-innsatsen varierer fra sport til sport, marked til marked og spiller til spiller. Generelt sett er maksimumssatsen litt høyere enn gjennomsnittet, men ikke ekstremt høy. Dersom 1xBet ser tegn på spilleavhengighet har de også retten til å sette ned grensen din. Dersom du ønsker å spille for mer enn maksimumssatsen kan du alltids høre med kundesupport, og så tar de en vurdering for akkurat deg.

Spesielle innsatser

04 NO 1xBet Eliteserien Logo

Spesielle innsatser innen fotball handler om innsatser hvor spillere kan satse på noe annet enn sluttresultatet. 1xBet er kjent for å ha et stort utvalg spesielle satser, også innen Eliteserien. Slike spesielle spill gjør at selve kampen blir mer spennende, det handler ikke lenger bare om hvem som vinner, men om hva som skjer i løpet av kampen også. Slike satser kan være for eksempel om et lag scorer to ganger på rad, hvilken spiller som scorer først og lignende.

Odds

En av grunnene til at så mange velger å tippe hos 1xBet er nettopp på grunn av deres gunstige odds. Operatøren er kjent for å tilby høyere odds enn mange av de andre tippesidene på markedet. Høyere odds betyr at hvis du vinner blir gevinsten enda høyere, men at det også er mer risiko involvert. Ikke bare tilbyr de flere sporter og markeder enn de fleste, men de ligger også i snitt 2 til 3 % over gjennomsnittet på odds.

04 NO 1xBet Odds

Oddsboosting er en type bonus som noen operatører tilbyr kundene sine. Dette går ut på at du kan øke oddsen din og derfor øke den mulige gevinsten din. Dersom du kan booste odds med for eksempel 100 %, vil den mulige gevinsten din bli doblet. Hvorvidt 1xBet tilbyr oddsrelaterte boosts varierer, og de tilbyr det av og til som tidsbegrensede kampanjer. Det lønner seg derfor å følge med på hvilke tilbud som ligger på nettsiden deres.

Når du spiller på odds er det viktig å huske på forskjellen mellom lave og høye odds. Det er lett å blande de sammen siden det er litt selvmotsigende. Lave odds betyr at sjansen for at noe skal skje er høy og gevinsten om det skjer blir derfor lavere. Høye odds er motsatt, og gevinsten dersom det du tipper på skjer er riktig, blir derfor høyere. Så hva du spiller på kommer an på hvor store sjanser du er villig til å ta.


Tilbud / bonuser / kampanjer

Ettersom det finnes så mange forskjellige operatører er det mye konkurranse mellom dem, og det er positivt for deg som kunde. Det gjør at spillsidene må tilby noe ekstra til kundene sine slik at de skal velge deres side. Mange aktører gjør dette ved å tilby gode kampanjer og bonuser. 1xBet er intet unntak. De har alt fra velkomstbonuser og bursdagsbonuser, til et system med bonuspoeng, og muligheter til å vinne unike goder ved å tippe.

 • Velkomstbonus på første og andre innskudd
 • Bonus for rekker med tapte spill
 • Dagens akkumulator
04 NO 1xBet Tilbud
VELKOMSTBONUS 100% OPPTIL 900 KR

Velkomstbonus

Som ny kunde hos 1xBet kan du nyte godt av deres velkomstbonus. Du får 100 % på innskudd på opptil 900 kroner. Du kan også velge en velkomstpakke på opptil 15 000 kroner som inkluderer 150 gratisspinn. Husk å sjekk deres regler for omsetning før du bruker bonusen din.

Bonus for rekker med tapte spill

Alle vet hvor kjipt det er å tape flere ganger på rad, og det vet også 1xBet. De gir deg derfor en bonus hvis du skulle være så uheldig å tape på 20 spill på rad. Hvor mye du får kommer an på hvor mye du satset.

Dagens akkumulator

1xBet velger flere av sportene som mest sannsynlig vil gi gevinst og kombinerer dem i akkumulatorer. Du velger da ditt favorittspill og angir det som din «dagens akkumulator». Hvis du da vinner på spillet får du 10 % ekstra odds.

1xBet Bonus
 • Bytt til bonuskontoen din og sats bonusbeløpet fem ganger på akkumulatorspill. Hvert akkumulatorspill må inneholde tre eller flere eventer.
 • Minst tre av eventene som er inkludert i slike spill, må ha odds på 1.40 eller høyere.
1 OPPRETT EN KONTO
Opprett med noen få trinn og meld deg på nyhetsbrevet
2 INNSKUDD & SPILL
Sett inn minst 500 NOK for å motta 100 % bonus på ditt første innskudd.
3 Bonusbetingelser
1xBet har alt - fra velkomstbonuser og bursdagsbonuser, til et system med bonuspoeng, og muligheter til å vinne unike goder ved å tippe.

Live tipping

Å tippe live er en helt unik opplevelse. Dette går ut på at du tipper etter at kampen har startet. Mange liker denne typen tipping godt siden det er mer spennende. Du kan se hvordan kampen utvikler seg og tippe etter hva som skjer og hva du føler for. Det gjør opplevelsen mye mer spennende, og det gjør at du blir fanget i øyeblikket. Når du begynner å tippe live kommer du ikke til å ville slutte.

04 NO 1xBet Live Spill

Som spiller på 1xBet kan du selvfølgelig tippe live på mange av sportene de tilbyr. De har faktisk også live streaming av kampene på nettsiden sin, slik at du kan følge med på de direkte der mens du tipper. Det gjør opplevelsen mye enklere og mer brukervennlig. Du har alt på ett og samme sted. Du kan faktisk også se på flere live streaminger samtidig, noe som er en ganske unik og spennende funksjon – Multilive.


Spilling fra mobil

1xBet sin nettside er tilpasset til alle enheter, inkludert din smarttelefon. Hvis du går inn på 1xBet i nettleseren på mobilen din, vi du havne på deres mobilside, som er perfekt tilpasset til å bruke på mobilen. 1xBet vet hvor viktig det er for spillere i dag å ha en nettside som fungerer på mer enn bare PC. Med en slik side kan du tippe akkurat når og hvor det passer deg, selv om du ikke har en PC tilgjengelig.

04 NO 1xBet Spilling Pa Mobil

1xBet har også gått ett skritt lengre – de har nemlig laget en egen app for siden sin. Dette er perfekt for deg som tipper ofte gjennom mobilen, og ønsker spillsiden så tilgjengelig som mulig. Appen deres er dessverre ikke tilgjengelig i Norge for øyeblikket, men dersom du besøker nettsiden til 1xBet så viser de deg steg for steg hvordan du kan få tilgang til appen uansett. Appen er dermed tilgjengelig for både iOS- og Android-enheter.

1100 kr
Velkomstbonus
Besøk 1xBet
 • Stort utvalg markeder og sporter
 • Stort utvalg betalingsmetoder
 • Enkel og oversiktlig nettside
92 Utbetalingsforhold
1100 kr Velkomstbonus
Besøk 1xBet
 • Stort utvalg markeder og sporter
 • Stort utvalg betalingsmetoder
 • Enkel og oversiktlig nettside
1xBet Anmeldelse

Design

Når det kommer til design, så har 1xBet valgt å fokusere på et design som er ganske enkelt og nesten litt anonym, antageligvis for å ikke ta bort fokuset fra tippingen. Den blå fargen som går igjen er imidlertid behagelig for øynene. Utenom blått finnes innslag av grønt, og de har brukt fargene som et middel for å vise deg de viktigste punktene på nettsiden. For eksempel er «registrer deg nå» og «velkomstbonus» i grønt, slik at du finner det med en gang.

04 NO 1xBet Design

Når du besøker 1xBet i nettleseren på mobilen din er designet på nettsiden i hovedsak det samme som når du besøker den i nettleseren på dataen din. Fargene er i hovedsak de samme, med noen flere innslag som gult og rødt. Her er de forskjellige sportene de tilbyr illustrert og farget i spreke farger. Selv om nettsiden ikke har et klart tema i designet sitt, så har de klart å gjøre designet flott å se på.

Appen til 1xBet er så å si identisk med siden når du besøker den fra nettleseren din. Den eneste forskjellen er at i appen er designet enda bedre tilpasset til mobilen din. Hvis du også ønsker å spille på deres casino (spilleautomater, bordspill etc.) så vil du oppleve et nesten nytt design. Her går det mye i farger som lilla, rødt og gull på en svart bakgrunn, hvilket gir en følelse av rikdom og eksklusivitet.


Brukervennlighet

1xBet sin nettside er veldig enkel å navigere på, og den er veldig brukervennlig. Når du åpner nettsiden får du opp en hovedmeny øverst hvor du kan velge mellom casino, odds, live casino, kampanjer og andre viktige ting. Over dette kan du også logge inn, registrere deg, finne kontaktinformasjon og lignende. De har altså samlet all den viktigste informasjonen der du ser den med en gang, slik at du ikke trenger å lete rundt for å finne den.

Nå du klikker deg videre inn på «odds» er denne siden akkurat like brukervennlig. Her finner du alle sportene på midten av siden, samt en søkefunksjon hvor du kan søke etter den sporten du ønsker. Nedover finner du de mest relevante (populære og nyeste) kampene. Siden er enkel, og dette gjør det veldig lett for deg å finne det du trenger. Det er lite unødvendig fyll som du må navigere forbi for komme til det du leter etter.


VIP-program

Når du blir kunde hos 1xBet vil du automatisk ta del i deres VIP-program helt fra starten av. Dette er et program som er laget for å belønne de mest lojale og aktive kundene hos operatøren. Programmet er basert på et poengsystem og det har åtte forskjellige nivåer. For å gå opp til neste nivå er alt du trenger å gjøre å spille favorittspillene dine, og dermed tjener du poeng. Når du har nok poeng går du automatisk til neste nivå.

04 NO 1xBet VIP

Du starter på kobber, og jobber deg videre til bronse, sølv, gull, rubin, safir, diamant og det høyeste nivået – VIP-status. For å nå nivå to, sølv, må du tjene 300 000 poeng, da får du 6 % cashback, som innebærer at du får penger tilbake dersom du taper. For å nå det høyeste nivået, VIP-status, må du ha hele 75 000 000 poeng, og da får du 0,05 til 0,25 cashback, og da gjelder dette på alle spill, ikke bare tap.


Lisens

Ett av stegene som er tatt for at du skal føle deg så trygg og ivaretatt som mulig, er at alle operatører er pålagt å ha en lisens. Denne lisensen betyr rett og slett av de har lov til å drive med pengespill. Noen lisenser dekker alle mulige forskjellige spill, og andre dekker bare noen. Lisensen passer på at operatøren følger alle lover og regler som de er pålagt å gjøre, for at du skal få en sikker spillopplevelse.

1xBet sin lisens kommer fra myndighetene på Curaçao. Dette er en øy i Karibia, men som er en del av Europa. Mange operatører velger å bruke deres lisens ettersom den er økonomisk gunstig for dem, og den dekker også alle mulige typer casinospill slik at de ikke trenger å søke om flere forskjellige lisenser. Med denne lisensen i ryggen kan du være sikker på at du som kunde er trygg hvis du bestemmer deg for å bruke 1xBet sine tjenester.


Funksjoner

 • Live streaming
 • Høye odds
 • Raske utbetalinger

Betalinger

04 NO 1xBet Betalinger

Innskudd

Noe av det første du må gjøre når du blir medlem hos en ny operatør er å sette inn penger. Dette er derfor også en av de tingene som først gir deg et skikkelig inntrykk av spillsiden. Det er veldig viktig at det er raskt, enkelt og problemfritt å sette inn penger. 1xBet vet dette og ønsker derfor å gjøre prosessen så enkel og grei som mulig for deg. De tilbyr derfor en rekke betalingsmetoder å velge mellom.

De har faktisk ett av de største utvalgene på markedet. Hvis du besøker nettsiden deres og klikker deg inn på «betalingsmetoder», så får du opp en oversikt hvor du kan se alle de forskjellige metodene delt inn etter kategorier, og du kan se for eksempel minimumsinnskuddet og om det er en avgift. De aller fleste metodene har et minimum på 1 euro, og ingen avgift, samt umiddelbar overføring slik at pengene vises på siden din med en gang.

Uttak

La oss si at du har vunnet en stor sum penger – hva er det første du ønsker å gjøre? For mange vil dette være å ta ut pengene og få de inn på kontoen din. Det er derfor viktig at denne prosessen er like enkel som prosessen rundt innskudd. Hos 1xBet er den det. De har også her en rekke forskjellige metoder å velge mellom, og det er noe for de aller fleste uansett hvilke behov du har for din metode.

De aller fleste uttaksmetodene hos 1xBet gir deg pengene dine innen 15 minutter, hvilket er veldig mye raskere enn hos mange andre. Dette er supert for kundene, da det er veldig greit å få pengene med en gang i stedet for å gå og vente på dem i flere dager. Husk at første gang du tar ut penger må du ofte bekrefte identiteten din, dette er blant annet for at operatøren skal være sikker på at du er over 18 år gammel.

Visa Logo
Mastercard Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo

Sikkerhet

1xBet bruker det nyeste innen SSL-krypteringsteknologi, noe de gjør for å beskytte opplysningene du legger igjen hos dem. Dette systemet gjør at de kan holde sensitiv informasjon helt sikker, og så godt som trygg fra at noen kan stjele den. Dette er betryggende for deg som kunde ettersom det er ganske mye informasjon om deg du ikke ønsker at alle skal kunne få tak i. Dette gjelder alt fra kontakt-informasjon og adresse til kontonummer og personnummer.

Dette er et av de aller viktigste punktene når du skal velge deg en aktør å spille hos, men det er noe som folk ofte overser og ikke tenker over. Det er utrolig viktig at spillsiden er trygg. Det er mye sensitiv informasjon som skal gis, og det kan skape store problemer for deg dersom spillsiden ikke klarer å beskytte denne informasjonen på en skikkelig måte. Lisensen til 1xBet er et tegn på at sikkerheten ivaretas!


Kundeservice

Når det kommer til kundeservice ønsker 1xBet å vise kundene sine at de er der for dem hele tiden. Når du spiller på nett kan det alltid komme opp spørsmål. Dette kan være alt fra spørsmål om spesifikke spill til tekniske problemer. Når dette skjer er det veldig viktig at det er lett å finne ut hvor du kan stille spørsmålene dine, og du skal kunne få svar på spørsmålene raskt slik at du kan komme deg rett tilbake til moroa.

04 NO 1xBet Kunderservice

Som kunde på 1xBet er det en rekke forskjellige måter du kan komme i kontakt med support på. De mest vanlige kontaktmetodene er live chat eller e-post. Å ringe dem er også mulig å gjøre dersom du har spørsmål som haster, men om det er noe som kan vente litt lengre så kan du alltids sende en e-post/chatte. Kundeservicen deres er tilgjengelig døgnet rundt, så du kan få hjelp med akkurat det måtte trenge uansett når du måtte trenge det.

1100 kr
Velkomstbonus
Besøk 1xBet
 • Stort utvalg markeder og sporter
 • Stort utvalg betalingsmetoder
 • Enkel og oversiktlig nettside
92 Utbetalingsforhold
1100 kr Velkomstbonus
Besøk 1xBet
 • Stort utvalg markeder og sporter
 • Stort utvalg betalingsmetoder
 • Enkel og oversiktlig nettside
1xBet Anmeldelse

Ytterligere tilbud

Dersom du ønsker å variere hva du spiller, og ønsker noen som tilbyr mer enn sportstipping, så passer 1xBet bra for deg. De har nemlig mye annet spennende utenom tipping. De har både casinospill og live casino. På casinoet deres finner du mange av de klassiske og mest populære spilleautomatene som finnes. Du kan også spille flere spill som poker, baccarat, blackjack og rulett live. Å spille casinospill live er en helt unik opplevelse som alle burde prøve i hvert fall én gang.

Vår erfaring med 1xBet

Vår opplevelse med 1xBet er at dette er en god casino- og bettingside. Operatøren er helt på høyde med de mest kjente aktørene på markedet, noe som er et godt tegn. Som kunde på 1xBet vil du neppe bli skuffet. Du kan nyte spenningen her mens du tipper på én eller flere av deres 54 forskjellige sporter, og du kan tippe på en rekke forskjellige ligaer innad hver sport, samt andre spennende markeder. Her finnes det mange utfall å tippe på!

Som kunde her får du det du leter etter. 1xBet har lagt mye arbeid inn i nettsiden sin for å gjøre den mest mulig brukervennlig, slik at du som kunde kun skal trenge å fokusere på moroa og tippingen. De tilbyr også noen av de beste oddsene på markedet, samt en av de høyeste utbetalingsprosentene på markedet, som er på 97.3 % i snitt og over 98 % på fotball. Du vil nesten garantert nyte denne siden.

1100 kr 100% bonus opptil 1100 NOK Velkomstbonus
88/100 Vurdering