Cyber.bet

cyber.bet
Ekspert Vurdering: 97/100
    • Stort utvalg innen sportsbetting
    • Brukervennlige nettsider med alt på ett sted
    • Mange innsatsvarianter på spennende kamper

Cyber.bet er et bettingselskap basert på Kypros, men lisensiert i Curacao, og startet som en relativt liten aktør i 2018. Selskapet fikk ikke stort med oppmerksomhet den første tiden grunnet et relativt dårlig spillutvalg og et design som kanskje var hakket for enkelt for mange spillere.

Siden den gang har Cyber.bet som er drevet av Ice Gaming N.V. vokst nærmest eksponentielt, og er i dag en aktør som kan tilby noe for de aller fleste. Utvalget er stort og bredt, og det lokkes med en rekke gode tilbud og bonuser. Designet er fortsatt av det enklere slaget, men dette betyr også en høy grad av brukervennlighet.

Lisensier
Betting Markedene
40+
Live
Stastistikk
Mobil
Kontakt E-post, Telefon, Live Chat
97%
Betalinger
€50
50 % opptil 50 EUR velkomstbonus

Hvilke fordeler og ulemper har Cyber.bet?

Cyber.bet er en bettingside med et bredt bettingutvalg, og spennende muligheter for ulike innsatstyper på de store sportsbegivenhetene. Nettsidene er utrolig enkle å navigere, og de inneholder kun det de trenger, uten distraherende animasjoner eller musikk. Det vi savner hos Cyber.bet er flere ulike typer innsatsmuligheter på norske fotballkamper, og en mer utfyllende FAQ som gjør det enklere å finne frem til viktig informasjon på kort tid.

  • Stort utvalg av betting på sport og esport
  • Brukervennlige nettsider
  • Mange innsatsmuligheter på de store sportsbegivenhetene
  • Lite utfyllende FAQ
  • Få bettingmuligheter på norsk fotball

Hvilke markeder tilbyr Cyber.bet?

Cyber.bet tilbyr betting både på tradisjonell sport og på esport, og totalt finner man hundrevis av ulike muligheter for betting. Bare under fanen «fotball» får man godt over 600 ulike valg, som selvsagt inkluderer de store markedene som engelsk toppfotball og internasjonale cuper, men også mer obskure markeder som tysk amatørfotball og vietnamesisk toppliga. I kategorien tradisjonell sport finnes også klassikere som tennis, ishockey og håndball, i tillegg til spennende markeder som snooker, MMA og boksing. Esportene dekker blant annet Call of Duty og Counter Strike, men for de som virkelig ønsker å gå i dybden på esport kan det være at Cyber.bet sitt utvalg blir noe i det smaleste laget.

Når det kommer til ulike måter å satse på, så har Cyber.bet et virkelig godt utvalg. Man kan selvsagt spille med enkle 1×2-innsatser, men du kan også variere med blant annet innsats på første mål, antall mål og stilling ved pause. Hvilke bettingmuligheter man har er avhengig av type sport man spiller på og hvor stort markedet er. For eksempel vil man ha flere bettingmuligheter på Champions League enn man har på bulgarsk volleyball. Spiller man på den norske eliteserien i fotball har man kun mulighet til å satse på 1×2, enten som enkeltinnsats eller i kombinasjon med andre spill.

Oddsen varierer konstant, og Cyber.bet har ingen klare tak for maksimum odds eller maksimum innsats per spill, men det foreligger en regel for en maksimal utbetalt profitt per enkelt spill eller kombinasjonsspill. Denne regnes som 10 000 euro (eller tilsvarende i annen valuta), og skulle man vinne mer enn dette så får man kun utbetalt grenseverdien.

cyberbet welcome

cyberbet velkommen

Hva slags odds får man hos Cyber.bet?

Oddsen hos Cyber.bet ligger i all hovedsak på samme nivå som andre bettingsider på nettet. Ettersom oddsen er flytende og forandrer seg raskt kan man selvsagt oppleve å få bedre odds hos Cyber.bet, men dette er avhengig av at man følger med på flere bettingsider samtidig. Når det er sagt er oddsen heller ikke noe dårligere hos Cyber.bet enn hos andre operatører, og det er derfor ingen grunn til å bruke odds som argument for å velge en annen bettingside.

Med det store utvalget hos Cyber.bet kan man heller tenke at man får både gode odds og et utrolig godt utvalg på samme sted, og at man dermed slipper å sikte igjennom en rekke ulike nettsider for å få muligheten til å spille på alle kampene man ønsker.

Innskuddet ditt€100 + Cyber.bet Sport Bonus€50 = Spillbeløp€150

Hvilke tilbud, bonuser og kampanjer kan du forvente?

Som ny spiller hos Cyber.bet vil du få en 50 % velkomstbonus på ditt første innskudd. Med andre ord, om du setter inn 100 euro på din spillekonto så vil du ha 150 euro å spille for. Cyber.bet varierer også med andre bonuser, og ofte bruker selskapet bonuskoder. Disse bonuskodene er heldigvis lett tilgjengelige på nettsidene, og man trenger ikke å lete seg frem via vanskelige omveier. Det er dog verdt å huske på at noen bonuskoder er regionale, og det kan derfor lønne seg å sjekke på forhånd om bonusen er gyldig for spillere i Norge.

Cyber.bet gir også bort gratis innsatser ved jevne mellomrom. Slike free bets gir spillere muligheten til å spille uten å bruke egne penger, men dersom man vinner så får man også kun profitten utbetalt, og ikke pengene for selve innsatsen. Følge med på promosjoner både i din egen innboks og på nettsidene, for bonuser kan poppe opp når som helst.

Bonuser hos Cyber.bet kommer vanligvis med et omsetningskrav på 5x dersom man ønsker å betale ut gevinst. Dette kravet må møtes med innsatser på odds høyere enn 1.75. Både omsetningskravet og oddskravet kan variere fra bonus til bonus, så det lønner seg alltid å sjekke hva som gjelder for den aktuelle bonusen man er interessert i.

Cyber.bet promotion

Cyber.bet-kampanje og bonuser

Kan man spille live hos Cyber.bet?

Selvsagt kan man det! Cyber.bet tilbyr alltid en rekke live betting-muligheter, og en egen knapp i hovedmenyen gjør det enkelt å finne frem til hva som spilles live til enhver tid. Ettersom Cyber.bet tilbyr sport fra hele verden er det sjelden at man ikke finner livemuligheter for betting. Er det natt i Norge kan man fortsatt spille på sport i andre deler av verden, og ikke minst er det mye esport som spilles i andre tidssoner enn den norske.

Avhengig av sport og marked vil det ofte være mulig å følge kampene live på et eller annet vis. Esport strømmes gjerne live via Twitch, mens fotballkamper ofte har en live baneoversikt hvor man kan følge viktige bevegelser og utviklinger i kampen. Odds og innsatsmuligheter ligger lett tilgjengelig under eller ved siden av kampen mens den spilles, og det er dermed enkelt for spillere å satse hele veien gjennom kampen.

Det er viktig å merke seg at en stabil og rask internettilkobling er viktig dersom man ønsker å være sikker på at man følger livespill direkte. En liten forsinkelse i overføringen kan føre til at man mister tid ved viktige oddsoppdateringer og kamputvikling. Det er selvsagt også mulig å følge kamper direkte via andre strømmetjenester, men da må man merke seg at oddsen som gjelder alltid vil være den som er oppført hos Cyber.bet.

cyber.betLive vedonlyonti

Cyber.bet live

Hvordan fungerer Cyber.bet på mobil?

Cyber.bet har nettsider som er optimalisert for mobile nettlesere, og de laster raskt og enkelt uansett om man benytter iOS eller Android. I tillegg tilbyr Cyber.bet en egen app, men denne er enn så lenge kun tilgjengelig for Android.

For å installere appen må man laste ned en APK-fil fra Cyber.bets nettsider. Ettersom appen ikke kommer fra Google Play Store vil man først måtte konfigurere nedlastningsinnstillingene på telefonen. Dette gjøres ved å tillate installasjon av apper fra ukjente kilder, som man finner under sikkerhetsfanen i mobilens innstillinger. Appen installeres så snart man åpner APK-filen, og man bør deretter endre sikkerhetsinnstillingene tilbake til normalt. Appen er gratis å laste ned og å bruke, og man kan enkelt logge inn med samme brukerkonto som man bruker på nettsidene.

Appen er i likhet med nettsidene svært strømlinjeformet og brukervennlig, og utrolig intuitiv i bruk. Her kaster man ikke bort tid på å bli kjent med interface og oppsett, man kan i stedet begynne å spille med det samme. Det er selvsagt en bakdel at appen ikke er tilgjengelig for spillere med iPhone, men det er bare å håpe at Cyber.bet er i sving med å gjøre appen tilgjengelig også for iOS.

For spillere som ikke ønsker å benytte seg av appen er det heller ingenting i veien for å spille direkte i en mobil nettleser. Nettsiden er komprimert nok til at de ikke trenger lang tid for å laste inn, og det er enkelt å navigere menyene og bettingmulighetene også i mobilens nettleser.

Hva slags designvalg har Cyber.bet gjort?

Cyber.bet har et enkelt og strømlinjeformet design som ikke byr på så mye utenom brukervennlighet. For noen spillere blir dette designet i enkleste og kjedeligste laget, mens mange andre setter pris på at fokuset er lagt på selve spillet. Det er uten tvil stor forskjell på Cyber.bet og noen av de store aktørene på markedet som spiller på design og image som en del av spillopplevelsen, men når alt kommer til alt er det viktigste som regel at man finner frem dit man skal og at innsatsene havner på riktig sted.

Ved første øyekast ser Cyber.bet ut som en nettside for hvilken som helst bedrift. Fargene går i hvitt og grått, men blå detaljer i logoer og visse knapper. Bonustilbud og reklameinnslag kommer selvsagt i sterkere farger og med tilhørende bilder og grafikk, men disse er også tonet ned i et relativt smalt banner på toppen av nettsiden. Dette designet gjør Cyber.bet til en behagelig nettside å bruke, som ikke føles forvirrende eller forstyrrende på grunn av sterke fargevalg eller for mange animerte elementer.

Er Cyber.bet en brukervennlig nettside?

Brukervennlighet er nok en av hovedgrunnene til at Cyber.bet har valgt et relativt enkelt design på sine nettsider. Nettsiden er utrolig rask og enkel å navigere, og det er ingen forstyrrende elementer som trekker oppmerksomheten bort fra selve bettingen. Betting er delt inn i sport og esport, og hver enkelt sport har sin egen fane hvor man så kan klikke seg inn på marked etter land og liga. Man har også muligheten til å legge inn favorittkamper slik at man enkelt finner dem igjen uten å måtte trykke seg igjennom menyene.

Det eneste som mangler er kanskje en litt mer utfyllende infoside eller FAQ, hvor man kan finne svar på spørsmål man har rettet til bruken av nettsiden, vilkår for spill og lignende.

Cyber.betin kohdevalikoima

Cyber.bet nettdesign

Hva slags lisens har Cyber.bet?

Cyber.bet er lisensiert gjennom sitt moderselskap Ice Gaming og har sin lisens fra Curacao. Selv om lisenser fra Curacao er relativt vanlige i casino- og bettingmarkedet har de ikke det beste ryktet. Grunnen til dette er at Curacaolisenser fremstår som noe enklere å tilegne seg enn europeiske lisenser, og det har derfor oppstått en idé om at lisenser fra Curacao dermed er underlegne de fra for eksempel Malta Gaming Authority.

For spillere har det dog som regel lite å si hvor lisensen er fra. De fleste bettingoperatører ønsker å fremstå som seriøse aktører, og de vet at konkurransen er knallhard. Lisenser fra Curacao kommer selvsagt også med egne regler og forpliktelser, noe som betyr at bettingselskapene er tvunget til å forholde seg til disse standardene.

Hva er Cyber.bets trekkplastre?

Et av Cyber.bets virkelig store trekkplastre er det store utvalget innen oddsbetting. Ikke bare får man utrolig mange sporter å velge mellom, det er også et stort utvalg av land og ligaer innen hver sport. I tillegg kan man sette innsatser på en rekke spennende måter og sette opp komboer for enda større gevinstmuligheter. Et annet trekkplaster er deres gode live-funksjon, hvor man kan følge kampene direkte samtidig som man setter nye innsatser underveis. Ikke alle kamper blir strømmet live med video, men man kan allikevel følge med på gameplay gjennom en live kampoversikt.

Til slutt er det også verdt å nevne bonusene hos Cyber.bet. Velkomstbonusen man får som ny spiller er én ting, men Cyber.bet legger også jevnlig ut nye bonustilbud for aktive spillere. Her er det bare å følge med, og snappe opp bonusene ettersom de blir tilgjengelige.

Hvilke betalingsmetoder er tilgjengelige?

Cyber.bet tar valgmuligheter på alvor, og har derfor et stort utvalg av tilgjengelige betalingsmetoder. Det er dog verdt å merke seg at ikke alle betalingsmetoder er tilgjengelige i alle land. Dette betyr at om du bruker Cyber.bet når du er ute på reise, så kan du oppleve at tilgjengelige betalingsmetoder endrer seg.

Innskudd

Det er mulig å gjøre innskudd ved en rekke betalingsmetoder, som Neteller, Skrill, MasterCard og Paysafecard. Mange vil nok også bli positivt overrasket over at man kan bruke Bitcoin som betalingsmetode. Uansett hvilken metode man velger så gjelder de samme reglene for størrelse på innskudd. Man kan sette inn minimalt 5 euro per transaksjon og maksimalt 2000 euro.

Innskudd har i utgangspunktet ingen forsinkelser, og pengene skal dermed være tilgjengelige på spillekontoen sekunder etter at overføringen er godtatt. Cyber.bet tar ikke betalt for innskudd til din spillekonto, men noen betalingsmetoder vil ta egne gebyr for overføringer.

Uttak

De samme betalingsmetodene er tilgjengelige for uttak som for innskudd. For uttak er minste mulige overføring på 20 euro, og største mulige overføring på 5000 euro. Det er dog ingen grenser for mye man kan ta ut totalt, så lenge hver enkelt transaksjon ligger under grensen på 5000 euro. Fra Cyber.bets side tar uttak i utgangspunktet to dager, men avhengig av hvilken betalingsmetode man har valgt kan det også ta tid for betalingsselskapet å prosessere uttaket.

I tillegg ønsker Cyber.bet å verifisere spillere før unntak, noe som betyr at man må belage seg på å sende inn identitetsbevis før man får godkjent sitt første uttak. Dette skal normalt gå relativt raskt, men det kan være lurt å forberede seg på at det kan ta et par dager. Cyber.bet tar ikke betalt for uttak.

Cyber.bet

Cyber.bet betalingsmåter

Hvordan ser sikkerheten ut hos Cyber.bet?

Som allerede nevnt har Cyber.bet sin lisens fra Curacao. Dette er i seg selv en sikkerhet, ettersom lisenser kun blir innvilget dersom operatøren har sikkerheten i tipp topp stand. For spillere betyr dette at alt av transaksjoner er beskyttet av SSL-kryptering og kraftige brannmurer. Disse sikkerhetstiltakene beskytter både penger på vei inn og ut av din konto, men også personlig informasjon og andre data som deles med Cyber.bet.

Cyber.bet er i tillegg medlem i ESIC (the Esports Integrity Commission), som er en organisasjon som jobber mot manipulasjon og bedrageri innen esport. Dette medlemskapet er et godt bevis på at Cyber.bet tar rettferdig betting svært alvorlig, og at de ønsker å støtte opp om arbeidet rundt rettferdig og gjennomsiktig utføring av esport.

Hvordan får du tak i kundeservice?

Kundeservice hos Cyber.bet er enkelt tilgjengelig døgnet rundt, via chat eller e-post. Enn så lenge er disse tjenestene kun tilgjengelige på engelsk, men til gjengjeld får man raskt svar og hjelp med det man lurer på. Kundebehandlerne er vennlige og tålmodige, og dersom språket blir et problem finnes det gratis oversettingstjenester på nettet som kan hjelpe.

En funksjon som mangler hos Cyber.bet er en utfyllende «spørsmål og svar»-seksjon, der man kan finne svar på de mest vanlige spørsmålene. Nettsidene tilbyr riktignok en FAQ, men denne er svært kort og ikke spesielt hjelpsom for vanlige kunder. Det er selvsagt mulig å klikke seg inn på de mer rettslige dokumentene for regler og vilkår, men disse er både lange og tungt skrevet, og gir ikke raske svar på enkle spørsmål.

Hvilke tilleggstjenester tilbyr Cyber.bet?

Cyber.bet tilbyr i tillegg til sportsbetting også et eget nettcasino. Nå er det selvsagt ikke slik at alle som tipper på sport også spiller på casino, men mange spillere liker muligheten for variasjon, og dette tilbyr Cyber.bet i lange baner. Nettcasinoet er fylt opp med spill fra Playson og Booongo og inneholder totalt rundt 90 ulike titler. For erfarne casinospillere er nok dette tallet lavt, og ikke minst vil mange kanskje savne spill fra store utviklere som NetEnt og Microgaming. I tillegg tilbyr Cyber.bet enn så lenge kun spilleautomater, og man kan med andre ord ikke kose seg med en rulett eller et strategisk pokerspill.

Nå er jo Cyber.bet heller ikke først og fremst et casino, så for typiske bettingkunder vil nok utvalget her være godt nok for å gi en liten oppfrisker innimellom fotballkampene og ishockeykampene.

Vår erfaring med Cyber.bet

Alt i alt er Cyber.bet en imponerende bettingaktør som virkelig har skjønt at et stort utvalg er et stort trekkplaster. Med hundrevis av ulike muligheter sportsbetting vil selv den mest kresne spilleren finne spennende alternativer hos Cyber.bet. Spesielt er dette synlig i deres satsning på de store fotballmarkedene. Toppligaer som Champions League og engelske Premier League gir muligheten til å legge innsatser på en rekke ulike måter, inkludert resultat, totalt antall mål eller resultat ved pause. Totalt har man faktisk over 50 ulike innsatsmuligheter på de største kampene, og det gir muligheten for de aller fleste å finne noe som passer.

Vi savner dog disse varierte innsatsmulighetene på de norske kampene. Enn så lenge kan man kun spille på 1×2, og kun på eliteserien. Kanskje kommer det flere alternativer etter hvert, eller kanskje er dette noe norske spillere rett og slett må leve med. Uansett er ikke dette som trekker såpass ned at vi tror spillere vil velge bort Cyber.bet. Det er tross alt ofte mer action ute i de store ligaene, og for mange er det også der mye av spenningen med tipping ligger.

Med sitt store utvalg, svært brukervennlige nettsider og en godt tilpasset mobilapp er Cyber.bet en aktør det er verdt å merke seg. Etter kun noen få år i bransjen har de vokst raskt og stort, og det er mye som tilsier at Cyber.bet vil fortsette å vokse for å tilby sine spillere enda mer både i utvalg, bonuser og spilleglede.

Legg att eit svar