Kroatia vs Belgia tippetips og odds (01.12.2022)

For en spennende avslutning vi får i gruppe F. Både Kraotia og Belgia har muligheten til å gå videre, avhengig av resultat i den andre kampen mellom Canada og Marokko. Det er bare å spenne seg fast i godstolen. Dette blir en forrykende kamp der alt står på spill for begge lag. Både Kroatia og Belgia er gode fotballnasjoner i europa. Belgia har dog flere stjerner på laget enn det kroatene har, men det er ikke alltid at det laget med flest stjerne vil vinne en kamp. Dette har vi sett eksempel på i VM.

Fotball VM 2022 | 01.12.2022 | 16:00
croatia V belgium
sieg unentschieden sieg sieg sieg Prestasjoner Niederlage sieg Niederlage Niederlage sieg
Den beste oddsen for kampen
Home win
2.65  av 1xbet logo tip
Draw
3.45  av 20bet tips logo
Away win
2.72  av 22bet logo tip

Om kampen

Klokken 16:00 den 1.desmeber sparkes denne kampen i gang på Ahmad bin Ali Stadium. Dette blir en kamp ingen av lagene vil tape. Belgia har aller mest å spille for her. De er avhengig av en seier for å være sikret videre spill.

Belgia står med 3 poeng og Kroatia med 4. Belgia må vinne her for å avansere, samtidig som Marokko avgir poeng mot Canada. De kan også gå videre om Marokko taper med mer enn 3 mål, og de selv holder nullen mot kroatene.

Kroatia – Form

For en form det er på Kroatia nå. De har opprettholdt den fine formen over tid nå. I VM kan de vise til en seier og ett uavgjort. Dette er mot lag som på papiret er dårligere enn dem. Så det er ikke overraskende at de nå topper gruppe F før denne siste kampen. Greier de å besiere Belgia, vil de stå med 2 seirer og ett uavgjort i gruppespillet. Dette kan gjøre dem til gruppevinner, avhengig av resultatet i den andre kampen som sparkes i gang samtidig på Alk Thumama Stadium.

croatia
Kroatia: siste seier mot Belgia:
03.03.2010 (1-0)

Belgia – Form

For et lag som Belgia med så mange store spillere på laget er det meget skuffende form på dem. De kan faktisk ryke ut av VM nå. Resultatet av 2 gruppekamper er svake, med ett uavgjort og ett tap. Tapet for Marokko i forrige kamp er skuffende av Belgia, noe vi er sikker på at de selv mener også. Hadde de vunnet den kampen hadde denne kampen vært en hvilekamp for dem, og kanskje spillere som ennå ikke har entret gressmatta i Qatar kunne fått sjansen.

Belgia spiller med kniven på strupen her. De må vinne denne kampen for å være helt sikker på å avansere. Avgir de poeng kan Marokko havne over dem om de vinner mot Canada.

belgium
Belgia: siste seier mot Kroatia:
06.06.2021 (1-0)

Kroatia vs Belgia: H2H

Disse to nasjonene har møtt hverandre flere ganger siden første møtet i 2000. Totalt har de spilt mot hverandre 8 ganger, og denne viktige kampen blir deres niende.

På de 8 møtene de har hatt så står de faktisk likt når det gjelder antall seierer, 3 hver og 2 uavgjorte kamper.

Kroatia vs Belgia: Odds

Det virker som om denne kampen har vært litt vanskelig for bookmakeren å sette odds på. Det er ingen klare favoritter her, noe som gjenspeiles i oddsen. Hos alle bookmakerne så er det helt jevn odds på begge lag, godt over 2.5. Uansett hvilket lag du spiller på her, og det går inn, vil du tjene noen pene slanter. Ikke mange har tro på en uavgjort, dermed er det ganske høy odds på ett U-resultat, godt over 3-tallet.

Tips for Kroatia vs Belgia

Oioioi…dette blir meget vanskelig å komme med tips. Vi vet at Belgia må vinne, og det bør Kroatia også gjøre siden Marokko møten det svakeste laget i den andre kampen. Selv om begge lagene vil gå for en seier her, så tror vi likevel at dette er en kamp som fort kan ende med poengdeling. Men vi tror likevel at det kommer til å bli mål i denne kampen.

Icon
Ekspert Betting Tip: Fulltid Uavgjort
3.30