Om kampen

Begge de siste kampene i gruppe E sparkes i gang samtidig. Klokken 20:00 norsk tid er det tid å sette seg ned foran TV skjermen og følge med på denne spennende avslutningen av gruppespillet.

Spania topper gruppen med 4 poeng, ett foran Japan som ligger på plassen bak. Det er disse to som  leder an gruppen før siste kamp spilles. Spania ligger godt til med sine 4 poeng og hele 7 plussmål på kontoen. Om Tyskland slår Costa Rica med mange mål er Japan nødt til å vinne. Det holder ikke med 0-0 mot Spania, da vil tyskerne passere dem på målforskjellen.

Japan – Form

Japan fikk en drømmestart på VM takket være den sterke og heldige 2-1 seieren mot Tyskland. Det var tyskerne som styrte showet, men det ville bare ikke for dem, heldigvis for Japan.

Hadde Japan slått Costa Rica i påfølgende kamp ville de ha vært videre uavhengig av resultat i denne kampen. Men dessverre så rotet de det til og gikk på et overraskende tap. Det er nå det gjelder for dem. Det blir ikke lett når de skal møte et av verdens beste fotball lag.

Last Win Team Logo Japan: siste seier mot Spania: Ingen

Spania – Form

For en åpning av Spania. Total slakt av lilleputten Costa Rica, og 7 plussmål på konto etter første kamp. Spania tok ledelse i kampen mot Tyskland, og hadde de holdt det helt inn i den kampen så hadde de allerede vært videre fra gruppe E. Men Tyskland ville det annerledes og puttet helt opå tampen av kampen. Takket være dette målet er nå denne gruppen vidåpen. Men Spania kan seile videre i mesterskapet med seier eller poengdeling.

Last Win Team Logo Spania: siste seier mot Japan: 25.04.2001 (1-0)

Japan vs Spania: H2H

Disse to nasjonene har ikke hatt muligheten til å møte hverandre så mange ganger tidligere. Det har kun vært ett møte mellom dem gjennom historien. Dette møtet fant sted i 2001, der Spania trakk det lengste strået og vant 1-0.

I dette møtet vil Japan være det laget som har mest å spille for siden de er avhengig av å score. Det er forventet at Tyskland vil slå Costa Rica med x-antall mål.

Japan vs Spania: Odds

Spania er uten tvil et mye bedre landslag enn det Japan er. Dette er bookmakerne enige om, og oddsen er derfor svært lavt på Spania. Det er lavt, men ikke så lav at det ikke vil være verdt å satse litt på dem.

Japan har fått meget bra odds for hjemmeseier hos alle bookmakerne. Så og si alle har godt over 9 i odds på at de skal slå Spania.

Tips for Japan vs Spania

Japan har både vært heldig og uheldig i dette mesterskapet. Vi tror at det ikke blir mye hell på dem i denne kampen, i tillegg til at de er endel hakk under spanjolene når det gjelder kvalitet. Vi tror at Spania kommer til å gå for å bli gruppevinner i gruppe E.

Selv om vi har mest tro på Spania, så kan Japan være heldig å hale i land uavgjort og håpe at Costa Rica slår Tyskland eller spiller uavgjort. Det blir en klar seier til Spania i denne kampen.

Beste tips: Under 2.5 mål fulltid 2.15 Besøk