Frankrike - Tyskland | EM 2021 Betting Tips, Spådommer og Odds

Statistisk informasjon, prestasjoner, beste oddsen, beste betting tips for Frankrike mot Tyskland for EM 2021 . Analyse med head to head sammenligninger samt prognoser fra fotballeksperter.

EM 2021 | 15.06.2021 | 21:00 CET
france V germany
sieg sieg unentschieden sieg sieg Prestasjoner Niederlage sieg sieg Niederlage sieg
Den beste oddsen for kampen
Home win
2.70 av 22bet logo tip
Draw
2.76 av 20bet tips logo
Away win
3.30 av bet365 logo tip

Frankrike og Tyskland møtes i den andre kampen i første runde i gruppe F, den som kalles dødsgruppen. Dette sammenstøtet tilbyr to sterke lag med flere superstjerner på banen, erfarne trenere, og det samme målet – å vinne EM 2021. De to siste vinnerne av mesterskapene EM og VM møtes i denne spennende kampen ingen må gå glipp av på Allianz Arena i München.

Kampdetaljer

  • Frankrike mot Tyskland
  • Gruppe F – første runde
  • Dato – 15/06/2021
  • Starttid – 21:00 CET
  • Sted: Allianz Arena i München, Tyskland
Beste odds für Match Frankrike - Tyskland Fokus på odds- og sportsspill Tilbyr live odds og live streaming Sikre og populære betalingsmetoder

Frankrike statistikk og form

Frankrike, verdensmesteren i 2018, har ambisjoner om å fortsette sin gode prestasjon i store turneringer. De vant sin kvalifiseringsgruppe, som ikke var den tøffeste, med åtte seire, en uavgjort og bare ett tap. Franskmennene scoret 25 mål (2,5 per kamp) og slo inn bare åtte (0,8 per kamp) under kvalifiseringen.

france
Siste seier mot Tyskland: (16.10.2018)
2:1

Frankrike nyheter

Det franske laget startet veien til Qatar 2022 med to seire og uavgjort, inkludert 1-1 mot Ukraina i Saint-Denis.
Det er rettferdig å si at den franske hovedtreneren, Didier Deschamps, har den sterkeste troppen i denne turneringen. Hugo Lloris, den 34 år gamle kapteinen med 123 landskamper, er en av de beste keeperne i verden i over et tiår. I tillegg er Raphael Varane og Lucas Hernadez med den kommende unge stjernen, Dayot Upamecano, klare for å forsvare mål.
De største verdensstjernene i fotball som Paul Pogba, N’Golo Kante, Antoine Griezmann og Kylian Mbappe, sammen med en erfaren 34 år gamle Olivier Giroud (107 landskamper, 44 mål) og en 18 år gammel wunderkind fra Rennes, Eduardo Camavinga. Deschamps mangler ikke valgmuligheter for å finne de beste 11 i hver kamp for EM 2021.

Tyskland Statistikk og form

Tyskland vant sin kvalifiseringsgruppe ved å vinne syv kamper og tape en mot erkerivalene deres – Nederland. De scoret totalt 30 mål og slo kun inn 7, noe som viser at deres angrepsspillere er veldig effektive (3,75 mål per kamp), samtidig som de presenterer et solid forsvar

germany
Siste seier mot Frankrike: (04/07/2014)
1:0

Tyskland Nyheter

Tyskland startet sin Qatar 2022-kvalifisering med seks poeng fra tre kamper, inkludert et sjokkerende nederlag mot Nord-Makedonia 2-1 i Duisburg.
Tyskerne overlevde ikke gruppespillet i verdensmesterskapet i 2018, og noen endringer var nødvendige for laget. Selv om troppen var full av nøkkelspillere som Tomas Muller, Mats Hummels og Mesut Özil, ble Joachim Löw igjen for å lede laget i en kvalifisering omgang til. Unge stjerner som Kai Havertz, Leon Goretzka, Serge Gnabry og Timo Werner gikk inn og passet på at kvaliteten på spillet var på topp, ved å tilby gode ferdigheter og høyintensiv fotball.

Frankrike mot Tyskland head-to-head statistikk

Fotball konflikten mellom Frankrike og Tyskland er blant Europas største og mest kjente. Denne fotball klassikeren har blitt spilt 31 ganger siden 1931. Når det gjelder head-to-head statistikk har Frankrike ledelsen med 14 seire, mens Tyskland har vunnet ni ganger. Åtte kamper avsluttet som uavgjort.

Odds mellom  Frankrike og Tyskland

Oddsen for denne kampen er 2,80 for Frankrike, 2,45 for seier i Tyskland og 3,30 for uavgjort på BET365.

Frankrike vs Tyskland – Betting tips & Oddstips

I alle sammenstøt mellom Frankrike og Tyskland er det totalt 95 scorede mål (3,1 mål per kamp). Fordelingen er ganske lik, med franskmennene som har 49 scorede mål og tyskerne 46. Nitten møter mellom disse to flotte fotballagene har endt med at tre eller flere mål ble scoret. Sjansen for at vi vil se dette igjen er ganske stor, takket være de angripende fotballspillerne i begge lag. Griezmann og Mbappe på den ene siden, og Werner og Gnabry på den andre siden, er målene garantert i denne kampen. Begge lagene skal score – det taler for seg selv.

Ekspert Betting Tip: Begge lag scorer Ja
1.92