Nederland - Ukraina | EM 2021 Betting Tips, Spådommer og Odds

Statistisk informasjon, prestasjoner, beste oddsen, beste betting tips for Nederland mot Ukraina for EM 2021 . Analyse med head to head sammenligninger samt prognoser fra fotballeksperter.

EM 2021 | 13.06.2021 | 20:00 CET
netherland V ukraine
sieg sieg Niederlage sieg sieg Prestasjoner unentschieden unentschieden unentschieden Niederlage Niederlage
Den beste oddsen for kampen
Home win
1.57 av bet365 logo tip
Draw
4.00 av 20bet tips logo
Away win
6.50 av 22bet logo tip

Første runde i gruppe C i EM 2021 begynner søndag 13. juni med kampen mellom Nederland og Ukraina på Johan Cruijff Arena i Amsterdam, Nederland. Hjemmelaget er oppført som faste favoritter på Bet365 Sportsbook.

Kampdetaljer

  • Nederland mot Ukraina
  • Gruppe C – Første runde
  • Dato – 13.6.2021
  • Starttid – 20:00 CET
  • Sted: Johan Cruijff Arena, Amsterdam, Nederland
Beste odds für Match Nederland - Ukraina Svært mange markeder å tippe på Mange betalingsmetoder og raske transaksjoner Døgnåpen kundeservice

Nederland statistikk og form

Nederland gikk glipp av forrige europeiske mesterskap i Frankrike, og klarte ikke å kvalifisere seg for første gang siden 1984. De kom tilbake på topp etter å ha havnet på andreplass i kvalifiserende gruppe C med 19 poeng på åtte kamper (W6, D1, L1) og en 24: 7-målforskjell. Holland vant tre av sine fire kamper hjemme sammen med et 3-2-nederlag mot det mektige tyske laget.

I løpet av sine forrige fem kamper i alle konkurranser har Nederland notert fire seire og tap. Holland startet kvalifiseringen til verdensmesterskapet i 2022 med et tøft 4-2-nederlag i Tyrkia, men de kom seg tilbake med et par seire over Latvia 2-0 og Gibraltar 7-0.

netherland
Siste seier mot Ukraina: (24/5/2008)
3:0

Nederland nyheter

Hovedtrener Frank de Boer har full tillit til en haug med unge og talentfulle spillere. De kan lage litt støy i sommer hvis alle holder seg friske, og Nederland er oppført med 13.00 odds for å bli europamestere.

Ukraina Statistikk og form

De klarte ikke å nå knockout-fasen i sine to tidligere opptredener i UEFA-EM. Tilbake i 2016 tapte de alle tre kampene uten å score noen mål i prosessen, og fikk fem imot.

Ukraina kvalifiserte seg til EM 2021 som det beste laget i gruppe B, og registrerte seks seire og et par uavgjorte sammen med en 17: 4 målforskjell. De vant alle fire kampene hjemme inkludert en 2-1 seier over den regjerende europeiske mesteren Portugal. Ukraina er uten seier på fem kamper i alle konkurranser, og teller tre uavgjorte og to nederlag i denne kamprekken.

ukraine
Siste seier mot Nederland
ikke relevant

Ukraina Nyheter

De bør komme i full styrke, og er ledet av den 24 år gamle allsidige midtbanespilleren Oleksandr Zinchenko (38 landskamper, 5 mål). Hovedtreneren Andriy Shevchenko foretrekker å spille med fem karer midt på banen, så den 31 år gamle spissen Andriy Yarmolenko (92 landskamper, 38 mål) har ikke vært i startoppstillingen de siste månedene.

Nederland mot Ukraina head-to-head statistikk

Nederland og Ukraina møtte hverandre to ganger i vennskapskamper, og Holland har en seier, 3-0, sammen med en 1-1 uavgjort i sitt forrige møte i 2010.

Odds mellom Nederland og Ukraina

Nederland oppført til 1.57 for å starte EM 2021 med tre poeng, ettersom de ses på som storfavoritt på grunn av hjemmebanefordelen. Ukraina er en 2,37 underdog for å forbli ubeseiret på Bet365 Sportsbook, mens at begge lagene scorer er på 2,10 på 22bet Sportsbook.

Nederland vs Ukraina – Betting tips & Oddstips

Ukraina har fem strake tap, men guttene til Andriy Shevchenko fikk til 1-1 uavgjort mot Frankrike på veien frem til EM. Fire av disse fem konkurransene gjorde at begge lag scoret, så vi forventer noen mål på begge sider når Nederland tar imot Ukraina i åpningsrunden i EM 2021.

Nederland har sluppet inn i fem på sine syv tidligere kamper totalt. Nederland har vært ganske inkonsekvent de siste årene, spesielt i den defensive enden, mens deres talentfulle unge spillere burde ha nok ildkraft til å finne nettet til Ukraina på hjemmebane.

Ekspert Betting Tip: Begge lagene scorer JA
2.10