Om kampen

Begge kampene i gruppe G i kveld skal spilles pararellt slik at ingen av lagene skal kunne spille på resultat av den andre kampen. Dette gjør det hele mye mer spennende. Klokken 20:00 er det tid for avspark på henholdsvis Stadium 974 og Lusail Iconic Stadium. Vi skal ta nærmere titt på Serbia mot Sveits.

Begge lag er nødt til å få med seg tre poeng. Nøden er aller størst for Serbia som kun står med fattig ett poeng mot Sveits 4 poeng. Om Serbia tar alle tre poengene her og holder nullen, og Ghana går på trynet mot Brasil – da er Serbia videre. Sveits kan klare seg med uavgjort så lenge Ghna ikke tar poeng.

Serbia – Form

Om vi ser på formen til serberne gjennom de siste 5 kampene så kan vi si at det er godkjent. Under dette mesterskapet kan vi dessverre ikke si det samme om – en uavgjort og ett tap er resultatet så langt i Qatar VM. Dette er nok meget skuffende for dem kan vi tenke oss. Å møte Sveits nå er nok heller ikke drømmekamp for dem siden de må ha alle poengene.

Last Win Team Logo Serbia: siste seier mot Sveits: 27.06.2018 (2-0)

Svetis – Form

Hvis vi skal sammenligne formen til Serbia og Sveits, så er formen på Serbia et lite hakk bedre. Dette er på grunn av at Serbia har et uavgjort resultat, mens Sveits har ett tap i løpet av de siste 5 kampene. Skal vi se på formen under VM, er Sveits helt klart mye bedre form. Det vises på plasseringen så langt, ett tap og en seier. Tapet mot Brasil var nok forventet, spå det er ikke krise for sveitserne.

Last Win Team Logo Sveits: siste seier mot Serbia: Ingen

Serbia vs Sveits: H2H

Til å være to europeiske nasjoner så har ikke disse to hatt sjansen til face off så ofte. De har kun møtt hverandre en gang tidligere. Dette møtet fant sted i 2018 under VM, der Sveits forøvrig trakk det lengste strået og kom seirende ut av det.

Disse to nasjonene er ansett som jevngode lag, så det skal bli spennende å se hvem som trekker det lengste strået denne gangen i Qatar.

Serbia vs Sveits: Odds

Bookmakerne er enige at dette er en kamp mellom to jevngode nasjoner. Oddsen som tilbys hos de fleste store bookmakerne ligger så utrolig jevnt. Likevel ser vi at mange har Serbia et bittelitt mer tro på serberne enn på Sveits i denne kampen. Oddsen som tilbys ligger på ca. 2.6-2.7, mens noen har over 2.8. For uavgjort så tilbys det odds på godt over 3-tallet hos så og si alle bookmakerne.

Tips for Serbia vs Sveits

Det er vanskelig å komme med en klar tips for to jevngode lag, som begge har alt å spille for. Vi vil gå litt mot strømmen her og setter vår lit til Sveits i akkurat denne kampen. En jevn og tett kamp, der det blir en knapp seier til Sveits. Vi tror ikke det blir en målfest i denne kampen. Vårt beste tips vil nøk være borteseier, og eventuelt uavgjort i handikappspill med Sveits -1.

Beste tips: Begge lag scorer NEI 2.00 Besøk