VM Betting Fotball VM 2022

VM Betting Fotball VM 2022Årets store fotballbegivenhet nærmer seg med stormskritt. Det er ca 5 måneder til fotball VM i Qatar sparkes i gang. 32 håpefulle nasjoner har allerede kvalifisert seg til denne store hendelsen som skjer hvert fjerde år. Fotballfans over hele verden venter i spenning på at første spark på VM-ballen skal foretas. Men det er ikke bare fotballfans som venter i spenning.

Oddsspillere over hele verden kan heller ikke vente på at fotball VM skal sparkes i gang. Allerede nå har mange bookmakere begynt sine forberedelser for VM, og odds på VM kampene er allerede ute på enkelte vm betting sider. Det blir uten tvil noen spennende vm betting uker i vente.

Vi skal ta en titt på hvilke bookmakere det er mulig å satse litt penger på, før og mens fotball VM pågår. Vi skal også se på hvilke aspekter av fotball VM vi kan satse på, som for eksempel hvem som blir toppscorer, hvem som vil avansere til 16-delsfinalen osv. Live betting er noe vi også skal se nærmere på.

De beste betting leverandørene på Fotball VM 2022

De beste betting leverandorene pa Fotball VM 2022For årets største hendelse inne fotball, VM i Qatar, er det utrolig mange bookmakere verden over som kommer til å tjene store penger på at folk foretar vm betting. Daglig så satser folk på fotballkamper verden over. Noen lever til og med på å satse på fotball. For disse som lever av å satse på fotball er slike store hendelser en Eldorado. Muligheten til å satse stort, og vinne stort er til de grader tilstede om man har peiling på fotball og har litt flak på kjøpet.

Med så mange sports betting selskaper på markedet i dag er det vanskelig å peke ut et bestemt bookmaker som er den aller beste. Mye vil varierer fra land til land, og ikke minst hva bookmakerne kan tilby av oddsspill. Men vi kan si med sikkerhet at alle de store navnene blant sportsbetting selskapene vil kunne tilby flere vm betting spill, både før og under mesterskapet.

Det er godt mulig at du kan komme over flerte bookmakere som har samme vm betting program. Men det er ikke alltid at oddsen som er gitt til hendelsen er det samme. Noen kan være langt bedre enn andre. Sjekk derfor et par bookmakere før du eventuelt plasserer dine innsatser på hendelser under årets fotball VM.

Fotball VM 2022: Hva kan du spille på?

Hva kan man spille på under fotball VM 2022? Det er kanskje lettere å spørre hva er det man ikke kan spille på under fotball VM 2022. Alle markedene du kjenner fra vanlige fotballkamper vil være tilgjengelig. Kampvinner, hvem scorer først, hvilket lag får første gule/røde kortet, hvem får flest cornere, bestemt spiller(e) som scorer, antall mål av hjemmelag/bortelag, totalt antall mål scoret osv.

Før hele sirkuset starter vil odds spillere også kunne tippe på hvem som eventuelt vil vinne gruppen, hvem som vinner VM, hvem som blir toppscorer o.l. Oddsen på disse før VM starter vil være mye høyere ennå når VM har startet.

Vi anbefaler på det sterkeste å sjekke alle bookmakerne vi har på våre lister for å få en fullstendig vm betting program når vi nærmer oss fotball VM. Kanskje noen bookmakere tilbyr spesielle VM innsatser som er litt utenom det vanlige, og som høres spennende ut å satse noen kroner på.

Hva er turneringens hoved innsatser?

I løpet av de 4 ukene fotball VM skal foregå vil det være mange innsatser på de ulike kampene. For mange bookmakere vil hoved innsatsene i dette mesterskapet være vinnere av de ulike kampene som spilles. Dette er fordi utrolig mange spillere vil satse på hvem som vinner kampen, i forhold til hvor mange som satser på hvem som blir scorer flest mål i kampen.

Vinnere av gruppespillet vil definitivt være en av hoved innsatsene til spillere. Når gruppespillet er fullført vil vi sitte igjen med de 16 beste lagene.

Turneringens aller største hoved innsats tror vi hører til vinneren av hele sirkuset. Allerede nå er det blitt satset x-antall millioner kroner på hvem som vinner VM, til tross for at alle 64 lagene teoretisk sett har mulighet til å løfte VM trofeet. Desto lenger inn vi kommer inn i VM, desto flere vil sette sine innsatser på vinneren av VM. Fordelen med å plassere innsatser på VM vinner etter for eksempel gruppespillet, er at vi da kan luke bort halvparten av alle nasjonene. Men da vil selvsagt oddsen være lavere enn før gruppespillet ble gjennomført.

Sats på vinneren av Fotball VM 2022

Sats pa vinneren av Fotball VM 2022Å plukke ut en vinner av hele fotball sirkuset allerede nå er svært vanskelig med tanke på alle de gode nasjonene som deltar. Alle bookmakere og oddsspillere har nok begynt å ha visse formeninger om hvem som vil løfte VM trofeet. Vm betting i dette fotball mesterskapet vil være like vanskelig som i  tidligere VM sluttspill.

Mange bookmakere har allerede Brasil som forhåndsfavoritt til å løfte trofeet. Vi ser også at alle de andre store fotballnasjonene er like bak Brasil. Regjerende VM mestere Frankrike er også blant favoritten til å vinne og dermed kunne forsvare VM-tittelen sin.

Det laget med “best” odds for fotball VM 2022, er Costa Rica. Det vil si at hvis man satser på Costa Rica som vinnere av VM vil man kunne tjene 1500 ganger innsatsen sin. Laget med “dårligst” odds er Brasil med kun 5.50 i odds. Disse oddsene er hentet fra en av nordens største nettcasino, Nordicbet. Har du baller til å plassere vm betting på Costa Rica?

Sats på toppscorer i Fotball VM

Under dette mesterskapet er det duket for mange harde dueller mellom spisser og midtstoppere blant verdens beste spillere. Mange klubbspillere vil møte mange av sine klubbkamerater på deres vei til VM trofeet. Fotball VM 2018 stakk Englands Harry Kane av med titttelen målkonge/toppscorer, med sine 6 mål. Harry Kane er med i dette mesterskapet også, og det forventes av engelskmennene at Kane skal bøtte på med mål. Men Harry kane vil ikke få det lett.

Andre store og kjente måltyver som skal konkurrere med Harry kane er blant annet Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe, Karim Benzema (som har bøttet inn mål for Real Madrid forrige sesong), Neymar og Vinicius Junior, Romelu Lukaku, Lionel Messi, Kevin De Bruyne og mange flere.

I teorien kan man satse på alle spillerne som er registrert for dette mesterskapet. Men de er nok disse nevnte som mest sannsynlig har størst sjanse til å stikke av med toppscorer tittelen. Vi må heller ikke se bort fra at det kan komme en overraskelse eller to, og lag som vi på forhånd har dømt nedenom og hjem avanserer helt til topps. Kanskje en av dette lagets spillere kan stikke av med toppscorer tittelen.

Sats på Danmark?

Som eneste nordiske land representert i VM 2022, er nesten resten av skandinavia forpliktet til å heie på våre naboer Danmark. Historisk sett er Danmark og Sverige de beste nordiske lagene, og har greid å komme seg til flest VM-sluttspill. Danmark har deltatt 4 ganger og kan vise til kvartfinale i VM 98.

I årets fotball VM har dansken havnet i gruppe D sammen med regjerende VM meterne Frankrike. Disse to lagene møttes også under VM i 2018 i Russland. De to andre lagene er Tunisia og Australia. Dette blir helt klart en veldig tøff gruppe for Danmarks del. Alle er temmelig sikre på at Frankrike vil stikke av med gruppeseier her, men hvilke av de andre tre lagene vil slå følge. Vi håper selvfølgelig på Danmark. Gjør de det, vil en eventuell vm betting på Danmark gi mange kroner i kassa.

Av Danmark, Tunisia og Australia er det Danmark som har nådd lengst og som har best historikk i forhold til VM sluttspill. Men for all del, verken Australia eller Tunisia er dårlige lag, men danskene er nok et hakk eller to bedre. Men på en god dag kan alle lagene i gruppe D slå hverandre.

Gruppevinner/Hvem vil avansere til 16-delsfinalen?

GruppevinnerHvem vil avansere til 16 delsfinalenAv de 8 gruppene i årets fotball VM er det mange som har tippet hvem de tror vil avansere til 16-delsfinalen. Vi har tro på at disse nasjonene skal avansere:

  • Gruppe A: Nederland & Senegal
  • Gruppe B: England & Scotland
  • Gruppe C: Polen & Argentina
  • Gruppe D: Franrike & Danmark
  • Gruppe E: Spania & Tyskland
  • Gruppe F: Kroatia & Belgia
  • Gruppe G: Brasil & Sveits
  • Gruppe H: Portugal & Uruguay

Noen av disse gruppene er meget vanskelig å tippe. Blant annet gruppe B der USA og Wales er lag som er gode nok til å gi skottene en real kamp om avansement. Gruppe C var heller ikke så mye lettere å tippe. Mexico vil ha en stor sjanse. I gruppe G er vi rimelig sikre på at Brasil er med videre og en 50/50 sjanse for Sveits og Serbia. VM betting er ikke lett med så gode nasjoner å velge blant.

Hvem vil avansere til til kvartfinalen

Hvilke 8 nasjoner som vi møter i kvartfinalen som starter 9. desember er meget vanskelig å tippe. Men tror ikke at vi vil bomme stort om vi sier at vi nok kan finne igjen flere av forhåndsfavorittene, med mindre de blir slått ut i 16-delsfinalen. Husk at fotballen er rund, og alt kan skje i løpet av 90 minutter. Som fotballfans så håper vi da at kampene går til både ekstra tid og straffesparkkonkurranse. Som vm betting spiller så ønsker vi gjerne at kampene avgjøres etter 90 minutter.

Hvem vil avansere til semifinalen?

Når vi kommer til semifinalen så vet alle at moroa snart er slutt. Vi har da kommet til de 4 beste landslagene. Kun to av disse får en billett til en VM finale, og de to andre må trøste seg med en bronsekamp.

Hvilket landslag som møtes til dyst får vi vite så fort kvartfinalen er avgjort 10.desember på kvelden. Kanskje favorittene Brasil, og regjerende verdensmesterne Frankrike, allerede har blitt slått ut.

Spill på finalistene

Spill pa finalisteneDagen for den store finalen er planlagt å finne sted på Lusail Stadion 18. desember 2022, med avspark kl 18:00 lokal tid. Interessen for vm betting til akkurat denne kampen vil med  sikkerhet være enormt populær hos alle bookmakere over hele verden. Får vi se regjerende verdensmesterne Frankrike,kanskje forhåndsfavorittene Brasil eller kanskje våre nordiske naboer, Danmark, til denne VM-finalekampen.

Bronsekampen er den kampen som spilles først av finalene. Vinneren av denne kampen kan dra hjem fra et mesterskap med en bronsemedalje i kofferten. Bronsefinalen vil etter planen bli spilt 17.desember. Hvilket to nasjoner får vi vite 100% sikkert 3 dager tidligere.

Hvilke VM-spesial spill tilbys?

For å sjekke hvilke VM-spesial odds som er kommet på plass har vi tatt en tur innom Nordicbet. Denne bookmakeren er flittig brukt av nordiske, og ikke minst norske spillere. Det er tross alt enda ca. 5 måneder igjen til VM sparkes i gang, men vi var så spent på hva som tilbys at vi rett og slett måtte ta en titt allerede nå.

VM betting på spesial hendelser/odds på Nordicbet er dessverre ennå ikke klar. Det er faktisk ikke så mange andre bookmakere som har VM-spesial odds klar ennå, noe som er forståelig nok. Derfor anbefaler vi at spillere som ønsker å satse på VM-spesialer tar turen innom bookmakerne sine på nett når det nærmer seg November. Bookmakerne vil da ha tid til å planlegge noen skikkelige VM-spesialer for oss alle.

Fotball VM 2022: Hva kan du satse på i en enkel kamp?

løpet av fotball VM vil det bli tilbudt mange vm betting odds. Det du kan satse på i en VM kamp er ikke noe mer uvanlig enn for eksempel en Premier League kamp. Mange av de samme markedene vil dukke opp under en enkel VM kamp også. Dette gjelder for både pre-game vm betting odds og live odds.

Det er en selvfølge at du vil kunne få velge vinnere av kamp, både etter ordinær tid og eventuelt ekstraomganger og straffespark. Du vil kunne satse på hvilket lag som eventuelt scorer først, eller at det ikke scores noe mål i det hele tatt. Et populært odds marked er over/under. Dette er også noe som garantert vil bli tilbudt før og under kampen. Da gjelder det for over/under antall mål, kort, hjørnespark etc.

Hvilke live innsatser tilbys?

Å følge en kamp live er det beste, spesielt om man har plassert innsatser på kampen. Spenningen bare øker for hvert minutt som går. Dette er nok spenning for mange, men det er fullt mulig å ta spenningen til et høyere nivå ved å satse på liveoddsen.

Til fotball VM i Qatar i år, vil det med 100% sikkerhet tilbys liveodds mens kampene pågår. Samtlige av VM kampene vil være tilgjengelig for live vm betting.

Du vil kunne plassere spill minutt for minutt gjennom hele kampen. Spill på hvilket lag som får det første innkastet eller corner. Spill på hvilke lag som får gult/rødt kort. Hvilke spiller scorer eller hvilket lag scorer først. De samme live innsatsene du finner på andre fotballkamper vil kunne tilbys på VM kampene også. Så gjør deg klar for 90 neglebitende minutter.

Følg med på oddsen

Folg med pa oddsenOddsen er noe som forandres hele tiden alt etter nye opplysninger og hvordan status i en kamp er. For hver kamp vil det alltid være en favoritt, med mindre lagene er jevngode. Er det en soleklar favoritt vil det laget ha “dårligst” odds, mens motstanderen vil få en brukbar odds å spille på, men sjansen for å vinne blir da betydelig mindre.

Oddsen er noe som kan sammenlignes litt med børsen. Den er flytende og kan endres mange ganger både før og under en kamp. Laget som er favoritter til å vinne en kamp kan endre status fra favoritter til jevnbyrdige. Dette kan være av forskjellige årsaker, blant annet skader som har dukket opp, statistikk, lagoppstilling osv.

Under VM i Qatar er vi nesten helt sikre på at samtlige bookmakere over hele verden vil stille med en oddsprogram for VM kampene slik at oddsspillere kan foreta VM bettinger. De oddsene vi finner per dags dato for VM kan endre seg. det er tross alt 4 måneder igjen til Vm starter. Før VM er startet vil mange av de store ligaene være i full gang. Som vi vet så kan det oppstå skader blant spillere. Frankrike er knappe favoritter til å vinne dette mesterskapet rett bak Brasil. Men dette kan fort endre seg om for eksempel Mbappe, Benzema og Griezmann pådrar seg skader og ikke kan stille til VM-sluttspillet. Eller hvis Brasil plutselig mister Neymar, Vinicius Junior og andre spillere til både skader eller sykdom, vil de nok ikke være like klare favoritter.

Oddsen kan også være forskjellig fra bookmaker til bookmaker. Selv om en bestemt bookmaker tilbyer den beste oddsen på åpningskampen, så trenger det ikke å bety at de nødvendigvis vil ha beste vm betting odds gjennom hele mesterskapet. For andre kamper i mesterskapet kan andre bookmakere ha en mye bedre odds. Så sjekk gjerne flere bookmakere for å finne de beste oddsene til de kampene du ønsker å plassere innsatser på.

Vår konklusjon av betting på Fotball VM 2022

VM 2022 i Qatar blir uten tvil et bra mesterskap til tross det er misnøye for vertsnasjonen. Alt ligger tilrette for at fotballfans over hele verden kan få oppleve en fantastisk fotball VM.

VM-sluttspillet vil ikke bare være til glede for fotballfans, det vil også glede mange gamblere, spesielt oddsspillere. Slike fotballbegivenheter er en Eldorado for de som elsker å plassere innsatser på fotballkamper. Et bedre arena for oddsspill finnes ikke, foruten kanskje EM.

Alle bookmakere klargjør nå sine vm betting odds på sine respektive nettsider. Mange har allerede lagt ut odds for enkelte VM hendelser, blant annet vinner, både gruppevinnere og finalevinnere. Oddsen du ser nå på de ulike bookmakerne er ikke faste odds, disse kan endres helt frem til avsparket tas i Qatar.

Vi håper virkelig at alle stjernespillerne vil holde seg skadefri g vil være i sitt livs form når Vm sparkes i gang. Om de er det alle mann vil vi få et fyrverkeri av et VM.

1.000kr
100% bonus opptil 1.000 NOK
1.000kr
Velkomstbonus