Om kampen

Begge de siste kampene i gruppe G starter klokken 20:00 norsk tid. Kamerun og Brasil skal spille på Lusail Stadium, mens Serbia mot Sveits skal foregå på Stadium 974. Til tross for at Barsil allerede er videre så tror vi at det kommer til å bli rimelig fullt på tribunen likevel. Brasil har mange fans verden over.

Kamerun er det laget som spiller med press. Alle tre poengene må frarøves Brasil her, og de må også håpe på hjelp fra Serbia. Kanskje de får det også.
Brasil på sin side kan danse seg gjennom denne kampen om de ønsker. De kan hvile mange av spillerne som allerede har vært på gressmatta i Qatar og slippe til de som ikke har fått så mange minutter hittil. De spiller helt uten press siden de allerede er videre, og kanskje det er da de spiller som aller best.

Kamrun – Form

Vel – formen til Kerun er ikke så mye å skryte av. Veldig mye uavgjort på dette afrikanske laget. Så langt i mesterskapet har de en uavgjort og ett tap – noe som kanskje var forventet på forhånd. Kamerun har ikke vunnet på sine 6 siste kamper, og vi troro neppe at de vil snu den trenden nå som de møter VM favoritten Brasil i dette avgjørende kampen.

Last Win Team Logo Kamerun: siste seier mot Brasil: 19.06.2003 (1-0)

Brasil – Form

Det er ikke annet å si enn strålende når det gjelder formen til Brasil. Med sine to seirer i gruppe G har de 9 seiere på rappen – meget imponerende! Vinner de her blir det 10 strake seirer. Det er ikke uten grunn at de er forhåndsfavoritter til å vinne hele fotballfesten.

Last Win Team Logo Brasil: siste seier mot Kamerun: 20.11.2018 (1-0)

Kamerun vs Brasil: H2H

Dette møtet er aldeles ikke det første mellom disse to. De har møtt hverandre 5 ganger tidligere. Det første møtet fant sted på midten av 90-tallet, nærmere bestemt i 1994. På disse møtene har Brasil godt tak på Kamerun. 4-1 i seirer i favør brassene. Ingen uavgjort er blitt spilt mellom disse to. Etter denne kampen vil det nok stå 5-1 til brassene.

Kamerun vs Brasil: Odds

Svært lavt odds på VM favoritten Brasil i denne kampen. Oddsen ligger jevnt på 1.3 +/-, og er nok ikke den beste oddsen vi har sett. Oddsen for en eventuel seier til Kamerun er der i mot meget bra. Det ligger jevnt rundt 8 hos de fleste bookmakerne. Enkelt tilbyr også odds over 9 på Kamerun.

Tips for Kamerun vs Brasil

Dette blir en klar seier for Brasil, med eller uten Neymar. Kamerun blir nok litt for små for brassene. Brasil har kun scoret 3 mål så lang i mesterskapet, men vi tror de løsner skikkelig her og Kameruns keeper vil ha en travel dag på jobb. Vi har så stor tro på Brasil at vi kan anbefale spill på Over 2.5 mål i kampen. Handikapp spill med Brasil -2 er også meget fristende spill å satse mpå. Godt odds er det også hos mange bookmakere.

Beste tips: Begge lagene scorer NEI 1.81 Besøk