Om kampen

Klokken 20:00 er det tid for action på Al Bayt Stadium. Dette blir en kamp som kan sammenlignes med David mot Goliat – lille Costa Rica mot Tyskland. Begge lag har absolutt alt å spille for i denne kampen. Tyskerne ligger verst til i denne gruppa med kun ett poeng. Dette er noe inegn hadde trodd på forhånd. Costa Rica ligger på plassen over med 3 poeng etter den overraskende seieren mot Japan.

Hvordan VM blir videre her er helt opp til dem selv. Vinner Costa Rica er de klar for cuppspillet. Vinner Tyskland, er de avhengig av at Japan taper mot Spania. Uavgjort vil ikke holde her. Tyskerne kommer nok til å gå all in i denne kampen og prøve å score mest mulig mål. Scenarioet til denne kampen er rett og slett beleiring av Cosat Ricas 16-meter.

Costa Rica – Form

Formen på Costa Rica i dette mesterskapet er over all forventning, selv med ett stortap i første kamp mot Spania. Ett tap og en seier er resultatet så langt, noe de garantert er fornøyd med selv. Men det spørs nå om ikke den gode formen vil stoppe opp her mot et tysk lag som har alt å spille for.

Last Win Team Logo Costa Rica: siste seier mot Tyskland: Ingen

Tyskland – Form

Det er ikke annet å si enn – helt forferdelig. Formen som Tyskland viser nå om dagen er ikke godt nok. De var på forhånd en ousider til å gå helt til topps, men nå ser det meget mørkt ut for dem. Skuffende tap for Japan, men holdt Spania til uavgjort er resultatet av årets mesterskap. Tyskerne må vinne og samtidig håpe at Japan snubler mot Spania, eller at Spanjolene går på et mega tap av dimensjoner, for at de skal gå videre.

Last Win Team Logo Tyskland: siste seier mot Costa Rica: 09.06.2006 (4-2)

Costa Rica vs Tyskland: H2H

Costa Rica og Tyskland har spilt mot hvernadre en gang før. Dette skjedde i VM 2006 der tyskerne gikk av med en komfortabel 4-2 seier, og det er det eneste møtet så langt mellom dem. Årest kamp blir deres andre møte, og uten tvil den viktigste kampen for begge lag i denne turneringen.

Costa Rica vs Tyskland: Odds

Det er ikke spørsmål om hvem som er favoritter i denne kampen. Alle bookmakere har så lav odds på at Tyskland vinner at det er ingen vits å spille på det. Da er det bedre å spille på underdogen Costa Rica med en odds på langt over 20 i odds hios mange bookmakere. Noen har til og medover 21 i odds på at Costa Rica vinner. Uavgjort betaler også veldig bra om du har tro på at det blir poengdeling.

Tips for Costa Rica vs Tyskland

Tipset for denne kampen blir uten tvil på Tyskland. Vi tror at de vinner her. Spørsmålet er bare med hvor mange mål de vil vinne med? Tyskland er på høyde med Spania på kvalitet, og Spania slo som sagt Costa Rica 7-0. Vi tror at antall mål for tyskerne blir tilnærmet det Spania greide å putte.

Det anbefales å på det sterkeste å spille på handikapp spill. Gjerne der Tyskland starter med 3-4 mål i minus.

Beste tips: Besøk