Seria A-topscorer Icardi: Hvem leder an racet for å signere den argentinske stjernen?

En sørgelig slutt på et dramatisk forhold

Mauro Icardi og Inter Milan har lenge vært et komplisert forhold. De argentinske super-spissen var lenge elsket av Nerazzurri-fansen for sitt engasjementet og lederskapet han viste på banen – han var lenge juvelen i et Inter-lag som ofte underpresterte til tross for å ha brukt mye ressurser den siste tiden.

Mauro Icardi betting fotboll

Han ble en øyeblikkelig hit etter overgangen fra Sampdoria i 2013 og ble utnevnt til kaptein for første gang kun 2 år etter – han var da bare 22 år gammel. Selv om de kollektive trofeene mangler, har argentineren vunnet Capocannoniere (Seria A topscorer) 2 ganger (2014-2015 og 2017-2018), og tatt med på årets Serie A-lag 2 ganger så vel som å bli kåret til årets spiller i Italia i 2018.

Det er ingenting som tilsier at Mauro Icardi ikke er i verdensklassen når man kikker litt på statistikken. 124 mål på kun 219 kamper er sterke tall – spesielt med tanke på at Seria A er kjent for å muligens være den tøffeste ligaen å spille i for en offensiv spiller.

Utbetalingsforhold

Den nye treneren Antonio Conte har i midlertidig gjort det klart at han ikke ønsker et uromoment i garderoben og har allerede betalt mye penger for en ny spiss i form av Romelu Lukaku. Det er klare tegn til at Icardi må finne seg en ny klubb om han ønsker spilletid denne sesongen.

Historien

fotboll iconIcardi er ikke nødvendigvis hovedprotagonisten i alt dette dramaet. Alt kaoset startet da argentineren giftet seg med nåværende kone og agent Wanda Nara – som var gift med lagkamerat og landsmann Maxi Lopez. Vennskapet tok dermed en brå vending da Nara plutselig byttet ringeklokke.

Trekantdramaet sitter fortsatt igjen hos supporterne til tross for Icardi sine prestasjoner på banen. På tribunen til Giuseppe Meazza kan man finne bannere hvor kan man lese: «100 mål kommer ikke til å skjule at du er en dritt». I tillegg til dette har Icardi kritisert Inter sine ultras i sin seneste biografi.

At Wanda Nara har blitt spillerens representant har ikke hjulpet saken heller – og mange har latt sine tanker bli kjent om den kontroversielle kona, blant andre Adriano Galliani.

Argentineren er nå i en pågående krangel med ledelsen, hvor Wanda Nara ikke klarer å komme til et kompromiss om en ny kontrakt. Styret i Inter har med alt oppstyret rundt stjernen nektet å gi en oppdatering om situasjonen og har strippet Icardi for kapteinsbindet siden Februar.

De mulige destinasjonene

Den ukarateristiske og kontroversielle fortiden til spissen vil muligens skremme noen lag bort. 888Sport mener Icardi har størst sjanse til å bli i Milan med en odds1.50.

Andreplass på listen er erkerivalen Juventus. 888Sport tilbyr odds på 4.00 for at spissen scorer målene sine i Torino denne sesongen.

Tredjeplass på listen er Napoli. Her tilbyr 888Sport også en odds på 4.00. Vil han følge i fotsporene til andre store argentinske målscorere i Campania?

Det lille men kasino-rike landet Monaco er også en mulighet. Her tilbyr 888Sport også en odds på 4.00.

Sist men ikke minst har vi Roma der 888Sport tilbyr en odds på 5.00. Vil Icardi ta over for aldrende Edin Dzeko i hovedstaden?

Hva tror vi?

Juventus er regnet som å være den heteste kandidaten for signeringen. Vi er ikke solgt. Grunnen til dette er hat-forholdet mellom begge klubbene og Icardi sin trofaste natur (tror vi). Han har selv erklært sin kjærlighet for Inter, og en tidligere Inter-kaptein kan vel ikke spille for erkerivalen, eller? Inter vil nok forlange en ekstra stor sum for å slippe stjernen til fienden. Idet Sarri allerede har erklært at han ønsker å spille med Ronaldo som midtspiss og faktumet at den gamle damen allerede har utført store kjøp i form av De Ligt tyder på at denne overgangen kommer litt for tidlig. Juventus er et nei for oss.

Napoli kan vise seg å være et godt alternativ for Icardi. Klubben har en suksesshistorie med argentinske stjerner og klubben er igjen direkte kvalifisert til mesterligaen denne sesongen. Idet Milik ofte er skadet og Dries Mertens kan bli flyttet til en av kantene tilbyr det seg en mulighet. Napoli har allerede brukt mye penger på å hente Kostas Manolas fra Roma og har ikke enda solgt stoppergiganten Koulibaly. Har de nok penger i banken for overgangen? Muligens.

Monaco har senest blitt linket med en mulig overgang. Den glamorøse byen passer spissen og kona godt, og pengene som må til for å hente han til Cote D’Azur er der definitivt. Spørsmålet er om Icardi vil spille i Ligue 1 uten noen form for europaspill. Monaco sliter for mye for tiden og i tillegg har de allerede Falcao. Mulig, men høyt usannsynlig.

Roma har en balansert regnskapet hittil denne sommeren. Med en Edin Dzeko som begynner å dra på årene er det kanskje på tide med noe nytt blod. En katastrofal fjorsesong som endte med en 6 -plass må gjøres noe med. Er Mauro Icardi løsningen? Av alle de linkede klubbene er det denne som gir mest mening. I tillegg får du høyere odds på Roma. Her er sjansen verdt å ta for både deg og ulvene!

Oddsen tyder på at det argentinske stjerneskuddet forblir i Inter for denne gang – og det med god grunn. Med tanke på det dårlige ryktet spilleren har pådratt seg gjennom karrieren er det fullt mulig klubber tenker dette er en risikoladet overgang som ikke er verdt det store beløpet. Ryktene rundt en mulig overgang har også vært rimelig dempet den siste tiden, og Antonio Conte har for noen dager uttalt at han «har troa på å gjenopplive karrieren til spissen». Vi tror dette hat-kjærlighet-forholdet vil fortsette en stund til…