Belgia - Russland | EM 2021 Betting Tips, Spådommer og Odds

Statistisk informasjon, prestasjoner, beste oddsen, beste betting tips for Belgia mot Russland for EM 2021 . Analyse med head to head sammenligninger samt prognoser fra fotballeksperter.

EM 2021 | 12.06.2021 | 20:00 CET
belgium V russia
sieg unentschieden sieg sieg sieg Prestasjoner Niederlage sieg sieg Niederlage Niederlage
Den beste oddsen for kampen
Home win
1.60 av bet365 logo tip
Draw
3.80 av 22bet logo tip
Away win
6.00 av 20bet tips logo

EM 2021 starter 11. juni 2021, og en av de mest interessante kampene i første runde i gruppespillet vil finne sted på Gazprom Arena i St. Petersburg, Russland, lørdag 12. juni, når Belgia møter Russland.

Kampdetaljer

  • Belgia mot Russland
  • Gruppe B – Første runde
  • Dato – 12.6.2021
  • Starttid – 20:00 CET
  • Sted: Gazprom Arena, St. Petersburg, Russland
Beste odds für Match Belgia - Russland Fokus på odds- og sportsspill Tilbyr live odds og live streaming Sikre og populære betalingsmetoder

Belgia statistikk og form

The Red Devils går inn i UEFA-EM 2021 som den tredje sterkeste favoritten til å vinne tittelen med sine odds på 7.00. De kjørte gjennom kvalifiseringsrunden og vant alle sine ti konkurranser i gruppen og klarte en vanvittig 40: 3-målforskjell.

Belgia er ubeseiret på seks strake kamper i alle konkurranser. I løpet av denne perioden har Belgia notert fem seire sammen med en 1-1 uavgjort mot Tsjekkia. Forrige gang ydmyket de Hviterussland 8-0 hjemme, selv om Belgias hovedtrener Roberto Martinez bestemte seg for å hvile noen av sine beste spillere.

belgium
Siste seier mot Russland: (16/11/2019)
4:1

Belgia nyheter

Belgia har rikelig med talentfulle spillere, spesielt på midtbanen. Kapteinen Eden Hazard (106 landskamper, 32 mål) sliter imidlertid med skader og kan gå glipp av den kommende turneringen. Det ville være et stort nederlag for Belgia som lener seg tungt på sine erfarne spillere. Kevin De Bruyne (80 landskamper, 21 mål) er absolutt deres beste spiller for øyeblikket, mens den 18 år gamle spissen Jeremy Doku (6 landskamper, 2 mål) kan være en av de viktigste nøkkelspillerne nå i sommer.

Russland Statistikk og form

Sbornaya spilte mot Belgia i kvalifiseringen til EM 2021, og endte på andreplass i gruppe I, seks poeng bak Belgia. Russland tapte to ganger for Belgia, men klarte å vinne alle sine resterende åtte konkurranser mens de la inn en fin 33: 8-målforskjell. Riktignok var ikke spillet i kampene førsteklasses, men Russland gjorde fortsatt jobben godt.

I løpet av de siste syv kampene i alle konkurranser har Sbornaya kun notert et par seire sammen med tre tap og to uavgjorte. De led et tungt 5-0-tap i Serbia i UEFA Nations League i november i fjor, og Russland tapte i Slovakia 2-1 i forrige kamp 30. mars 2021.

russia
Siste seier mot Belgia
Ikke relevant

Russland Nyheter

Hovedtreneren Stanislav Cherchesov ledet Russland til kvartfinalen i FIFA VM 2018. Han foretrekker å lene seg på erfarne spillere, så den 37 år gamle vingen Yuri Zhirkov (102 landskamper, 2 mål) er fortsatt med på laget, mens den 32 år gamle spissen Artem Dzyuba (50 landskamper, 29 mål) er kapteinen og den spilleren de fleste på banen lener seg til. Dzyuba har vært flink i EM-kvalifiseringen, og har levert ni mål og assistert fem på ti kamper.

Belgia mot Russland head-to-head statistikk

Som vi allerede har nevnt, overlevde Belgia Russland to ganger i 2019, 3-1 hjemme og 4-1 på Gazprom Arena i St. Petersburg som 2.10 oddsfavoritter. Belgia er ubeseiret i seks møter med Russland, og registrerer fem seire i prosessen.

Odds mellom Belgia og Russland

Belgia er storfavoritten i denne kampen, men Russland spiller på hjemmestadion i St. Petersburg. Uansett er Belgia oppført med 1,60 i odds som favoritter til å vinne på Bet365 Sportsbook, mens hjemmelaget har 2,25 i odds for å vinne og tjene minst ett poeng.
De tre siste møtene mellom Belgia og Russland ga fire eller flere mål totalt, så det er litt overraskende at Over 2,5-målene betaler kun 1,95 på 22bet Sportsbook.

Belgia vs Russland – Betting tips & Oddstips

Belgia dominerte Russland i kvalifiseringen, og vi forventer mer av det samme i sin første kamp i EM 2021. Russland vil helt sikkert ta en defensiv tilnærming, og prøve å opprøre Belgia gjennom motangrep, men Belgia skal ikke ha store problemer med å bryte gjennom Sbornayas forsvar.

Ekspert Betting Tip: Belgia vinner
1.60