Polen - Slovakia | EM 2021 Betting Tips, Spådommer og Odds

Statistisk informasjon, prestasjoner, beste oddsen, beste betting tips for Polen mot Slovakia for EM 2021 . Analyse med head to head sammenligninger samt prognoser fra fotballeksperter.

EM 2021 | 14.06.2021 | 18:00 CET
poland V slovakia
Niederlage sieg unentschieden Niederlage Niederlage Prestasjoner sieg unentschieden unentschieden Niederlage sieg
Den beste oddsen for kampen
Home win
1.79 av 20bet tips logo
Draw
3.50 av bet365 logo tip
Away win
5.33 av 22bet logo tip

Polen og Slovakia møtes i åpningskampen i gruppe E på St. Petersburg Stadium i Russland. Det første spillet for dem i EM 2021 vil sette tempoet for begge lag, ettersom Spania er den store favoritten til å vinne denne gruppen. Dette betyr at mest sannsynligvis vi et av disse lagene eller Sverige vil ryke, og denne matchen er en sjanse til å få de viktige tre poengene på tavlen.

Kampdetaljer

  • Polen mot Slovakia
  • Gruppe E – Første runde
  • Dato – 14.06.2021
  • Starttid – 18:00 CET
  • Sted: St. Petersburg stadion i St. Petersburg, Russland
Beste odds für Match Polen - Slovakia Det tilbys en egen odds velkomstbonus Flere eSportgrener er tilgjengelig for spill Liveodds er tilgjengelig innenfor mange markeder

Polen statistikk og form

Det polske laget vil delta i sitt fjerde strake europeiske mesterskap. De la ut en nesten perfekt resultat i kvalifiseringsrundene, og mistet bare fem poeng på vei til EM 2021. Polen har vunnet åtte av ti kamper i sin kvalifiseringsgruppe. Deres beste resultat var i 2016 da de kom til kvartfinalen, men dessverre ble de slått av Portugal etter straffer.

poland
Siste seier mot Slovakia: (26.05.2012)
1:0

Polen nyheter

Det polske laget startet veien til Qatar 2022 med en seier, tap og uavgjort, inkludert en 3-3 straffe i Ungarn.
Den polske angriperen Krzysztof Piątek er utelukket i EM 2021, etter å ha brutt ankelen ved å spille for klubblaget Hertha Berlin. De siste to årene mottok han regelmessige innkallinger fra landslaget, begge fra nåværende trener Paulo Sousa og hans forgjenger Jerzy Brzęczek. 25-åringen spilte i alle Polens tre første kamper i VM-kvalifisering 2022. Han scoret ett mål mot Ungarn i Budapest.

Når vi snakker om det polske fotballaget, er det vanligvis en ting som dukker opp umiddelbart – Robert Lewandowski. Det er ganske greit å si at Polen lever og dør sammen med superstjernen og hans prestasjoner. Lewandowski scoret imponerende 63 mål på 116 kamper for landslaget. 32-åringen vant 2021-prisen for både FIFA og UEFA Men’s Player of the Year.

Slovakia Statistikk og form

Slovakene deltar i turneringen for andre gang noensinne, og første gang var i 2016. De hadde en lang reise til dette mesterskapet. I kvalifiseringsgruppen klarte slovakkene å ta seg til en tredjeplass, etter Wales med ett poeng, og Kroatia med fire.

Slovakene gikk videre til sluttspillet gjennom Nations League-poeng, der de slo Republikken Irland etter straffer i semifinalen, og naboene Nord-Irland i ekstraomganger. Et sent mål fra Michal Ďuriš sikret Slovakia 2-1-seier og deres plass i EM 2021.

slovakia
Siste seier mot Polen: (15.11.2013)
2:0

Slovakia Nyheter

Slovakia startet sin Qatar 2022-kvalifisering med fem poeng fra tre kamper, inkludert en 2-1 seier mot Russland.
Superstjernen til Slovakia er Marek Hamšík, som spilte i Napoli fra 2007 til 2019, og etablerte seg som en midtbanespiller av verdensklasse. Med 126 kamper for landslaget, bringer den 33 år gamle kapteinen massevis av erfaring og ferdigheter.

Slovakias forsvar handlet om Martin Skrtel tidligere, men etter at han trakk seg fra internasjonal fotball, har Milan Skriniar overtatt som stjerne i bakre rekke. Den 26 år gamle midtstopperen av Inter Milan har opparbeidet seg et rykte som en av de beste moderne forsvarerne i Europa.

Polen mot Slovakia head-to-head statistikk

Head-to-head historikken mellom Polen og Slovakia er ganske interessant. Siden 1995 har lagene møttes åtte ganger, med fire seire for Slovakia, en uavgjort og tre seire for Polen. Deres siste møte var tilbake i november 2013 da slovakene vant 2-0 i en vennskapskamp.

Odds mellom Polen og Slovakia

Oddsen for denne kampen er 1,70 for Polen, 5,00 for seier i Slovakia og 3,50 for uavgjort på BET365.

Polen vs Slovakia – Betting tips & Oddstips

Slovakia mangler kvalitet over hele banen mot et lag som Polen. Dette var også ganske åpenbart i kvalifiseringen, der Slovakia måtte ta en lang vei rundt banen, mens Polen hadde en veldig imponerende kamp. Polens suksess er takket være deres solide forsvar, da de har kun sluppet inn fem mål på 10 kamper, og syv av dem uten noen mål mot seg. Til slutt, med en spiller som Lewandowski, kan scoringer komme når som helst, når som helst. Så det beste alternativet er å satse på at Polen vinner denne kampen.

Ekspert Betting Tip: Polen vinner
1.79