Tunisia - Frankrike - Tippetips og Oddstips (30.11.2022)

Frankrike er allerede videre, og med seier eller uavgjort mot Tunisia vil de også være gruppevinner. Tunisia er jumboen i gruppe D. Eneste muligheten de har til å avansere er at det blir poengdeling i den andre kampen mellom Australia og Danmark, samtidig som de slår Frankrike med solide sifre. Tunisia må nok gjøre all jobben selv i deres siste kamp.

Fotball VM 2022 | 30.11.2022 | 16:00 GMT
tunesia V france
Niederlage unentschieden sieg Niederlage sieg Prestasjoner sieg sieg Niederlage sieg Niederlage
Den beste oddsen for kampen
Home win
7.00  av 1xbet logo tip
Draw
3.70  av 20bet tips logo
Away win
1.57  av 22bet logo tip

Om kampen

Siste kamp i gruppespillet spilles alltid på samme tidspunkt slik at lagene ikke skal spille på resultat fra de andre kampene. I denne gruppen, D, så kan ikke noen av disse lagene spille på resultat uansett.  Alle lagene bortsett fra Franrike bør vinne for å sikre cupspill i mesterskapet.

Kampen er planlagt å starte klokken 16:00 norsk tid. Areanen der siste kamp i gruppe D skal spilles er Education City Stadium.

Tunisia er altså nødt til å gå inn med alt de har i denne kampen. Skulle de være heldig og et mirakel skjer, og de slår Frankrike med 3-4 mål, da er de kanskje videre – hvis Danmark slår Australia med ett mål.

Frankrike på sin side kan spille med rimelig lave skuldre. De er allerede videre og kan kanskje hvile noen spillere og slippe til de som ikke har vært på banene så langt i dette mesterskapet. Franskmennen bør likevel ikke ta så lett på kampen om de ønsker å bli gruppevinner, men det holder likevel med uavgjort.

Tunisia – Form

Formen før VM startet var strålende for Tunisia. Men i VM har ikke alt gått helt på skinner for det nord afrikanske laget. Dette gjenspeiles i antall poeng som er håvet inn. I VM kan de vise til 1 uavgjort og 1 tap. Om de slår Frankrike her så vil de kanskje ikke føle seg så mislykket i dette mesterskapet, og reise hjem med hodet hevet.

tunesia
Tunisia: siste seier mot Frankrike:
Ingen

Frankrike – Form

Frankrike var i andre enden av formkurven i forhold til Tunisia før VM. Men så fort VM startet så virket det som om de var i sitt livsform med den sterke 4-1 seieren over Australia, etterfulgt av en sterk revansje seier mot Danmark. Om de slår Tunisia i denne kampen vil de ende med full pott og 9 poeng i gruppespillet. Vi tror at franskmennene vil gå for seier og bli ubeseiret i gruppespillet og ende opp som gruppevinner.

france
Frankrike: siste seier mot Tunisia:
14.10.2008 (3-1)

Tunisia vs Frankrike: H2H

Disse to nasjonene har sterk tilknyttning til hverandre på grunn av franskmennenes tisltedeværelse i forrige århundre. Tunisiere snakker faktisk også fransk.

Selv om de har tilknyttning til hverandre, så har ikke disse nasjonene hatt sjansen til å møte hverandre så forferdelig mange ganger i løpet av fotballhistorien. Kun 3 møter har de hatt tidligere, alle vennskapskamper. Dette fjerde møtet, blir deres første i et mesterskap. De tre forgående kampene har endt med 1 seier til Frankrike og 2 uavgjort.

Tunisia vs Frankrike: Odds

Med den gode formen på Frankrike er det vanskelig å ikke se for seg at de blir soleklare fvaoritter i deres siste gruppespill kamp. Dette blir en topp mot bunn kamp, en slags David mot Goliat.

Selv om Frankrike er favoritter, er oddsen som tilbys på en borteseier ikke så ille. Best odds får man selvfølgelig på en hjemmeseier til Tunisia. Det betales over 6 ganger innsatsen hos de fleste bookmakerne.

Tips for Tunisia vs Frankrike

M`Bappe er i fyr og flamme. Mot Danmark var det få dansker som kunne hølde følge eller stoppe ham når han først satte opp farten sin. Fortsette han det flotte spillet som han viste mote danskene kan dette bli en tøff dag for backrekken til Tunisia.

Vi tror at dette blir en klar seier til Frankrike, kanskje til og med med både 2 og 3 mål. Vi tror heller ikke at Tunisia vil være i stand til å true franskmennene på noen som helst måte, og må kanskje gå av banen uten å score.

Icon
Ekspert Betting Tip: Målscorer M`Bappe
2.12