De beste bettingsider for EM 2021

EURO 2020 Betting sites Logo 885

Nå som vi nærmer oss med stormskritt til sommerens store sportsbegivenhet må vi begynne å titte litt nærmere på alle forskjellige aktører på det norske markedet. Her skal vi vise deg nettsidene som tilbyr de beste oddsene med mest spenning.

EM 2020 betting

Oss her på Bettingsider24 har samlet disse på ett og samme sted for å gjøre det enkelt for deg å sammenlikne oddsene til de forskjellige selskapene slik at du får maksimal utbetaling for dine penger. EM er ikke helt det samme uten sol og varme, og betting blir aldri det samme etter at du har funnet en god måte å sammenlikne odds på.

Hvordan velger jeg den beste siden å tippe på for EM 2021?

Det er naturligvis det spørmålet alle lurer på. Tingen er at for å svare på dette spørsmålet, må vi først se på de ulike kriterier som gjør en bettingside god eller ikke. Vi har samlet 11 kriterier som vi mener er viktige å se på før du velger. Disse kriteriene vil hjelpe deg å ta en rasjonell beslutning før EM sparkes i gang.

Ekspert Vurdering
Høydepunkter
Velkomstbonus
300kr
200% bonus opptil 300 NOK
Bet Nå
 • Godt utvalg av markeder
 • Forfriskende design på nettsiden
 • Mobilvennlig nettside
300kr
200% bonus opptil 300 NOK
Bet Nå
 • Godt utvalg av markeder
 • Forfriskende design på nettsiden
 • Mobilvennlig nettside
888sport Anmeldelse
ComeOn Review
98/100
500kr
500% bonus opptil 500 NOK
Bet Nå
 • God kundeservice – flere kanaler
 • Mange spennende markeder
 • Stadig nye bonuser
500kr
500% bonus opptil 500 NOK
Bet Nå
 • God kundeservice – flere kanaler
 • Mange spennende markeder
 • Stadig nye bonuser
ComeOn Anmeldelse
22Bet Review
99/100
1.200kr
100% bonus opptil 1.200 NOK
Bet Nå
 • Svært mange markeder å tippe på
 • Mange betalingsmetoder
 • Døgnåpen kundeservice
1.200kr
100% bonus opptil 1.200 NOK
Bet Nå
 • Svært mange markeder å tippe på
 • Mange betalingsmetoder
 • Døgnåpen kundeservice
22Bet Anmeldelse

Spillmarkeder

Mengden spillmarkeder er muligens den faktoren du bør være mest på utkikk etter når det kommer til å velge din bookmaker for fotball-EM 2021. Jo større valg av mulige måter å tippe på, jo bedre. Mengden spillmarkeder er utvilsomt en av de viktigste faktorene når det gjelder å bestemme den beste bookmakeren for EM. Disse kan komme som 1 × 2-spill, innsatser på antall mål, hjørnespark, kort, handikap, uavgjort og dobbelt sjanse-spill, og mange flere. La oss ikke glemme de individuelle innsatsene og muligheten til å komponere dine egne spill.

Odds

Hvorfor velge en nettside fremfor et annet når det har dårligere odds enn en annen nettside? Dette er en av tingene du bør tenke på når du velger den beste operatøren for deg. Hvilken operatør tilbyr de beste oddsene for et bestemt arrangement? For dette kan nemlig variere – kanskje noen nettsteder har bedre priser på innsatser før kamp, mens de derimot ikke har noe å spesielt interessant innenfor for live odds. Heldigvis har vi vurdert denne faktoren for deg, og du kan følge guider på nettstedet vårt for å se hvilken sportsbookie som tilbyr best mulig odds for hver og en faktor.

comeon liveodds

Nye bonuser som du kan glede deg over hver dag på comeon

Bonuser

Bettingselskap tiltrekker seg nye brukere med mange tilbud og bonuser som bare nye kunder kan dra nytte av. Selv om denne faktoren ikke er den avgjørende faktoren for bruk av en spesifikk bookie, kan den absolutt tippe balansen mot en bestemt operatør. En riktig bookie vil gi deg en god bonus eller et tilbud når du registrerer deg, og det bør tas i betraktning når du velger den rette bookien for deg.

ComeOn Review
98/100
500kr
500% bonus opptil 500 NOK
Bet Nå
 • God kundeservice – flere kanaler
 • Mange spennende markeder
 • Stadig nye bonuser
500kr
500% bonus opptil 500 NOK
Bet Nå
 • God kundeservice – flere kanaler
 • Mange spennende markeder
 • Stadig nye bonuser
ComeOn Anmeldelse

Live Betting

Å ha muligheten til å tippe på direkten er en populær ting om dagen. Noen spillere foretrekker live spill fremfor å tippe før kampen er i gang, og noen operatører er bedre når det kommer til live betting enn andre. For eksempel, hvis en bettingside ikke tilbyr spesifikke markeder med live betting, eller hvis de ikke tilbyr live betting i det hele tatt, vil en spiller mest sannsynlig velge en annen operatør å tippe med. Kvaliteten på tjenesten og grensesnittet kommer også inn i bildet her, selvfølgelig.

mobil icon

Mobil tilgang

Betydningen av å ha et brukervennlig mobilnettsted / app har aldri vært mer relevant enn i dag, med tanke på alle menneskene som bruker smarttelefoner som et instrument for å tippe. Først og fremst må vi spørre oss selv om en bestemt sportsbok i det hele tatt tilbyr en mobiltjeneste. Deretter bør vi vurdere kvaliteten på denne tjenesten.

Brukervennlighet og design

En bettingside kan ha gode spillalternativer, fantastiske odds og mange alternativer for live betting, men det er bare noe som ikke klinger helt. Og det er brukergrensesnittet og hele designet rundt nettstedet. Det er ingenting som er verre enn en uhyggelig og frustrerende opplevelse på en spillside, spesielt hvis du har det travelt med å satse. Dette er enda mer relevant for live betting – hvor enkelt nettstedet er å bruke, hvor enkelt det er å finne spill og hvor profesjonelt nettstedet ser ut er alle spørsmål du trenger å stille deg selv når du velger en bookie.

Brukervennlighet

Brukervennlighet går hånd i hånd med designet. Dette inkluderer alt fra å finne spillmarkedene, til å finne forskjellige begivenheter og bare den generelle anvendeligheten til nettstedet. Et eksempel på dårlig brukervennlighet vil være at det tar deg for mye tid å finne et spill du leter etter eller en del av nettstedet du vil nå. Hvis dette er tilfelle, er brukervennligheten til spillstedet dårlig.

VIP Programmer

Selv om dette ikke er en definerende faktor, forblir det viktig. Hvordan en bettingside belønner sine lojale kunder er viktig for å opprettholde et utmerket og langsiktig forhold. Noen operatører tilbyr uimotståelige bonuser for nye kunder, men gjør lite eller ingenting for eksisterende kunder. Et VIP-program kan gjøre spillopplevelsen for EM 2021 så mye bedre.

Betalingsmetoder

Dette er noe av det viktigste du bør vurdere. Betalingsmetodene bookies tilbyr; Ikke bare mengden, men også kvaliteten og sikkerheten bak betalingsmetodene. Bettingsiden bør inkludere alle de konvensjonelle betalingsmetodene. Det som også er viktig er at disse transaksjonene skjer øyeblikkelig, og at du ikke trenger å vente timer eller til og med dager på at de skal skje.

Uttak og betalninger

Vi tipser alltid om de beste bookmakers med gode betalingsmetoder og garanterte uttak

Sikkerhet

Alle ønsker å føle seg trygge når de tipper på nettet. Vi kan forsikre deg om at alle operatører som Bettingsider24.no bruker og tilbyr er 100% sikre, slik at du slipper å engste deg for at dine penger går tapt.

Kundeservice

Sist men ikke minst er kundeservicen. Den må være feilfri for å gi den beste opplevelsen for spillerne. Det kan være den avgjørende faktoren for valget av en bettingside. De må være tilgjengelige på mange forskjellige måter, og bør alltid strebe etter å få den beste kundeservicen som mulig. Det viser at de bryr seg om kundene sine. I tillegg skal tjenesten være tilgjengelig 24/7 med live chat.

Betting på EM 2021

Det finnes haugesvis av måter å tippe på når turneringen endelig nærmer seg. Har du allerede en god tanke på hvem som vinner, skuffer, eller overrasker er det mange bettingsider som allerede har åpnet dørene for tipping til de kommende kampene. Har du litt mer tålmodighet vil du kunne få all spenningen ved hjelp av live betting. Her er noen av alternativene:

Prematch betting

Du kan alltid sette inn en innsats rett før kamp om du har en god magefølelse. Man kan ofte komme langt med en slik følelse og mange bruker denne strategien. Hold alltid et budsjett og pass på å ikke prøve å vinne tilbake tapte penger med irrasjonelle og hurtige valg grunnet frustrasjon fra et foregående tap.

Beste målscorer

Lewandowski, Kane, eller kanskje Lukaku? Hva med Griezmann, eller kanskje Timo Werner? Valget er bredt, og dermed er oddsen også bred! Hvis Norge ikke kommer til EM har du i verste fall en spiller du kan heie på. Vi har satt penga våre på Griezmann, hvem velger du?

888sport live streaming

Sjekk ut EM 2021 live på 888sport!

Gruppevinnere

Kanskje den letteste måten å tjene penger på! Her gjelder framfor alt analyse. I motsetning til utslagsrundene der nesten alt kan skje er gruppespill som regel mye enklere å forutsi. Vel, dette gjelder egentlig for alle gruppene bortsett fra gruppe F med Frankrike, Tyskland og Portugal.

300kr
200% bonus opptil 300 NOK
Bet Nå
 • Godt utvalg av markeder
 • Forfriskende design på nettsiden
 • Mobilvennlig nettside
300kr
200% bonus opptil 300 NOK
Bet Nå
 • Godt utvalg av markeder
 • Forfriskende design på nettsiden
 • Mobilvennlig nettside
888sport Anmeldelse

Lagmarked

Dette er en måte å tippe på for enten folk som holder på et bestemt lag eller som har en god magefølelse på hvor langt laget når i turneringen. Dette er selvfølgelig en morsom måte å tippe på men også risikabel med tanke på usikkerheten på hvem de møter i utslagsrundene. Selvfølgelig er det en måte å prognostisere hvem motstanderen risikerer å bli, men dette krever litt jobb på din side.

Vinner

Den enkleste måten å tippe på. Men også den som kanskje gir oss den ultimate gleden. Det finnes ikke en bedre følelse enn å se laget som du har støttet i tykt og tynt gjennom hele turneringen vinne på straffesparkkonkurranse i finalen! Vi har satt penga på Belgia, hvem har du satt dine på?

Sammendrag av EM 2021

EM blir et fyrverkeri! En drøm som går i oppfyllelse for oss som elsker betting! Enten du gjør det for å tjene penger eller for å heve spenningen enda mer er EM 2021 noe vi alle gleder oss til. Hold deg oppdatert på bettingsider24 sin hjemmeside for EM-nyheter samt oppdaterte odds for diverse betting-marked fra de største aktørene i Norge.