Skottland - Tsjekkia | EM 2021 Betting Tips, Spådommer og Odds

Statistisk informasjon, prestasjoner, beste oddsen, beste betting tips for Skottland mot Tsjekkia for EM 2021. Analyse med head to head sammenligninger samt prognoser fra fotballeksperter.

EM 2021 | 14.06.2021 | 15:00 CET
scotland V Czech Republic
sieg unentschieden unentschieden Niederlage Niederlage Prestasjoner Niederlage unentschieden sieg sieg sieg
Den beste oddsen for kampen
Home win
2.30 av 20bet tips logo
Draw
3.00 av bet365 logo tip
Away win
3.30 av 22bet logo tip

Det andre kampen i gruppe D i EM 2021 spilles mellom Skottland og Tsjekkia på Hampden Park i Glasgow. Skottland har en liten fordel å spille på hjemmebane i en avgjørende kamp for begge lag, ettersom de må kjempe med to semifinalister i VM 2018, England og Kroatia i sluttspillet. En tøff gruppe å være i, og deres beste sjanse til å hente poeng er i denne kampen, ettersom taperen av dette sammenstøtet kanskje møter den bitre virkeligheten av å bli eliminert allerede.

Kampdetaljer

  • Skottland mot Tsjekkia
  • Gruppe D – første runde
  • Dato – 14.06.2021
  • Starttid – 15:00 CET
  • Sted: Hampden Park i Glasgow, Skottland
Beste odds für Match Skottland - Tsjekkia Fokus på odds- og sportsspill Tilbyr live odds og live streaming Sikre og populære betalingsmetoder

Skottland statistikk og form

Skottland ser frem til å delta i deres første internasjonale turnering på toppnivå siden verdensmesterskapet i 1998, hvor de ble eliminert i gruppespillet. Tartan Terrier tok den lange veien mot EM 2021. Skottland ble klassifisert på tredjeplass i sin kvalifiserende gruppe bak Belgia og Russland før de satte kursen mot sluttspillet, der de vant mot Israel og deretter Serbia, hver gang på straffer. Kenny McLean sparket seiersmålet i Beograd, og dermed fikk Steve Clarke en billett til EM.

scotland
Siste seier mot Tsjekkia: (14.10.2020)
1:0

Skottland nyheter

Det skotske laget startet veien til Qatar 2022 ved å samle fem poeng etter de tre første kampene.

Den skotske midtbanespilleren Kenny McLean har pådratt seg en kneleddbåndskade i Norwich Citys finale i Championship som utelukker ham fra sommerens EM 2021. Steve Clarke har gjort McLean til en gjenganger i troppen sin, den tidligere Aberdeen og St Mirren-midtbanespilleren som har ni av de siste 10 landskampene på midtbanen. Med andre midtbanespilleren Ryan Jack utelukket, betyr det at David Turnbull og Billy Gilmour godt kan komme i strid om en plass i 26-mannstroppen.

John McGinn, 26 år gamle midtbanespiller i Aston Villa, er toppscoreren i denne troppen med 10 mål. Liverpools Andrew Robertson, kapteinen med 43 landskamper, og 23 år gamle Kieran Tierney fra Arsenal vil være en sterk venstre side for det skotske laget.

Tsjekkia Statistikk og form

Jaroslav Šilhavý og laget hans ønsker å fortsette en sterk resultat rekke i EM, ettersom de har kommet seg til turneringen hver gang siden 1996. Tsjekkerne kvalifiserte seg på andreplass etter mange opp og nedturer. De tapte mot England 5-0 i åpningskampen, men klarte også å slå dem 2-1 i Praha i oktober 2019, og endte med fem seire fra åtte kamper i en gruppe med fem lag.

Czech Republic
Siste seier mot Skottland: (08.10.2010)
1:0

Tsjekkia Nyheter

Det tsjekkiske laget startet Qatar 2022-kvalifiseringen med en seier, tap og uavgjort, inkludert en 6-2-seier i Estland.

Slavia Prague midtbanespiller Lukas Provod vil savne EM 2021 på grunn av et revet kneledd og menisk. Provod, en fast spiller på midtbanen i Slavia som nådde kvartfinalen i Europa League i år, har spilt syv kamper for Tsjekkia og scoret ett mål i en overraskende 1-1 uavgjort mot topprangerte Belgia i et verdensmesterskap. Kvalifiseringskamp i mars.

Vladimir Darida, den 30 år gamle kapteinen, har flest landskamper i den nåværende tsjekkiske troppen (70 landskamper). Patrick Schick, Bayer Leverkusen-spiss, som scoret 10 mål for landslaget, vil være den største trusselen for motstandernes forsvar, sammen med West Ham-duoen Vladimir Coufal og Tomas Soucek

Skottland mot Tsjekkia head-to-head statistikk

Skottland og Tsjekkia har så langt spilt syv kamper mot hverandre, men dette er deres første møte i EM- eller FIFA-verdensmesterskap. Skottene har vunnet fire av disse kampene, mens det tsjekkiske laget har klart å vinne to ganger. En kamp har endt med uavgjort. De har produsert 2,14 mål per kamp i gjennomsnitt

Odds mellom Skottland og Tsjekkia

Oddsen for denne kampen er 3,00 for Skottland, 2,30 for en tsjekkisk seier, og 3,30 for uavgjort på BET365.

Skottland vs Tsjekkia – Betting tips & Oddstips

Dette åpningsspillet i turneringen vil være avgjørende for begge lagene. Det er stor sjanse for at vi ser to veldig sammensatte og organiserte lag på Hampden Park. Skottland og Tsjekkia viste begge svakhet i forsvaret under kvalifiseringen da det skotske laget slo inn 20 mål på 12 kamper, mer enn noe annet lag som kvalifiserte seg til EM. Derimot hadde tsjekkerne problemer i bortekampene sine da de tapte tre av fire. Men dette vil sannsynligvis være et passivt og stramt sammenstøt, med full fokus på å forsvare sitt eget mål, med tanke på de andre tøffe motstanderne i gruppen.

Ekspert Betting Tip: Under 2,5 mål
1.57