Viking FK vs Odds Ballklubb | odds og betting tips

Sørg for at du leser forhåndsvisningen og de beste oddsene fra forskjellige bookmakere før du velger vinnerlaget fra Eliteserien-kampen. Vi vil gi deg analysen og forventningene våre i forkant av kampen, basert på statistikker og gjeldende programliste for kampen mellom Viking FK og Odds Ballklubb.

EliteserienSR-Bank Arena | Stavanger
Viking FK
U(1 - 1)S(2 - 0)T(2 - 1)U(1 - 1)T(3 - 0)
Odds Ballklubb
U(0 - 0)T(0 - 4)S(0 - 5)S(4 - 1)T(1 - 0)

Prestasjon i løpet av de siste 10 kampene

Viking FKOdds Ballklubb
Mål1.71.6
Hjørnespark6.54.2
Frispark11.610.6
Redninger3.72.8

Hva som gjør dette til en nesten umulig kamp å forutsi resultatet av, er at begge disse to lagene har samme plassering på Eliteserien tabellen. Oppgjøret som går av stabelen den klokken på SR-Bank Arena vil bestemme hvem som vil gå ut seirende mot slutten av kampen. Viking FK og Odds Ballklubb har spilt mot hverandre mange ganger tidligere, så de kjenner hverandre godt, Det er dette som gjør denne kampen til et veldig interessant møte.

De beste betting tipsene for denne Eliteserien kampen

Totalt Over/Under 2.5

over 2.5 mål
1.70

1X2

Viking FK
2.26

Best Tip

Odds Ballklubb
3.40

Sjekk ut statistikken og spådommene

Viking FK39%Odds Ballklubb38%X23%1X2
1-110%2-18%1-28%Riktig Resultat
  • Totalt Over/Under 1.5over 85%under 15%
  • Totalt Over/Under 2.5over 66%under 34%
  • Totalt Over/Under 3.5over 44%under 56%
  • Both Teams To Score Yes/NoJa 67%Nei 33%

Odds for the match Viking FK vs Odds Ballklubb

Odds Sammenligning

Gjeldende sammenligningsskjema for Viking FK og Odds Ballklubb

Forrige møte mellom lagene

  • Viking FK - Odds Ballklubb2-015/09/2019
  • Odds Ballklubb - Viking FK1-023/04/2019
  • Odds Ballklubb - Viking FK1-101/03/2019

Viking FK Form

  • Den forrige kampen mellom Viking FK og IK Start endte 1 - 1.
  • Hvis vi ser tilbake på de 10 siste kampene, vant Viking FK 3 kamper, hvorav 2 av dem på hjemmebane.
  • I løpet av de siste 6 månedene, vant Viking FK 1 kamper av totalt 6 kamper og tapte 3 og 2 endte som uavgjort.

Odds Ballklubb Form

  • Den forrige kampen mellom Odds Ballklubb og FK Haugesund endte 0 - 0.
  • I løpet av 10 hadde Odds Ballklubb 4 seiere og 12 scoringer og scoret i gjennomsnitt 1.2 mål.
  • I løpet av de 6 siste månedene, spilte Odds Ballklubb totalt 6 kamper, scoret totalt 10 ganger og slapp inn totalt 8 mål i nettet deres.

Våre eksperttips for kampen mellom Viking FK og Odds Ballklubb

Ettersom begge lagene har samme plassering på Eliteserien tabellen, er det lite å velge mellom i forhold til en sikker spådom for hva utfallet vil bli. Statistikker og ekspertuttalelser, viser at det er en sannsynlighet på 38 % for et Odds Ballklubb som er bekreftet av oddsen for 3.40 som du kan få hos bet365.

Beste Tips: Odds BallklubbBeste Odd: 3.40 Spill nå