Om kampen

Kampen sparkes i gang på sen ettermiddagen den 26. november på Stadium 974. Tidspunktet for avspark passer nok begge nasjonene siden de slipper den verste varmen.

Australia sjokkåpnet mot Frankrike, men franskmennene ville det annerledes og kom tilbake og sablet ned laget fra Down Under. Danmark førte store deler i kampen mot Tunisia, men de greidde aldri å få hull på byllen og dermed endte det uavgjort.

Ingene va lagene vil gå glipp av tre poeng her, og det vil garantert bli en tett og rimelig jevn kamp. Vi må også huske på at Frankrike vil revansjere sine to siste tap mot Danmark i Nations League, samtidig som at Danmark er avhengig av enten seier eller uavgjort for å ha en sjanse til videre avansement fra gruppa.

Detaljer om kampen:

  • Frankrike – Danmark
  • Fotball-VM 2022, Gruppe D
  • Dato: 26.11.2022
  • Kampstart: 17:00 GMT
  • Sted: Stadium 974, Qatar

Franrike – Form

Frankrikes 5 siste kamper har bestått av Nations League kamper, bortsett fra siste kamp mot Australia. Motstandere på motsatt banehalvdel i disse kampene har vært nasjoner som er ansett som rimelig gode nasjoner. På de siste 5 kampene har franskmennene kun fått 2 seier, 2 tap og 1 uavgjort, noe som faktisk er litt skuffende av Les Bleus.

Last Win Team Logo Frankrike: siste seier mot Danmark: 11.10.2015 (2-1)

Danmark – Form

Formen til danskene frem til i dag er identisk med franskmennenes form. Det er heller ikke å legge skjul på at de har møtt mange gode lag i løpet av sommeren og høsten i Nations League, der i blant runner up fra forrige mesterskap – Kroatia. Den kampen endte med 2-1 seier til kroatene. Faktisk så har begge tapene i de 5 siste kampene vært for nettopp Kroatia. Seirene kom mot dagens VM motstander, Frankrike, og Østerike.

Last Win Team Logo Danmark: siste seier mot Frankrike: 25.09.2022 (2-0)

Frankrike VS Danmark: H2H

Disse to lagene er godt kjent med hverandre fra tidligere. Både EM, VM, Nations League og vennskapskamper. Totlat har de møtt hverandre hele 14 ganger, og dette møtet blir deres 15. Seier og tap har blitt broderlig fordelt mellom disse to nasjonene.

Når disse to lagene møtes til dyst har det alltid vært gode fotballkamper der det scores mål. Det har vært en kamp der begge nasjonene har gått av banen uten å greie å putte baller i nettet. Det er også verdt å nevne at danskene ikke har tapt mot Frankrike på nesten 7 år.

Frankrike VS Danmark: Odds

Som vanlig når disse to lagene møtes til dyst, er Frankrike favoritter, om ikke soleklare favoritter så er de fortsatt favoritter – og det er de i denne kampen også.

Oddsen for seier til franskmennene hos de fleste bookmakerne er ganske jevnt, i snitt 1.75. En eventuell seier til danskene betales fra 4.50 og oppover i odds. Det er faktisk meget godt betalt med tanke på resultatene danskene har fått med seg mot Frankrike. Men dette er en VM-kamp, en kamp ingen av lagene vil tape, og dermer er faren for uavgjort tilstede. Uavgjort mellom disse lagene betales også meget godt for de som vil satse på det.

Tips for Frankrike VS Danmark

Denne kampen er meget vanskelig å tippe. Skal vi tippe basert på mannskapet til nasjonene så er det selvsagt ingen tvil at det blir Frankrike. Men som sagt, Danmark har slått Frank rike i de to siste møtene de har hatt.

Om vi ser på hvem som har mest motivasjon til å få med seg alle poengene så er motivasjonen like høyt hos begge. Begge lag kan teoretisk greie seg med uavgjort, men da må de nesten vinne den siste kampen i gruppespillet. Vi tror at danskene er mer enn gode nok til å få franskmennene ned på jorda igjen etter 4-1 seieren mot Australia. Vi tipper det blir enten knepent seier til danskene, eller så blir det uavgjort.

Beste tips: Uavgjort til pause 2.12 Besøk