Anmeldelse av bettingsiden NordicBet

nordic bet logo
expekt Vurdering: 93/100
  • Mange markeder tilgjengelig
  • Livespill og streaming
  • Suverene bonuser

NordicBet er et naturlig valg for norske spillere som leter etter gode odds, stor underholdningsverdi og massevis av bonuser – her er det nemlig et spesielt fokus på det nordiske spillere verdsetter. Spillsiden så dagens lys for første gang i 2002, og selv om NordicBet har lang fartstid, mangler det ikke på innovative løsninger og teknologiske fremskritt. Det er velkjente BML Group Ltd. som står bak nettsiden til NordicBet, og dette selskapet er Malta-basert. Det betyr at NordicBet har lisens gjennom Malta Gaming Authority – et kvalitetsstempel og en betryggelse for deg som spiller.

Lisensier
Betting Markedene
+30
Live
Mobil Via webb
Kontakt E-post, Telefon og Live Chat
Betalinger
1000kr
Opptil 1000 kr på dine 3 første inskudd

Hvilke fordeler og ulemper utmerker seg på NordicBet?

NordicBet er en stabil bettingside med det meste på stell. Allikevel er det et par ting som utmerker seg litt ekstra. Det første vi vil trekke frem, er den gode kundeservicen du får her. Her får du kundeservice hele døgnet, hver dag, og hjelpen kommer via alle kanaler – både live chat, e-post og via telefon. Dessuten kan du velge å bli ringt opp fra en ansatt på supportavdelingen, noe som gir deg tid og rom til å gjøre egne ting mens du venter på kontakt. Vi må også trekke frem de gode bonusløsningene NordicBet byr på. Du finner en mengde gratisspill her, og kan stort sett velge hvilke kamper og i hvilke markeder du skal spille. Dette gir ekstra spenning, og en litt bedre spillopplevelse.

nordicbet odds

På NordicBet, finner du enkelt oddsseksjonen via menylinjen helt øverst på skjermen.

Vi har ikke mye å pirke på når det kommer til NordicBet, men vi skulle kanskje ønske de hadde en live chat-funksjon tilgjengelig på siden til enhver tid. Per i dag må du navigere deg videre til hjelpesenteret og deretter til live chat funksjonen om problemer skulle oppstå. Det er litt tungvint om du trenger hjelp med noe annet på siden – for eksempel utfylling av tippekupongen. Da er det lettere om du kan sitte med kupongen foran deg samtidig som du snakker med kundeservice. Utover dette har vi ingenting å klage på – NordicBet leverer kvalitet fra A til Å.

Hvilke markeder finner du på NordicBet?

Selv om NordicBet er mye mer enn en bettingside, er det her hovedfokuset ligger. Derfor har du som liker odds og sportsspill mye godt i vente. Når du besøker nettsiden til NordicBet, finner du enkelt oddsseksjonen via menylinjen helt øverst på skjermen. Trykker du på «odds» navigeres du videre til oddsseksjonen, hvor du får oversikten over kommende kamper, oddsmuligheter og de ulike markedene som tilbys. For å sortere alle markedene alfabetisk, trykker du på «sport A–Å» øverst til venstre. Her finner du i overkant av 30 markeder, hvor de mest populære markedene er fotball, basket, motorsport, sykling, ishockey og håndball. Blant de mindre kjente idrettene som dekkes på NordicBet finner du både badminton, biljard, dart og futsal – det finnes noe for alle. Du kan til og med tippe på utfallet av politiske arrangementer.

Innenfor de ulike markedene finner du en mengde ligaer, både mindre, lokale ligaer og de aller største arrangementene som finnes. Blant disse kan vi nevne Eliteserien, Champions League og La Liga. Du finner også mer innovative løsninger, for eksempel e-sport, som er det nyeste innen odds og sportsbetting. Det er tydelig at NordicBet tenker på alle og prøver å tilfredsstille absolutt alle preferanser og behov, og det klarer de. Utvalget er allerede stort, men vi håper det blir enda større med tiden.

På NordicBet har du en rekke innsatsmuligheter, både singelspill, kombispill så vel som en egen oddsbygger som lar deg bygge egne tippekuponger på tvers av markeder. Dessuten kan du tippe på en rekke forskjellige utfall i alle de forskjellige kampene som går – for økt spenning. I Eliteserien, toppserien for menn i Norge, kan du blant annet tippe på utfallet av kampen, på totalt antall mål, på antall mål i første omgang, antall mål i andre omgang, totalt resultat i kampen og antall kort – bare for å nevne noe. Det finnes mange muligheter, det er nesten kun fantasien som setter grenser.

Hvordan er oddsen på NordicBet?

På NordicBet er det enkelt å komme i gang med spillingen. Finn markedet du vil tippe innenfor, eller bruk eventuelt søkefeltet øverst til høyre for å søke direkte på kampen du leter etter. Når det er gjort kan du enkelt fylle ut spillekupongen din og vente på at kampen skal sette i gang. På NordicBet tilbys både singelspill, kombispill og systemspill, og du kan dessuten bruke oddsbyggeren til å lage en helt unik tippekupong tilpasset deg og dine preferanser. Dette er en genial funksjon for etablerte spillere med kunnskap om spillene.

nordicbet live odds

Her kan du sjekke ut de beste odds og spill på favorittlaget ditt

Som tidligere nevnt har du en rekke muligheter når det kommer til hva du ønsker å tippe på, men dette varierer mellom de ulike markedene. Som regel kan du tippe på elementer som hvem som vinner kampen, hvem som scorer først, hvor mange mål som scores totalt og liknende. Fullstendig oversikt over dette finner du når du trykker deg inn på aktuell kamp på NordicBet.

Ved plassering av odds er minimum innsats alltid 1 krone. Maksimalt tillatt innsats varierer mellom markedene, så dette må du sjekke nærmere før du plasserer et spill. Du kan selv velge om oddsen vises i desimaler, i brøk eller i amerikansk versjon – avhengig av hva du er vant til og helst foretrekker. Nederst i oddsseksjonen til NordicBet finner du til enhver tid informasjon om hvordan oddsen fungerer og hva som tilbys. Det kan lønne seg å lese igjennom denne informasjonen før du setter i gang, så vet du hva du går til.

Har NordicBet mange gode bonuser og kampanjer på lur?

Ja, NordicBet tar godt vare på alle spillerne sine, både de ferskeste og de mer etablerte. Når du er på hovedsiden finner du oversikten over alle kampanjer via kampanje-fanen øverst på menylinja. Når du kommer inn på kampanjesiden, kan du sortere kampanjene via rullemenyen øverst, slik at oddskampanjene dukker opp. Derfra kan du bla igjennom alle kampanjer og finne de tilbudene du ønsker å benytte deg av. Husk imidlertid å lese alle vilkår og betingelser før du benytter deg av bonuser på NordicBet. Det foreligger alltid krav – og disse varierer. Les spesielt delene som omhandler en bonus’ varighet, omsetningskrav og innsatskrav.

Velkomstbonus for oddsseksjonen

nordicbet gratisspil velkomstbonus 1000 nok

For å ta del i velkomstbonusen må du registrere deg som spiller, og deretter gjøre ditt aller første innskudd.

NordicBet ønsker alle nye spillere velkommen med en velkomstbonus i toppklasse. For å ta del i velkomstbonusen må du registrere deg som spiller, og deretter gjøre ditt aller første innskudd. Når det er gjort mottar du automatisk et gratisspill verdt 250 kroner. På ditt andre innskudd får du et gratisspill på 250 kroner om du gjør et innskudd på 200 kroner eller mer. På ditt tredje innskudd får du et gratisspill på 500 kroner om du gjør et innskudd på 500 kroner eller mer. Alle gratisspillene kan brukes på valgfrie idretter. På den måten kan du bli bedre kjent med NordicBet – uten å bruke altfor mye penger fra egen lomme.

Gratisspill på oddsbyggeren

Hver måned kan du på NordicBet vinne gratisspill når du benytter deg av oddsbyggeren. Hver måned deles det ut gratisspill til en verdi av 20 000 kroner, og beløpet fordeles på 10 heldige spillere. For å delta i konkurransen må du plassere et spill på oddsbyggeren med 50 kroner eller mer, med odds på minst 2.0. De spillerne med flest poeng på vinnende spill, vinner gratisspill.

Tilbyr NordicBet liveodds og In-Play-betting?

NordicBet har vært på banen lenge, men det hindrer dem ikke fra å til stadighet levere nye innovative løsninger. Blant det nyeste på markedet finner du muligheten for å plassere liveodds, som betyr at du kan tippe på elementer i en kamp, mens kampen finner sted. Dette er perfekt for deg som søker litt ekstra spenning, eller er god på å lese spillet. Ser du at et lag eller at en konkret spiller briljerer, kan du tippe på at aktuelt lag taper eller at aktuell spiller scorer. Da er det gode penger å hente. Via hovedsiden finner du enkelt oversikten over alle livespill via menylinjen øverst. Her er også en rekke markeder tilgjengelig, både fotball, basket, tennis, e-sport med mer.

For litt ekstra spenning, kan du også streame en rekke kamper og arrangementer via NordicBet. Da kan du følge med på kampen samtidig som du tipper med liveodds. Stort mer spennende kan det ikke bli. Merk at ikke alle kamper du kan tippe på streames live. Det lønner seg derfor å sjekke på forhånd at du faktisk kan se kampen, så ikke du blir skuffet om kampen starter og du ikke får sett den.

Hvordan fungerer NordicBet på mobil?

nordicbet mobil

Spil via mobilen i dag!

NordicBet er tilpasset både datamaskiner og mobile enheter, noe som gir deg muligheten til å følge med på favorittsporten, og å tippe, uansett hvor du måtte være. Per i dag tilbyr ikke NordicBet noen egen mobilapp, men du besøker enkelt bettingsiden via nettleseren på mobilen eller nettbrettet ditt. Dette krever noen ekstra tastetrykk, men du får raskt logget inn og er like raskt i gang. Alt du trenger er en oppladet mobil enhet samt stabil internett-tilkobling.

Hvordan er designet?

Når du besøker NordicBet via datamaskinen, møter du på en stilren, lys og innbydende nettside. Bakgrunnen er hvit, og lyseblått er brukt for å fremheve detaljer. Utover dette er nettsiden veldig enkel – i positiv forstand. Du slipper slitsomme forstyrrelser og unødvendig animasjon. På NordicBet kommer du for å spille i et seriøst miljø, og det er akkurat slik nettsiden også oppfattes. Dessuten brukes virkemidler i form av vår alles kjære Mini. Han preger bildene på nettsiden, og oppfordrer til spill på NordicBet. Dette er et smart trekk fra spillsiden – Mini er en trygg og velkjent karakter i norske hjem, og det bidrar til å gi en «hjemme»-aktig følelse mens du spiller.

På mobil møter du det samme stilrene designet. Den hvite bakgrunnen påvirkes kun av sportsbilder og lyseblå detaljer, og du kan enkelt konsentrere deg om det som faktisk betyr noe – nemlig spillingen.

Og brukervennligheten?

Design og brukervennlighet går sammen som hånd i hanske, og derfor kan du forvente deg god brukervennlighet gjennom hele spillopplevelsen på NordicBet. På grunn av det enkle designet, finner du enkelt frem til det du leter etter. Øverst på forsiden har du oversikten over alle kategorier NordicBet byr på – odds, livespill, casino, live casino, hesteløp, poker og virtuell sport. Navigerer du deg til oddsseksjonen er det like enkelt å finne frem her. Til venstre finner du alle tilgjengelige markeder, og til høyre finner du et søkefelt, hvor du kan skrive inn det markedet eller den kampen du leter etter. Skulle du trenge hjelp, kan du alltid trykke på det lille spørsmålstegnet, så navigeres du videre til hjelpesenteret. Med andre ord finner du enkelt fram på NordicBet – uansett hva du måtte lete etter.

På mobil er oppsettet så å si helt likt som på datamaskinen. Den eneste forskjellen er at enkelte valgmuligheter ligger under rullemenyer fremfor på menylinjen – men du finner like enkelt frem.

Hvilken lisens er gjeldende?

mga malta gaming authorityNordicBet er et selskap basert på Malta, og det er derfor lisensiert gjennom Malta Gaming Authority. Dette er et symbol på god kvalitet, Malta Gaming Authority er nemlig blant de strengeste lotteritilsynene som finnes. De følger med på at NordicBet følger de reguleringer og regler de har, og at all spilling på nettsiden går riktig for seg. For spillere bosatt i Sverige, reguleres NordicBet via den svenske Spelinspektionen, men for norske spillere – som ikke selv har noe tilsynsorgan – er det Malta Gaming Authority som gjelder.

Hvilke funksjoner kan du glede deg til å sjekke ut?

  • Liveodds og streaming
  • Masse spennende bonuser
  • Mange ulike markeder – tilpasset alle spillere

Hvordan fungerer innskudd på NordicBet?

På NordicBet er innskuddsprosessen lagt opp slik at den skal passe alle spillere. Der noen har fokus på raske løsninger, har andre større fokus på sikkerhet. Dette vet NordicBet, og derfor får du valgmuligheter i både pose og sekk. Ved innskudd kan du benytte både VISA og MasterCard. Her må du fylle ut kortinformasjonen på NordicBets sider, og deretter vil pengene overføres umiddelbart.

nordicbet uttak innskudd

Uttak og innskudd hos Nordicbet

Du kan også velge å benytte deg av de effektive e-lommebøkene Skrill og Neteller. Her slipper du å taste inn sensitive opplysninger, og pengene ankommer spillerkontoen umiddelbart. Merk imidlertid at du ikke får benytte deg av velkomstbonusen når du benytter deg av e-lommebøker. Om ønskelig kan du også bruke det forhåndsbetalte kortet Paysafecard, eller eventuelt bankoverføring om du foretrekker det gode gamle. Minimum beløp ved innskudd til spillerkontoen din er 100 kroner. Det tas ingen gebyrer fra NordicBets side, men banken din kan ta servicekostnader ved overføringer.

Er det like enkelt å gjøre uttak?

Ja, vet uttak kan du benytte de samme metodene som ved innskudd, men du må påregne noe lenger behandlingstid avhengig av metoden du velger. Her vil det ta alt mellom to til åtte virkedager før du har pengene på bankkonto. Normalt har bankoverføring lengst behandlingstid, mens e-lommebøkene, Skrill og Neteller, har kort behandlingstid, rundt ett døgn. Av sikkerhetsmessige årsaker må du benytte den samme metoden for uttak som du benyttet ved innskudd, i hvert fall så godt det lar seg gjøre. Du kan også bli bedt om å sende inn dokumenter som bekrefter at du er deg – dette gjøres også for å sikre at pengene faktisk sendes til rette vedkommende.

Så sikkerheten er i fokus?

Sikkerheten på NordicBet har aller høyeste fokus. Når ekte penger og sensitive opplysninger er i spill, er det svært viktig for alle parter at opplysninger ikke havner på avveie. NordicBet har tatt mange grep for å sørge for at sikkerheten er på topp. Dette gjør de blant annet ved å lisensieres gjennom Malta Gaming Authority, som passer på at alt går riktig for seg. Dessuten benytter de det seneste innen kryptering, slik at opplysninger du legger igjen på nettsiden blir der, og ikke kan sendes videre til noen. Dersom du ønsker ytterligere bekreftelse på at sikkerheten og personvern er i fokus på NordicBet, finner du masse informasjon om emnet i FAQ-oversikten på nettsiden. Det kan lønne seg å lese dette om du er av det skeptiske slaget.

Hvordan er kundeservice på NordicBet?

Ved behov for hjelp får du raskt kontakt med kundeservice gjennom flere ulike kanaler. Du finner hjelpesenteret via spørsmålstegnet øverst til høyre, og her kan du velge hvilken kanal du ønsker hjelp via. De aller fleste foretrekker live chat, og der du får hjelp innen 30 sekunder. Om du ikke får hjelp på norsk, møter du på en annen skandinavisk kunderådgiver, og du vil derfor ikke oppleve kommunikasjonsproblemer.

Ved lengre henvendelser eller mer kompliserte spørsmål bør du sende en e-post. Da får kundeservice sett nærmere på saken, og du får et mer utfyllende svar. NordicBet har blant de korteste behandlingstidene i bransjen når det kommer til svar på e-post – du får normalt svar innen en time. Som om ikke det var nok, kan du velge å bli oppringt av en person fra kundeservice. Dette er kundeservice i toppklasse – rett og slett.

Ønsker du å finne svar selv, kan du også bla igjennom spørsmål og svar i FAQ-oversikten. Du kan også benytte søkefeltet øverst i hjelpesenteret og søke opp stikkord. Da vil relevante spørsmål og svar dukke opp. I mange tilfeller finner du svarene selv her, og slipper å kontakte kundeservice.

Hva mer har NordicBet å by på?

Du finner masse underholdning på NordicBet, ikke bare odds og sportsspill. I casinodelen kan du spinne hjulene varme på massevis av spilleautomater. De kommer i alle slags varianter og temaer, både enarmede banditter og moderne videoautomater er tilgjengelig, så vel som de ettertraktede progressive spilleautomatene som kan gjøre deg til mangemillionær. Foretrekker du bordspill finner du en mengde poker-, rulett- og blackjackspill, med mer. Du kan også prøve lykken i NordicBets live casino, der du spiller mot helt ekte dealere som åpenbarer seg på skjermen foran deg ved hjelp av et webkamera. Dette er et perfekt avbrekk fra oddsspillingen dersom du trenger litt variasjon.

Hvilke erfaringer sitter vi igjen med fra NordicBet?

Etter å ha sett nærmere på NordicBet, sitter vi igjen med en rekke gode erfaringer. Nettsiden er stilren og brukervennlig, slik at både nye og gamle spillere lett finner frem til det de leter etter. Du finner en rekke ulike markeder å tippe på, og oddsen er alltid god. Dessuten har du mange oddsmuligheter og kan tippe på en rekke utfall, helt etter egne ønsker og preferanser. Med gode bonuser og muligheten til å spille livespill blir dessuten spillopplevelsen ekstra spennende, og det er aldri en kjedelig stund her. Skulle det dukke opp spørsmål eller problemer underveis, er heller hjelpen aldri langt unna.

Vi er mektig imponert over NordicBet og alle tjenestene de leverer, og vi anbefaler deg absolutt å sjekke ut denne aktøren om du ikke allerede har gjort det.

nordic bet logo
expekt Vurdering: 93/100
  • Mange markeder tilgjengelig
  • Livespill og streaming
  • Suverene bonuser

Tippetips i fotball

  Topp 10 sider for sportsspill

Bonusnyheter

TOPP 5 VELKOMSTBONUSER

EM 2021 – artikler

Legg att eit svar