England - Kroatia | EM 2021 Betting Tips, Spådommer og Odds

Statistisk informasjon, prestasjoner, beste oddsen, beste betting tips for England mot Kroatia for EM 2021. Analyse med head to head sammenligninger samt prognoser fra fotballeksperter.

EM 2021 | 13.06.2021 | 14:00 CET
england V croatia
sieg sieg sieg sieg Niederlage Prestasjoner sieg sieg Niederlage Niederlage Niederlage
Den beste oddsen for kampen
Home win
1.83 av 22bet logo tip
Draw
3.55 av 20bet tips logo
Away win
4.75 av bet365 logo tip

Gruppe D i EM 2021 starter med den etterlengtede kampen mellom England og Kroatia på Wembley Stadium i London søndag 13. juni 2021, så to legitime tittelkandidater møter hverandre i første runde av gruppespillet.

Kampdetaljer

  • England mot Kroatia
  • Gruppe D – Første runde
  • Dato – 13.6.2021
  • Starttid – 14:00 CET
  • Sted: Wembley Stadium, London, Storbritannia
Beste odds für Match England - Kroatia Fokus på odds- og sportsspill Tilbyr live odds og live streaming Sikre og populære betalingsmetoder

England statistikk og form

The Three Lions har aldri vært i finalen i UEFA EM, og vil prøve å endre på dette i sommer mens de er vert for EM 2021. De er storfavoritter til å vinne tittelen sammen med den regjerende verdensmesteren Frankrike med sine odds på 6.00 hos Bet365 Sportsbook.

England dominerte kvalifiserende runder i gruppe A, og teller syv seire og ett tap, og greide å slå Tsjekkia med 6 poeng i gruppen. The Three Lions sanket 37 mål på åtte kamper, mer enn alle de andre fire lagene i gruppe A til sammen. De har vunnet de fire foregående kampene i alle konkurranser, scoret 13 mål i prosessen og slo inn bare én gang.

england
Siste seier mot Kroatia: (18.11.2018)
2:1

England nyheter

Dette engelske laget er fylt opp med talentfulle spillere, og noen av dem er veldig unge. Selvfølgelig vil den 27 år gamle kapteinen Harry Kane (53 landskamper, 34 mål) og den 26 år gamle spissen Raheem Sterling (61 landskamper, 14 mål) lede an, men det er mange unge løver som vil være klar til å ta steget opp og hjelpe teamet på vei.
Phil Foden er bare 20, og har en fantastisk sesong med Manchester City. Den 22 år gamle Declan Rice og Mason Mount er allerede sentrale spillere på midtbanen, mens den 24 år gamle spissen Dominic Calvert-Lewin kan være Englands super-sub i sommer.

Kroatia Statistikk og form

Blazers kommer til EM som 29,00 underdog for å vinne det hele ifølge 20bet Sportsbook, og bare åtte lag har bedre odds for å bli europeiske mestere i sommer. Kroatia er en regjerende verdensmester, selv om det er rettferdig å si at Blazers ikke har vært på sitt beste den siste tiden.

Etter en forferdelig opptreden i UEFA Nations League, og fem tap i sine seks opptredener, åpnet Blazers 2022 VM kvalifiseringen med et 1-0-nederlag i Slovenia. De spratt tilbake med et par seire over Kypros 1-0 og Malta 3-0, men Kroatia sliter åpenbart med å prestere på høyt nivå.

croatia
Siste seier mot England: (21.11.2007)
3:2

Kroatia Nyheter

Hovedtrener Zlatko Dalic var en stor faktor i det VM-løpet for tre år siden, men han vil savne Ivan Rakitic (106 landskamper, 15 mål) denne gangen, da den 33 år gamle midtbanespilleren trakk seg fra landslagsspill i september 2020. Den 35 år gamle playmakeren Luka Modric (136 landskamper, 17 mål) er fortsatt kaptein og nøkkelspiller for Blazers som har mye talent på laget sitt.

Dalic har derimot noe bekymringer med skader på laget, og vet ikke om midtbanespilleren Marko Rog (21 landskamper) blir med, mens spissen Ante Rebic (36 landskamper, 3 mål) sliter med en hofteskade. Blazers håper bare alle andre vil være klare til å gå mot England.

England mot Kroatia head-to-head statistikk

England og Kroatia møtte hverandre tre ganger i 2018, inkludert semifinalekampen i verdensmesterskapet i 2018. Kroatia knuste England i ekstraomganger, 2-1, så England har et enormt motiv for å hevne seg i EM 2021. Etter det smertefulle tapet slo England Kroatia med 2-1 på hjemmebane i UEFA Nations League, og fikk da en målløs remis mot Kroatia.
Disse to fiendene møttes en gang tidligere i EM. Tilbake i 2004 smadret England Kroatia 4-2 i gruppespillet. England har vunnet fem av sine ni møter med Kroatia sammen med et par uavgjorte kamper og tap.

Odds mellom England og Kroatia

England spiller hjemme, noe som er en stor fordel, spesielt for Three Lions som vant 13 av sine siste 14 kamper på Wembley Stadium. Derfor er vertene oppført som 1,83 favoritter på 22bet Sportsbook. Kroatia er en 4,75 underdog for å vinne alle tre poengene, mens uavgjort betaler 3,55 på 20bet Sportsbook.
Bookies forventer å se færre enn tre mål totalt, og setter prisen til 2,10 på over 2,5 mål og 1,70 på under

England vs Kroatia – Betting tips & Oddstips

Denne kampen vil være en fryd å se på, selv om begge lag tar det rolig og gir oss færre enn tre mål totalt i kampen. Det er stort forventningspress på begge lagene, så det forventes at lagene spiller forsiktig så lenge resultatet er 0-0. Å ta uavgjort ved pause med 2.10 i odds på Bet365 Sportsbook er et fristende veddemål, med tanke på alle omstendighetene.
Helt ærlig kan dette sammenstøtet lett gå treveis. Selv om Kroatia ikke har vært på sitt beste de siste årene, har Kroatia mange toppspillere som alltid fyrer seg opp for å bevise seg på banen.

Ekspert Betting Tip: Uavgjort ved pausen
2.10