Tyrkia - Italia | EM 2021 Betting Tips, Spådommer og Odds

Statistisk informasjon, prestasjoner, beste oddsen, beste betting tips for Tyrkia mot Italia for EM 2021 . Analyse med head to head sammenligninger samt prognoser fra fotballeksperter.

EM 2021 | 11.06.2021 | 20:00 CET
turkey V italy
unentschieden sieg sieg Niederlage sieg Prestasjoner sieg sieg sieg sieg sieg
Den beste oddsen for kampen
Home win
1.50 av 20bet tips logo
Draw
4.00 av bet365 logo tip
Away win
8.00 av 22bet logo tip

Tyrkia møter Italia i åpningskampen for EM 2021, så her er den beste spådommene sammen med nyheter om lagene, statistikken, og oddstips, da UEFA-EM starter 11. juni 2021.

Kampdetaljer

  • Tyrkia mot Italia
  • Gruppe A – Første runde
  • Dato – 11.6.2021
  • Starttid – 20:00 CET
  • Sted: Stadio Olimpico, Roma, Italia
Beste odds für Match Tyrkia - Italia Svært mange markeder å tippe på Mange betalingsmetoder og raske transaksjoner Døgnåpen kundeservice

Tyrkia statistikk og form

Tyrkia hadde en enkel oppgave i kvalifiseringsrunden for EM 2021, og endte på andreplass i gruppe H-klassingen med 23 poeng av ti kamper. Tyrkia vant syv kamper og bare ett tap, og et par uavgjorte mens de holdt seg ubeseiret i to møter med den regjerende verdensmesteren Frankrike.

Senol Gunes «lag spilte et kjempefint forsvar under kvalifiseringen, slo bare inn tre mål og scoret 18 i retur. I løpet av de siste tre kampene har Tyrkia fått et par seire over Norge 3-0 og Nederland (4-2), sammen med en skuffende 3-3 hjemmekamp mot Latvia.

turkey
Siste seier mot Italia
Ikke relevant

Tyrkia nyheter

Den 29 år gamle spissen Cenk Tosun ledet an for Tyrkia i kvaliken med fem mål. Dessverre pådro Tosun seg en kneskade i april og vil gå glipp av hele EM 2021. Kapteinen Burak Yilmaz (66 landskamper, 28 mål) vil være en viktig spiller for Tyrkia ; Hakan Calhanoglu (55 landskamper, 13 mål) orkestrerer midtbanen, mens Caglar Soyuncu er en nøkkelspiller bakerst.

Italia Statistikk og form

Italia greide seg godt gjennom kvalifiseringen og toppet gruppe J med ti seire av ti kamper. Italienerne endte med 12 poeng foran andreplass Finland, sanket hele 37 mål i prosessen og slo bare inn fire i retur.
Roberto Mancinis gutter er ubeseiret i 25 kamper på rad, noe som er imponerende godt gjennomført. I løpet av dette løpet har Italia notert 20 seire, inkludert tre seire i begynnelsen av VM-kvalifiseringen i 2022 over Bulgaria, Nord-Irland og Litauen. I løpet av de siste ti kampene har Italia tillatt bare ett mål.

italy
Siste seier mot Tyrkia : (1.6.2000)
2;1

Italia Nyheter

Da han tok roret i 2018, bestemte Italias hovedtrener Roberto Mancini seg for å få tak i unge spillere inn i førstelaget, og blande dem med erfarne på banen. Den 24 år gamle Nicolo Barella (21 landskamper, 4 mål) og 23 år gamle Manuel Locatelli (9 landskamper, 1 mål) ble sentrale spillere på Italias «midtbane, mens 23 år gamle Federico Chiesa ( 24 landskamper, 1 mål) sluttet seg til 31 år gamle Ciro Immobile (45 landskamper, 12 mål) i angrep.

Tyrkia mot Italia head-to-head statistikk

Tyrkia og Italia møter hverandre for første gang siden 2016, da de spilte 1-1 uavgjort i en VM. Tilbake i 2000 møttes disse to lagene i gruppespillet i EM, og vant over Tyrkia 2-1. Italia er ubeseiret i syv kamper mot Tyrkia, og registrerer fire seire og tre uavgjort i prosessen

Odds mellom Tyrkia og Italia

Italia er gjest for Tyrkia på Stadio Olimpico i Roma, så det er ikke rart at Italia er oppført som 1,50 favoritter på 22bet Sportsbook. Bookies forventer ikke å se målene ry inn i denne kampen, så oddsen på Totalt under 2,5 mål er satt til 1,60 på Bet365 Sportsbook, og at begge lagene scorer betaler 2,25.

Tyrkia vs Italia – Betting tips & Oddstips

Italia er en fast favoritt av en grunn. De er uten tvil et bedre lag enn Tyrkia, mens hjemmefordelen kan være en annen stor faktor i åpningskampen for EM 2021. Tyrkia vil helt sikkert ta en defensiv tilnærming, og se etter mulige sjanser gjennom motangrep, mens Italia vil beholde ballen i besittelse og vente tålmodig på mulighetene i den siste tredjedelen av kampen.
Å satse på under 2,5-mål virker som det logiske valget. Italias forsvar har fungert godt de siste to årene, og hjemmelaget vil være fornøyde med en knapp seier, med tanke på hvor viktig åpningskampen er. Ta under 2,5 eller at Italia vinner kampen.

Ekspert Betting Tip: Italia vinner
1.50