Om kampen

16:00 norsk tid starter begge siste kamp i gruppe H. Education City Stadium er der Sør Korea og Portugal skal møtes for å avgjøre om Sør Korea vil slå følge med Portugal eller ikke videre.

Portugal er allerede videre og kan nå ta sjarmør etappen i siste kamp. Det er godt mulig at flere stjerne på laget vil starte på benken. Tror neppe at de vil risikere noe når de allerede er videre.
Sør Korea spiller nesten for livet nå. De er nødt til å vinne, og samtidig håpe at Ghana går på en smell mot Ururguay. Uavgjort vil ikke holde for dem her. Det er vinn eller forsvinn med andre ord.

Sør Korea – Form

En uavgjort og ett tap er resultatet så langt i årest mesterskap. Sør Korea startet bra og holdt Uruguay til uavgjort i åpningskampen i gruppe H. Dessverre for dem så tapte de en tett og jevn kamp mot Ghana. Hadde de vunnet der hadde de vært videre sammen med Portugal. Men slik er fotball, og alt kan skje i løpet av 90 minutter.

Last Win Team Logo Sør Korea: siste seier mot Portugal: 14.062002 (1-0)

Portugal– Form

I VM kan Portugal vise til to flotte seirer, og formen er selvsagt ikke noe å si på. Portugiserne har faktisk spilt bra så langt, og det har ført dem til tabelltopp og de er allerede klar for cupspillet før denne kampen spilles. Selv om de allerede har vunnet gruppe H så tror vi ikke at de vil legge seg bakpå. De ønsker sikkert å fullføre gruppespillet med 3 av 3 mulige – og dermed full pott.

Last Win Team Logo Portugal: siste seier mot Sør Korea: Ingen

Sør Korea vs Portugal: H2H

Det er ikke ofte disse to møtes til dyst. Dette er kun den andre gangen de skal spille mot hverandre. Det første møtet var 20 år siden, også det var under VM. Den gang var det Sør Korea som endte på toppen av tabellen og fikk avansere videre med 1-0 seieren. Det må også nevnes at Portugal spilte med en mann mindre i over 60 minutter, og målet til Sør Korea kom etter utvisningen av Portugals Pinto.

Det skal bli spennende å se hvordan disse to lagene vil spille mot hverandre 20 år etter. Et lag har alt å vinne, mens det andre tar det som en sjarmør etappe.

Sør Korea vs Portugal: Odds

Det er kanskje ikke noe stor overraskelse at det er Portugal som er favoritter i den siste kampen. Oddsen for en Portugal seier er helt innafor med tanke på det de har prestert under dette mesterskapet. Alle bookmakere er vist nok enig i dette, og har Portugal som ganske klare favoritter.

Sør Korea har fått en overraskened høy odds på seier med tanke på at dette er en kamp de mest sannsynlig kommer til å gi alt de har. Oddsen på hjemmeseier er nesten opp mot 5-tallet, noe som er meget bra.

Tips for Sør Korea vs Portugal

Selv om Portugal mest sannsynlig vil hvile en del stjerner på laget så tror vi likevel at Sør Korea blir et par hakk for små. Sør Korea vil ha alt av presset på seg, mens Portugal kan spille med lave skuldre og nyte kampen. Uansett reultat for Portugal så er de videre uansett.

Vi tror at dette blir seier for Portugal. Sør Korea må opp i banen, og da tror vi at portugiserne vil få sjansene sine på kontringene og putte et par mål i nota. Kanskje en 2-0 seier til Portugal her er et godt tips, eller eventuelt 2-1.

Beste tips: Over 2.5 mål 1.84 Besøk