Spania - Sverige | EM 2021 Betting Tips, Spådommer og Odds

Statistisk informasjon, prestasjoner, beste oddsen, beste betting tips for Spania mot Sverige for EM 2021 . Analyse med head to head sammenligninger samt prognoser fra fotballeksperter.

EM 2021 | 14.06.2021 | 21:00 CET
spain V sweden
sieg sieg unentschieden sieg unentschieden Prestasjoner sieg sieg sieg Niederlage sieg
Den beste oddsen for kampen
Home win
1.41 av 22bet logo tip
Draw
4.75 av 20bet tips logo
Away win
8.5 av bet365 logo tip

Spania og Sverige møtes i andre kamp i gruppe E på Estadio La Cartuja i Sevilla. Spania er en stor favoritt til å vinne denne gruppen som har vært europamester tre ganger. Men Sverige har også ambisjoner om å komme seg langt i EM 2021.

Kampdetaljer

  • Spania mot Sverige
  • Gruppe E – Første runde
  • Dato – 14.06.2021
  • Starttid – 21:00 CET
  • Sted: Estadio La Cartuja i Sevilla, Spania
Beste odds für Match Spania - Sverige Fokus på odds- og sportsspill Tilbyr live odds og live streaming Sikre og populære betalingsmetoder

Spania statistikk og form

Etter tre store turneringer på rad uten å vinne på knockout, er EM 2021 en utmerket mulighet for Spania å minne verden om hvor stort et fotballag de er. Europamestere i 1964, 2008 og 2012 toppet gruppe G etter åtte seire og to uavgjorte, og endte med 5 poeng unna Sverige, som også kvalifiserte seg til finalen. Luis Enricques assistent, Alberto Moreno, ledet laget i løpet av kvalifiseringen da de scoret 31 mål (i gjennomsnitt 3,1 mål per kamp) og sluppet inn bare fem mål (0,5 per kamp).

spain
Siste seier mot Sverige: (10.06.2019)
3:0

Spania nyheter

Spanjolene baner veien til Qatar 2022 med syv poeng etter to seire og 1-1 uavgjort mot Hellas.
Manchester City-forsvarer Aymeric Laporte har fått bytte nasjonalitet fra Frankrike til Spania som er godkjent av Fifa. 26-åringen fikk spansk statsborgerskap og kan nå spille for landet i EM 2021 i sommer. Laporte har spilt for Frankrikes ungdomslag, men har ikke vist seg for landets seniorlag.

Spillere som Sergio Busquets, Sergio Ramos, Koke og Thiago Alcantara har nok erfaring på store konkurranser til å gjøre EM 2021 til en bemerkelsesverdig turnering for Spania. 28 år gamle Alvaro Morata vil være den største trusselen foran, med 19 mål scoret i 39 landskamper for landslaget.

Sverige Statistikk og form

De blå og gule har kvalifisert seg for sitt sjette europeiske mesterskap på rad, og håper at denne gangen vil de komme seg videre fra gruppespillet for første gang. Den svenske troppen vant seks kamper, gjorde uavgjort tre ganger, og tapte bare en gang mot Spania under kvalifiseringsrundene. Sverige avsluttet fire poeng unna nabolandet Norge. Svenskene scoret 23 mål og slo inn ni på ti kamper.

sweden
Siste seier mot Spania: (07/10/2006)
2:0

Sverige Nyheter

Sverige startet sin Qatar 2022-kvalifisering med to strake seire. De skal også spille mot Spania igjen da de ble trukket til å være sammen i FIFA World Cup kvalifiseringsgruppe B.
Spissen Zlatan Ibrahimovic er ute av Janne Anderssons planer for sommerens EM, etter en kneskade som ble påført mens han spilte for AC Milan mot Juventus. Ibrahimovic kom ut av pensjonisttilværelsen i mars etter et fravær på nesten fem år fra landslaget, og skulle utnevnes som en del av Sveriges tropp til EM 2021.

Det svenske laget har ikke mange kjente spillere, men de har en flott kjerne som kan spille en viktig rolle i turneringen. Deres 35 år gamle kaptein, Sebastian Larsson, har 127 landskamper og ni mål for landslaget. Robin Quaison var Sveriges toppscorer i kvalifiseringer med fem mål, og sammen med den erfarne spissen Marcus Berg (84 landskamper, 19 mål) og den unge Juventus-stjernen Dejan Kulusevski (11 landskamper, 1 mål) vil representere den største trusselen for motstandernes forsvar.

Spania mot Sverige head-to-head statistikk

Spania og Sverige har spilt 14 kamper mot hverandre siden 1950. Spania har vunnet seks kamper, mens Sverige har vært vinneren bare tre ganger. Resten av de fem sammenstøtene endte uavgjort. The Spania har scoret 21 mål mot 15 scoret av Svenskene.

Odds mellom Spania og Sverige

Oddsen for denne kampen er 1,36 for Spania, 8,50 for en Svensk seier, og 4,75 for uavgjort på BET365.

Spania vs Sverige – Betting tips & Oddstips

Spania er en stor favoritt i denne kampen av en grunn, og det er at de skal spille på spansk jord i Estadio La Cartuja i Sevilla. Lagene hadde to møter i kvalifiseringsgruppen EM 2021. I juni 2019 slo Spania Sverige 3-0 på Santiago Bernabeu stadion i Madrid, mens i revansje kampen i september på Friends Arena i Solna, var Sverige uheldig å bare få til 1-1 uavgjort. Et lekkert mål fra Marcus Berg tidlig i andre omgang så ut som om den ville føre Sverige til en stor seier, men Rodrigo tok tak i utligningen i det 92. minutt. Åtte av de 14 kampene mellom Spania og Sverige avsluttet med tre eller flere mål, noe som antyder at vi kan forvente at det blir mange mål i det kommende møtet i EM 2021. Så ta Over 2,5 mål her.

Ekspert Betting Tip: OVER 2,5
1.90