Anmeldelse av bettingsiden Bethard

Bethard er blant de nyere bettingsidene på markedet, med oppstart så sent som i 2014. Den korte fartstiden er imidlertid ingen hindring for gjengen bak Bethard, som leverer akkurat det spillerne vil ha. Dette inkluderer spenstige bonuser, gode utvalg av spill og en rekke oddsmuligheter. Dessuten har Bethard innovative løsninger i fokus, og du kan forvente det nyeste innen spill og moro. Det er Bethard Group Limited som styrer skuta på Bethard, og dette selskapet er lokalisert på Malta. Derfor er Bethard lisensiert gjennom Malta Gaming Authority, en god bekreftelse på at all spilling her går riktig for seg.

Bethard Vår Vurdering 93/100
 • Kundeservice åpent 24/7
 • Liveodds og egen app
 • Mange ulike markeder
1000kr Velkomstbonus
92 Odds
>30 Spillemarkeder
Ja Live-spill
bethard bonus side
Velkomsttilbud
 1. Minste innskudd for å gjøre krav på bonusen er 200 kr eller tilsvarende i annen valuta.
 2. Innskuddet og bonusen må omsettes 5 ganger med minst 1.90 i odds før et uttak kan gjøres.
 3. Kun bets på oddsen teller mot omsetningskravet.
 4. Du må nå omsetningskravet innen 60 dager fra bonusaktivering før uttak kan gjøres.

Bethard På et øyeblikk

Grunnlagt
2014
Logo
Språk
norsk
english
german
portugese
spanish
show more
Betalinger
Visa Logo
Mastercard Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Astropay Logo
Vis mer
Tjeneste
E-Mail
Chat
Mobil
HTML App Icon
Minimumsinnskudd
200 kr
Bethard er en solid bettingside med gode odds og mange markeder du kan bryne deg på. Du finner tradisjonelle oddsmuligheter så vel som liveodds, noe som gjør spillingen enda mer spennende.

Hvilke fordeler og ulemper utmerker seg på Bethard?

Det er enkelte elementer vi vil trekke frem hos Bethard. For det første serverer de en rekke gode oddsmuligheter, inkludert liveodds. Med liveodds blir spillopplevelsen bedre, og du kan tjene mer eller unngå store tap om du er god til å lese spillets gang eller har kunnskap om spillet. Vi vil også trekke frem den gode kundeservicen. Her får du hjelp hele døgnet, hver dag, og som regel får du hjelp på norsk. Det er en stor fordel for norske spillere som kanskje er mer komfortable med eget språk. Vi vil også trekke frem at Bethard har en egen app tilgjengelig – noe svært få aktører har i dag.

Om vi skal pirke på Bethard, skulle vi ønske FAQ-oversikten deres var bedre utviklet. Per i dag er den noe stusselig, med i underkant av 20 besvarte spørsmål. Dette håper vi forbedres med tiden. Vi skulle også ønske oddsseksjonen hadde en søkefunksjon, slik at spillere på leting etter konkrete kamper og arrangementer enklere finner frem.

Hvilke markeder har Bethard tilgjengelig?

På Bethard har du mange muligheter når det kommer til odds og sportsbetting. Når du kommer inn på forsiden, finner du enkelt oddsseksjonen øverst på menylinjen. Trykker du her navigeres du videre, og får oversikten over alt du kan bryne deg på. Øverst til venstre får du oversikten over de største favorittene innen odds, men blar du nedover får du oversikten over alle idrettene som er tilgjengelig å tippe på her. Du kan spille på rett i underkant av 30 idretter på Bethard – både populære idretter som fotball, ishockey, tennis, boksing og håndball og mindre populære alternativer som bordtennis, badminton og bandy. Med andre ord finner du noe du liker her, enten du er fotballidiot eller hobby-bordtennisspiller.

bethard velkomstbonus hjemside
Bethards nettsted har mange spillmarkeder å velge mellom. Spill i dag og få deres velkomstbonus!

Innenfor de mest populære markedene dekkes dessuten de største ligaene, spesielt innenfor fotball. Her kan du følge med på de lokale, norske oppgjørene i Eliteserien, eller satse på utfallet av kamper i Premier League, La Liga, Champions League med mer. I tillegg til å kunne satse på utfall innenfor idretter, er også politiske arrangementer godt dekket. Det er rett og slett et hav av muligheter på Bethard – for alle. Vi har imidlertid sett andre bettingsider med flere markeder enn Bethard, men disse har også lenger fartstid i bransjen. Med tiden vil Bethard få flere markeder, og enda flere spillere vil føle seg velkommen her.

På Bethard har du masse muligheter når det kommer til odds og innskuddsmuligheter. Du kan plassere single spill og kombinasjonsspill, som lar deg spille på en rekke forskjellige elementer. I Eliteserien for eksempel, Norges øverste divisjon i fotball for menn, kan du satse på hvem som vinner, totalt antall mål, totalt antall mål i første eller andre omgang, hvem som scorer først og mye, mye mer. Lista over elementer du kan tippe på er så å si uendelig, så bla gjerne igjennom denne før du plasserer spillet ditt. Da får du tippet på de elementene som står deg nærmest.

Bethard in Test 93/100
 • Kundeservice åpent 24/7
 • Liveodds og egen app
 • Mange ulike markeder
1000kr Velkomstbonus Besøk Bethard

Hvordan er oddsen på Bethard?

Når det kommer til odds på Bethard, har du som vi har vært inne på mange muligheter. Du kan plassere både singelspill og kombinasjonsspill og velger selv om du ønsker å satse alt på ett element eller tippe på mange ulike elementer i kampen du følger med på. Du kan tippe på alt fra totalt antall scorede mål til hvem som scorer, hvem som vinner og hvem som leder etter første omgang. Oddsen og mulighetene vil imidlertid variere basert på markedene du spiller innenfor, så sjekk alltid opp hva som er gjeldende for deg før du setter i gang.

I tillegg til å spille på tradisjonelle odds, finner du en rekke livespill hvor du kan tippe på elementer i kampene mens de faktisk skjer. Dette gir økt spenning, men det gir deg også muligheten til å unngå store tap dersom du er god på å lese kamper. Du kan nemlig avbryte tippingen din.

Du har også en cashout-funksjon tilgjengelig i mange kamper, som gir deg muligheten til å ta ut gevinster eller avbryte spill før kampen er avgjort. På den måten kan du sikre gevinster eller unngå store tap.

Hvilke bonuser, tilbud og kampanjer har Bethard å by på?

På Bethard har du en rekke bonuser å kose deg med, både som ny og etablert spiller. Du får oversikten over alle aktive kampanjer ved å trykke på «Kampanjer»-fanen øverst til venstre på hovedsiden. Herfra kan du navigere mellom alle de ulike tilgjengelige bonusene og kan også velge å sortere ut bonusene tilpasset oddsdelen. Da slipper du å bla igjennom bonuser du ikke trenger. Før du benytter deg av bonuser på Bethard, bør du lese igjennom vilkårene – både de generelle og de spesielle vilkårene tilpasset bonusene du benytter deg av. Fokuser på omsetningskrav og bonusenes varighet, så sørger du for å vite hva du begir deg ut på.

velkomstbonus bethard
Hos Bethard har du som ny spiller en 100% velkomstbonus opptil 1000 kr å samle på

Velkomstbonus for oddsspillere på Bethard

Som ny spiller på Bethard, kan du få litt ekstra godsaker – for en litt hyggeligere start. Du kan få 100 % ekstra å spille for opptil 1000 kroner. Alt du må gjøre er å opprette en konto på Bethard, gjennomføre et innskudd på 200 kroner eller mer og deretter registrere bonusen. Merk at innskudd og bonus må omsettes fire ganger før eventuell gevinst kan tas ut, samt at oddsen må være på mer enn 1.80.

Cash Out

Med Cash Out har du muligheten til å ta ut gevinster eller avbryte spillet før det endelige resultatet er klart. Det innebærer at du kan være føre var om laget ditt ikke er i form, og avbryte spillet før du taper. På den måten er det penger å spare – og det liker vel alle. For å benytte deg av Cash Out plasserer du enkelt et spill. Underveis kan du gå til fanen «Mine spill» og trykke på «Cash Out». Enklere blir det ikke.

Kampanjer som kommer og går

På Bethard dukker det stadig opp nye kampanjer. Derfor anbefales det at du jevnlig er inne og sjekker hva som har dukket opp siden sist – ofte vil du bli overrasket. Spesielt i forbindelse med unike arrangementer eller oppstart av serier og ligaer kommer det midlertidige kampanjer du kan benytte deg av, for en litt mer spennende spillopplevelse.

Bethard Bonus
 1. Minste innskudd for å gjøre krav på bonusen er 200 kr eller tilsvarende i annen valuta.
 2. Innskuddet og bonusen må omsettes 5 ganger med minst 1.90 i odds før et uttak kan gjøres.
 3. Kun bets på oddsen teller mot omsetningskravet.
 4. Du må nå omsetningskravet innen 60 dager fra bonusaktivering før uttak kan gjøres.
1 OPPRETT EN KONTO
Opprett med noen få trinn og meld deg på nyhetsbrevet
2 INNSKUDD & SPILL
Sett inn minst 200 NOK for å motta 100 % bonus på ditt første innskudd.
3 Bonusbetingelser
Bonus må omsettes fire ganger før eventuell gevinst kan tas ut, samt at oddsen må være på mer enn 1.80.

Har Bethard liveodds tilgjengelig?

Ja. I tillegg til å levere et stort utvalg av markeder innen tradisjonell odds, har du også muligheten til å spille liveodds, altså å tippe på utfall i en kamp mens kampen faktisk finner sted. Dette gir deg større mulighet for seier da du samtidig kan lese spillet bedre og se hvordan det utarter seg. Ser du at favorittlaget har en dårlig dag, kan du mens spillet går sin gang satse på at aktuelt lag taper. Dette er en innovativ og morsom funksjon som tar spillingen til neste nivå. Liveodds er tilgjengelig i en rekke ulike markeder, og du kan spille live på både fotball, ishockey og håndball, for å nevne noen.iphone bethard norge betting

Kan du spille oddsspill via mobilen?

Bethard har stort fokus på innovative løsninger. Dette er en av fordelene med at de er relativt nye på markedet. Derfor kan du forvente å få mange teknologiske fordeler her, og dette inkluderer spilling via enhver mobil enhet – både smarttelefoner og nettbrett. I motsetning til mange andre oddssider på nett, har Bethard faktisk en mobilapp tilgjengelig. Denne kan lastes ned på alle enheter og heter Bethard – odds og casino. Gå inn i App Store eller Google Play og last ned appen. Åpne appen og følg instruksjonene, så er du i gang på få minutter.

Om du ikke har plass på telefonen eller ikke ønsker å laste ned noen app, kan du selvfølgelig også besøke Bethard via nettleseren på din mobile enhet. Åpne nettleseren, skriv inn nettadressen, og så er du i gang. Her må du imidlertid forvente å måtte logge inn på nytt hver gang du besøker bettingsiden.

1000kr
Velkomstbonus
Besøk Bethard
 • Kundeservice åpent 24/7
 • Liveodds og egen app
 • Mange ulike markeder
90 Utbetalingsforhold
1000kr Velkomstbonus
Besøk Bethard
 • Kundeservice åpent 24/7
 • Liveodds og egen app
 • Mange ulike markeder
Bethard Anmeldelse

Hvordan er designet?

Designet på Bethard er stilrent. Når du besøker Bethard via datamaskin, blir du ønsket velkommen av Zlatan selv, poserende foran en mørkegrå bakgrunn. Han peker deg i riktig retning – altså mot fanene der du velger hvilken seksjon du vil spille på. Alle detaljer på nettsiden er enkle. Det ser ut som Bethard har skjønt at det enkle svært ofte er det beste. Detaljene og teksten på nettsiden åpenbarer seg i hvitt og i gult. Designet er, som vi tidligere nevnte, stilrent, men det er også svært enkelt. Dette bidrar til en bedre spillopplevelse. Du tenker kanskje ikke at designet har mye å si, men med et rotete design, fremstår nettsiden useriøs. Det gjør så absolutt ikke Bethard.

Også via mobil får du det samme stilrene oppsettet, både via app og via nettleser. Bakgrunnen er mørke grå, og de samme fargene – hvitt og gult – brukes til å fremheve den viktige teksten på siden. Også her blir du møtt av Zlatan selv når du åpner appen eller nettsiden, noe som gir deg en liten smakebit på hva du kan vente deg på Bethard.

Hva med brukervennligheten?

Når du besøker Bethard via datamaskinen, møtes du som tidligere nevnt av Zlatan, som er ambassadør på Bethard. Han peker deg i riktig retning på nettsiden, nemlig mot de ulike seksjonene du kan velge blant – odds, liveodds, casino, live casino og fantasy sports. Trykker du på oddsseksjonen kommer du inn på en oversiktsside for oddsen, og her finner du alt du trenger når du skal tippe på odds – både favorittspill, en oversikt over alle tilgjengelige markeder, oddsmuligheter og mye mer. Her savner vi imidlertid en søkefunksjon – det hadde gjort jobben enda litt enklere når du leter etter en konkret kamp. Øverst til venstre har du til enhver tid tilgang til aktive kampanjer, og øverst til høyre har du kundeservice tilgjengelig via «kundeservice»-fanen. Live chat er også til enhver tid tilgjengelig via en gul snakkeboble nederst i høyre hjørne.

bethard odds live betting
Brukervennligheten til bethard er god, og det er lett å finne odds og liveodds på nettstedet

På mobilen, både på app og via nettleseren, er oppsettet noe annerledes, men alle de samme funksjonene er tilgjengelig. Der du på datamaskin finner oddsseksjonen og de andre Bethard-seksjonene øverst på nettsiden, finner du de samme seksjonene nederst på nettsiden via mobilen din. Utover dette er det ingen store forskjeller, men om du er vant til å besøke Bethard via datamaskinen kan det anbefales at du blir litt kjent med mobilcasinoet før du begynner spillingen derfra. Det tar bare noen minutter.

Hvilke lisenser kan Bethard vise til?

mga malta gaming authority

En god og stabil lisens er alfa og omega når det gjelder spilling på nett. Et lotteritilsyn, som utsender en lisens, sikrer nemlig at alt går riktig for seg på nettsiden – alt fra rettferdig spill til sikre løsninger og at alle reguleringer og regler følges fra spillsidens side. Bethard er lisensiert på Malta, gjennom Malta Gaming Authority, og dette er blant de strengeste og mer anerkjente lotteritilsynene på verdensbasis. Derfor kan du som spiller føle deg trygg når du satser penger på Bethard.

For svenske spillere bosatt i Sverige er Bethard lisensiert gjennom den svenske Spelinspektionen. I Norge har vi ikke noe eget lotteriorgan som dette, og derfor er det Malta Gaming Authority som er gjeldende for oss.

Hvilke funksjoner utmerker seg på Bethard?

 • Enkel navigasjon
 • Liveodds
 • Spilling i mange markeder
 • Gode odds

Hvordan fungerer innskudd på Bethard?

Bethard følger med i tiden, og derfor legger de godt til rette for at alle spillere skal finne betalingsmetoder de liker her. De fokuserer både på sikkerhet og trygge løsninger, så vel som raske innskudd og brukervennlighet i innskuddsprosessen. Det innebærer at du har et utvalg innskuddsmetoder å velge blant, alt etter dine egne preferanser og behov.

Ved innskudd kan du benytte de tradisjonelle bankkortene VISA og MasterCard, samt e-lommebøkene Neteller, ecoPayz og Skrill. Ved bruk av bankkort må du fylle inn sensitive informasjon (kortnummer og sikkerhetskode) på Bethard, dette unngår du ved bruk av e-lommebøker. Du kan også benytte et forhåndsbetalt kort som Paysafecard, så vel som Trustly – blant de nyere betalingsmetodene på markedet.

Alle innskudd skal ankomme kontoen din så å si umiddelbart, slik at du fort kan starte spillingen. Det nevnes ingenting om avgifter ved innskudd i vilkårene til Bethard, men om det foreligger avgifter fra Bethards side, vil dette spesifiseres før du fullfører innskuddet.

1000kr
Velkomstbonus
Besøk Bethard
 • Kundeservice åpent 24/7
 • Liveodds og egen app
 • Mange ulike markeder
90 Utbetalingsforhold
1000kr Velkomstbonus
Besøk Bethard
 • Kundeservice åpent 24/7
 • Liveodds og egen app
 • Mange ulike markeder
Bethard Anmeldelse

Er det like enkelt å gjøre uttak?

Når det kommer til uttak, er det et par ting du må være oppmerksom på. For det første må den samme betalingsmetoden benyttes som du benytter til innskudd (om tilgjengelig). Dessuten må betalingsmetoden være registrert i ditt navn. Du kan benytte bankkort (bankoverføring) eller e-lommebøker her.

Ved uttak vil behandlingstiden variere mer enn ved innskudd. Ved uttak til bankkontoen din, må du påregne en behandlingstid på alt mellom tre og åtte virkedager. Normalt går det raskere å bruke e-lommebøker til uttak – da skal du som regel ha pengene på e-lommebok-kontoen din innen et døgn. Merk at det ofte er en behandlingstid på noen dager når du overfører pengene videre fra e-lommeboken til bankkontoen din også.

Det kan i enkelte tilfeller tas avgifter ved uttak på Bethard. Dette gjelder dersom du forsøker å ta ut mindre beløp enn det som er lov, eventuelt om du gjennomfører flere uttak og dermed bruker opp dine gratis uttak. Dette vil spesifiseres før du tar ut penger, så les alltid det med liten skrift. Husk også å oppfylle alle omsetningskrav før du forsøker å ta ut gevinster, ellers kan du i verste fall miste deler av gevinsten din.

Er sikkerheten god på Bethard?

På Bethard skal du føle deg trygg på at alt går riktig for seg og at all informasjon du legger fra deg på nettstedet forblir der. Bethard har nemlig gjort mye for å sikre en trygg og god spillopplevelse for deg. Blant annet viser de til lisens fra Malta Gaming Authority, som er et godt kvalitetsstempel og en indikasjon på at nettstedet er helt trygt å spille på.

Dessuten bruker de det seneste innen SSL-kryptering, slik at dine sensitive og personlige opplysninger blir tatt godt vare på uten å havne på avveie. Er du usikker på hvordan sikkerheten ivaretas, hvilke tiltak som er gjort og hvilke programmer som benyttes kan du bla helt ned på hovedsiden og trykke på fanen kalt «Personvern». Der finner du masse informasjon om de sikkerhetstiltak som er gjort på Bethard – og det er mye bra der.

Visa Logo
Mastercard Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Astropay Logo

Hvordan er kundeservice på Bethard?

kundessupport bethard bettingSom vi nevnte tidligere i denne anmeldelsen, er kundeservice alltid tilgjengelig via «Kundeservice»-fanen øverst til høyre på nettsiden. Du får også hjelp umiddelbart via live-chat-bobla nederst til høyre. Med andre ord er kundeservice alltid tilgjengelig her – faktisk 24/7 – hver dag.

I de fleste tilfeller lønner det seg å benytte live chat-funksjonen. Her får du hjelp innen få minutter, og hver dag mellom klokken 08:00 og 01:00 skal du få hjelp på norsk. Utover dette får du hjelp resten av døgnet – på engelsk. Du kan i sjeldne tilfeller få hjelp på engelsk innen de norske åpningstidene også dersom ingen norske eller nordiske medarbeidere er tilgjengelige.

Ved større henvendelser kan det være lønnsomt å benytte e-postfunksjonen til Bethard. Det gir deg muligheten til å forklare henvendelsen din ordentlig, og medarbeiderne på kundeservice får tid til å sette seg ordentlig inn i henvendelsen din og å svare deg ordentlig. På den måten får du et bedre svar. På e-post må du imidlertid forvente å måtte vente i opptil et døgn eller to før svar foreligger. Haster svaret bør du derfor benytte deg av live chat-funksjonen i stedet.

På Bethard finner du en FAQ-oversikt, der du finner svar på ofte stilte spørsmål. Oversikten er ikke veldig innholdsrik ennå, men dette tipper vi endrer seg med tiden. Å besøke FAQ-oversikten før du kontakter kundeservice er uansett verdt et forsøk. Noen ganger finner du svar her og trenger ikke ytterligere hjelp eller veiledning.

1000kr
Velkomstbonus
Besøk Bethard
 • Kundeservice åpent 24/7
 • Liveodds og egen app
 • Mange ulike markeder
90 Utbetalingsforhold
1000kr Velkomstbonus
Besøk Bethard
 • Kundeservice åpent 24/7
 • Liveodds og egen app
 • Mange ulike markeder
Bethard Anmeldelse

Hvilke andre funksjoner finner du på Bethard?

Det er ikke bare sportsbetting og odds tilgjengelig på Bethard. Du finner en mengde tradisjonelle casinospill også – både spilleautomater og bordspill. Blant spilleautomatene finner du både tradisjonelle varianter og mer moderne videoautomater, og du får også muligheten til å vinne millionbeløp på flere progressive spilleautomater. Vil du ha en helt annen casinoopplevelse, kan du dessuten ta turen til Bethards live casino. Her kan du spille en rekke poker-, baccarat-, rulett- og blackjack-varianter i et live miljø, mot ekte dealere og croupierer.

Hvilke erfaringer sitter vi igjen med etter å ha testet ut Bethard?

Bethard er en solid bettingside med gode odds og mange markeder du kan bryne deg på. Du finner tradisjonelle oddsmuligheter så vel som liveodds, noe som gjør spillingen enda mer spennende. Trenger du en avkobling kan du dessuten ta en tur til casinodelen på Bethard, der du finner mye moro og har mulighet til å vinne store gevinster. Designet og oppsettet på Bethard er stilrent, og nettsiden oser av kvalitet. Kundeservice er åpen 24/7, hver dag, og det betyr at du aldri er alene dersom problemene oppstår.

Vi er mektig imponert over Bethard, tatt i betraktning at de er relativt nye på markedet. Er du på leting etter en bettingside med fokus på innovative løsninger og med sikkerhet i fokus, bør du ta turen, du også.

1000kr Velkomstbonus Velkomstbonus
93/100 Vurdering