Om kampen

Al Thumama Stadium er der festligheten skal foregå på ettermiddagen den 1.desember. Klokken 16:00 er det avspark for de siste to kampene i gruppe F.

Marokko har skjebnen i sine hender her, og det er de hjelt klar over selv. Med seier over Canada vil de gå videre, uansett resultat i den andre kampen mellom Kroatia og Belgia.
Canada på sin side har ikke noe annet enn æren å spille for. Det er usikkert om de har motivasjon til å kunne gi Marokko kamp siden de allerede er ute av mesterskapet.

Canada – Form

Under VM har ikke Canada hatt den formen og dyktigheten som kreves for å kjempe om avansement fra gruppa. Det har endt med to strake tap og fem baklengsmål. Men dette var egentlig forventet. Canada var på forhånd ikke levnet de store sjansene for videre spill fra gruppe F. De er nok meget fornøy likevel at de har fått sjansen til å være med i VM 2022.

Last Win Team Logo Canada: siste seier mot Marokko: Ingen

Marokko – Form

Formen til Marokko under dette mesterskapet er meget positivt. Selv med en uavgjort mot sist VM`s runner up Kroatia, er det en godkjent resultat. De impornerte meget i kampen mot Belgia der de vant 2-0, noe som kanskje ikke var forventet. Med seier her vil de gå videre uansett hva som skjer. Skulle de ha 2 seierer og ett uavgjort fra gruppespillet er det over all forventning av dette nord afrikanske nasjonen.

Last Win Team Logo Marokko: siste seier mot Canada: 11.10.2016 (4-0)

Canada vs Marokko: H2H

Disse to nasjonene har ikke hatt sjansen til så mange møter gjennom historien. De har faktisk bare møtt hverandre en gang tidligere, og ble da slått 4-0. Men dette er over 10 år siden, og mye har skjedd med canadisk fotball siden den gang. Dessuten var Marokko et meget bra fotballnasjon på den tiden. Mye har skjedd med det marokkanske landslaget også i løpet av disse 10 årene.

Canada vs Marokko: Odds

Alle bookmakere har satt Marokko som favoritter mot Canada. Det som er spennende er at selv om de er favoritter, så er oddsen på Marokko overraskende høy. Det betyr at enhver spill på borteseier her vil bli godt betalt.

Canada er som sagt ett par hakk under Marokko oddsmessig, noe som stemmer helt bra om vi ser på det de har vist under dette mesterskapet. Med odds på godt over 3-tallet, så er det få som tror at de vil lykkes her.

Tips for  Canada vs Marokko

Vi er 100% sikker på at Marokko vil sikre avansement på egen hånd. For at det skal skje så må de vinne, og det gjør de! Vi tror ikke at de må belage seg på at Kroatia slår Belgia.

Vi ser for oss en scenario der et godt motivert lag møter ett lag der all futt er forsvunnet. Marokko vil kjøre på fra start for å sikre seg ett tidlig mål og tre poeng, for deretter å legge seg bakpå å forsvare poengene, og videre avansement fra gruppe F.

Beste tips: Begge lag scorer NEI 1.95 Besøk